Şimdi Ara

COK ACIL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • L2 nın abysee serverınden 2 tane ıd aldım 2 ıd lede abysee nın web sıtesıne gırebılıyorum morfeusa sıfremın bırını verdım ve oyuna gırıp karakter bıle acdı ama benım oynadıgım eskı leptopda ıd pass ı yazdıktan sonra plesa loggin in ... gıbı seyler yazıyo ve server lıstesı bıle acılmıyo.ıd yı dogru yazıp sıfreyı sallasam bile aynı şeyi dıyor.Aynı zamanda oyuna girerken agp ile ilgili bi hata veriyo.Gecen senelerde bu pc de bu oyunu oynamama ragmen sımdı oynayamıyorum.Clıentım ve patchım dogru patchdir.Lutfen yardım edın nasıl oyuna baglancam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin91 -- 2 Haziran 2010; 15:47:27 >

• arkadaslar lutfen yardımınıza ıhtıyacım war :(
  • 22 kısı bakmıs bı tane cvp yokmu :s
  • Agp hatası bilgisyarının ekran kartından kaynaklanıyor bilgisayrın on boarrddır büyük ihtimal modeme bir reset at login hatasıda geçer.
  • modemi resetledım malesef olmuyor :(((( aynı hata :(
  • bu konu hakkında bılgısı olan yokmu arkdslar :s
  • Çıkan uyariyi tam olarak yazmamişsinki login..... bilmem ne demişin tamamen yaz bi.
  • agp yi sorun etme harici ekran karti goremedigine dair bi yazi veriyodur sana ki su anda bende de veriyo yuna girememekle ilgili bi sıkıntısı yok onun sana diyebilecegim 2. sey ise patchi kontrol etmen client inin dogru oldugunu soyluyosun ki bu gozden kacacak kadar kucuk bisey deil o mutlaka dogrudur da senin kullandigin patch e ilave olarak bi tane daha gelmis olabilir veya kullandgin tam guncel olmaya bilir onu bi dhaa kontrol etmeni tavsiye derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.