Şimdi Ara

çok acil yardım araç alıyorum.2001 toyota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bu-temizlikte-bulmak-zor-105851292/detay

bu araç alınır mı sadece sağ çamurluk ta ve kaputta vazo düşmesinden dolayı boya varmış..

acil yardım..

• fiyat uçmuş
  • en son 19.500 dedi.ne dersiniz beklemelimiyim biraz daha kışı falan
  • alana hayırlı olsun.
    temiz araca benziyor.

ben olsam almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

alana hayırlı olsun.
    temiz araca benziyor.

ben olsam almam.

neden abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensuous_16

quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

alana hayırlı olsun.
    temiz araca benziyor.

ben olsam almam.

neden abi.

içime sinmedi.

kaputa vazo düşmüş... km 12 yıllık araçta 80bin bana samimi gelmedi.

aracın piyasası ise maalesef bu.

ben daha yüksek model farklı marka araç düşünürdüm o paraya..
  • Bence O Paraya Daha Donaımlı Daha Güzel Arabalar Alınabilir 2 ,3 Bin Kadatar bi megane 2 düşünün bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapmayın lütfen bu araçla megane 2yi kıyas dahi etmeyin. gözü kapalı alınabilecek bi araba. 1.6 terrasına sahiptim,yere çok yakın diye satmıştım kesinlikle sorunsuzluk abidesi gereksiz donanım ve elektronik aksam yok sade düz ve taş gibi bi araba. boya ve km kısmı doğruysa kaçmaz.
  • Zaten bu kaput ne hikmetse bir türlü kazadan değişmez veya boyanmaz ya saksı düşer ya taş düşer burda da vazo ..

Toyota kötü bir araç değil ama bu ilan arkadaşında dediği gibi pek samimi gelmedi banada , biraz daha araştırmanızı öneririm veya farklı modellere bakmanızı ..
  • Gereksiz pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba kalite olarak 10 numara,4 cam otm. zannımca çift airbag te var,fiyatta aşırı pa
    halı değil ama kasa biraz eskidi. mantıken düşününce efsana kasayı bile bu paralara satanlar var uzun lafın kısası expertiz raporu çıkarttırıp,ustaya falan gösterin onay verirse alın derim...
  • Fiyatı çok yüksek Ne kadar sorunsuz denilirse denilsin eski eskidir yeni yenidir Eski araca bu paraları vermeye gerek yok
  • ön koltuktaki ne telsizi acaba? güven versin falan diye mi koymuş? km de pek inandırıcı değil ama gerçek de olabilir..

param olsa düşünürdüm. pazarlıkla 17.5-18 e alınır.. klimasız, abs sizleri 17 binlira..
  • arkadaşlar tam bir araca niyetleniyorum sizlere danişıyorum sonrada gelen genel yorumlardan bir sentez yapıp vazgeçiyorum ve yine öyle oldu dediğiniz gibi komserimiz 19.500 den gram aşağı inmedi.nasip değil diyorum sadece bakmaya devam yine de değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sayenizde çok şeyler öğrendik ve öğreniyoruz..yine de müsadenizle tekrar değerli fikirlerinizi almak üzere buluşmak üzere...
  • aracın kalitesine, motoruna, dayanıklılığına diyecek yok. piyasası da bu olduğu için alınabilir. Sonuçta satarken de bu fiyata satacaksın. Ama şöyle de bir gerçeklik var. 20bine 2010 model mitsubishi colt vs alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.