eger autocat ve 3d max tarzi programlar kullanacaksan laptoptan vaz gececeksin istedigin performansi alamazsin LG markasina gelince aslinda avrupada 3 cu siralarda diye biliriz ama bilgisayar sektorunde degil acikcasida fazla duymadim bir kac kisiden duydum ve menmunlardi bana kalirsa daha tanin mis markalara bakarsan daha iyi olur tosiba,asus(servisinde problem yasaya bilirsin),hp gibi daha bunun gibi markalar biras arastir forumda yorumlar gorur sun
ya özellikleri çok iyi benim için... yani diğer markalara göre özelliklerini karşılaştırıyorum fiyatı uygun gibi ama lg olmasından dolayı biraz çekiniyorum diğer markalara baktım ama bunun + özellikleri var 128 mb x/600 ekran kartı 512 ram 533 ghz harddisk sata ayrıca ekranı ayrı olarak çift florasanlı daha parlak yani bunklara sahip oolan bir bşka bilgisayar bu fiyata yok gibi... lg laptop için bir şikayet olup olmadığını nereden öğrenebilirim?? cevap için saol bu arada...
lg nin web saytina bak istersen orada urunlerle ilgili sorular ve cevaplar bolumune birde goole den arat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme