Şimdi Ara

çok acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR CHAR SOYMADI BİRİSİ ALDI SİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMİS..
    Arkadaslar öncelike cok üzgünümi az önce bi adam clandan BİZBİZEYETERİZ denen warrior logosta clan sahibidir bu arkadas clandaki tüm arkadaslara altan söle bi yazı gecmiştir np sembolunu ejdarha yapabilirsinz falan filan site verdi indirdi tabi butun clan sonra bi dc olayı yaşadık clanda ex kasarken 8kisilk partiden 1 eksilior girior o sonra baskası öle 8 kisi tamamlandı l2 de 8 kisi ex kasıorduk sadece clandan birde bizbizeyeteriz partide deil sonra ben dc yedim tekrar cafe sahibi oldugum makina acmak zorunda kaldım ve 5dk sonra girmeye calıstım fakat giremedim charın butun gizli sorusu sifresi msn i falan hepsi değişmis

giden itemler
    +8 chitin set(yeni yapmıstım real parayla cash ala ala
    +6 flame dagger
    +7 shard
    +0 priest pendant
    +1 dual kekuri ring
    kupeler+6 7 falan:(
    bankada item(trina;raptr;2000 sc 350 def sc bir suru)
    15m para
    6000 kadar pod
    bi o kadarda 1920 soul

BUNLARI GERİ ALMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM TİCET ATMAYI ÖĞTEBİLECEK VARMI YADA BASKA Bİ ÖNERİSİ OLAN..

BİZBİZEYETERİZ SUAN ESKİ ADI İLE NULLWARRİORUN CLANINA GİRECEKMİS GALİBA DUYURULUR..

SONRA BASKA Bİ CHARLA OYUNA GİRDİM ADAM ONLİNE ADAMA DEDİMKİ CHARIMI GERİ VER EMEKLERİMİ DÜŞÜN ADAM CVP: GOLD PRE KİT. SİFRESİNİ VER İTEMLERİNİ ALAM CHARI VEREM DEDİM GEL CAFEME REALE SAT CVP: YOKK ADAM OYUNA GİRİOR 1971 ADI CHARIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkdream -- 2 Ocak 2008; 21:54:26 >

• böyle bnm de giTTi +7 GİGA'm RONArK da 64 Mage de Çuff Ve Niye OLduğu beLLi değiL ! K2 BANN ,K2 * * * * ve hala KO oynamaya ÇalışıoRuz

Not: Oyunu bıRaktım bu da VesiLe OLdu...

• ya real parama ve emeklerime uzulurum zaten 2 kere clanlara 100 100 np bagısladım gitti sonra gene kastımS cıkarmıstm(1971 ismim)
  • yardımmmmm
  • bir su iç unut onu bizim ne charlarımız gitti be kardeş pehhh
  • Kardeşim Her char Sahibine göre Çok değerlidir. Sen Her Gördüğün Linke Tıklamıcaksın. Bilinmedik Sitelerden Program İndirmiceksin.Şifreniwww.Knightonlineworld.com ve Oyundan başka yere yazmıcaksın. Oyundan kimseye Güvenmiceksin. Babana Güvenmiceksin. Şimdi Ticket Atsan sana Klasik cvp yollarlar atma ben sana cvpı yazayım .. oyun kuralları nedeniyle item verme yapamamaktayız. istisna durumlarda lvle göre oyuna devam edebilcek itemleri yollayabiliriz . kol team..
    o yolladıkları itemde 60+ isen +6 shel set . +6 dual md

• itemler alınmadı arkadaslar itemler kilitli charı birisi caldııı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.