Şimdi Ara

COK ACIL!!! Sata 3 ile Raid 0 Yapma Yardim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba elimde WD Caviar Black 2 TB Sata 3 64 MB disk var. Birtane daha alip raid 0 yapmak istiyorum fakat 64-bit sistemlerin 2 TB ustu raid kumelemesinde sorun cikardigini duydum. Bu ne kadar dogru ? Olmazsa 2x1 TB seklinde raid 0 yapicam buda yedek durur. Ek olarak anakartim asus rampage 3 extreme. intel matrix storage in yonettigi sata 2 cikislari var raid destekli. 2 tane de marvelin yonettigi sata 3 cikisi var. Intelin her zaman bu konuda daha iyi oldugunu duymustum. Acaba raidi sata 2 uzerinden mi yapmaliyim ? Marvelin raid 0 desteklediginden emin degilim bu sata 3 cikislarda. Sitesinde intel icin var ama marvel icin raid diski dosyasi yok. Acaba destekliyor mu ? Bunuda merak ettim.Nasil yapsam daha mantikli olur sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renan6363 -- 25 Nisan 2011; 17:56:41 >

• Arkadaslar 2x1 TB wd caviar black siparisini verdim. Bir yardimci olun nasil yapayim lutfen :) Tesekkurler...
  • 2 sorum daha olacak mumkun ise;

1. Simdi ben biostan modu raid yapacagim ve sistemi acarken gelen ekrandan raid kumesini belirtecegim. Windowsu kurarken diskleri raid olarak gorecek sanirim kurulum esnasinda tekrar disk takip tanitma islemi yapmam gerekiyor mu ?
    2. Sistem kapali iken raidli diskleri cikararak sistemi baska bir diskten baslatsam, ardindan yine kapali iken benim 2 raidli diski taksam sistem oldugu gibi calismaya devam eder mi?
    Tesekkurler...
  • Sorunlar devam ediyormu?
  • Hayir problemsiz raid kuruldu :) Windowsu kurarken her ne kadar raid yazilimini imzasiz diyerek yuklemesede kendi suruculeriyle gordu raidi ve kurdu windowsu. Okuma yazma hizlari 230 MB civarinda. Bir sorun yok sanirim. Tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.