Şimdi Ara

ÇOK ACİL!!! ÜNİVERSİTE KAYIT SİLDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene yozgat sorgun endüstri meslek lisesi bilgisyar bölümünden mezun oldum ve aldığım puanla inönü ünüversitesi otomotiv teknolojisi(malatya) bölümünü kazandım ve buraya alışamadım ve banada biraz pahalı geldi yurt fiyatları aynı sene içinde üniversiteden kaydımı sildirip herhangi bir şekilde yani yatay geçiş hakkımı kullanarak veyada ek tercihlerle yozgat bozok üniversitesine gidebilirmiyim cevplarınız için teşekkür ederim

• yanlış yere yazmışsın ..

şuraya dene:http://forum.donanimhaber.com/forumid_615/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NoKtA_

arkadaşlar ben bu sene yozgat sorgun endüstri meslek lisesi bilgisyar bölümünden mezun oldum ve aldığım puanla inönü ünüversitesi otomotiv teknolojisi(malatya) bölümünü kazandım ve buraya alışamadım ve banada biraz pahalı geldi yurt fiyatları aynı sene içinde üniversiteden kaydımı sildirip herhangi bir şekilde yani yatay geçiş hakkımı kullanarak veyada ek tercihlerle yozgat bozok üniversitesine gidebilirmiyim cevplarınız için teşekkür ederim

Gidemezsin. Artık çok geç. Yada devam edicen yada 1 senene elveda ediceksin.

Konu yanlış yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence acilen hayatını gözden geçirmelisin.Konuyu bile yanlış yere açtığına göre..
  • konu taşınmıştır
  • Artık yapacak biy kalmadı üniversiteyi bırakıp seneye istediğim yere gidicem al sana bi sorun daha babama nasıl söyliycem şimdi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.