Bilgisayarın ceyranı kesiliyor 4 saniye bekliyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor.sonra tekrar ceyran kesiliyor 4 saniyede daha bekliyor.sonra düzgün olarak çalışıyor.Anlamadım bu sorunu neden yapıyor ? bilgisayarı ilk açarkende gene böyle yapıyor.Açma tuşuna basıyorum önce fanlar falan calısıyor ısık yanıyor sonra ışık sönüyor fanlar duruyor sonra birdaha çalışıyor ve kapatana kadar sorunsuz olarak calısıyor.
Yani önce çalışır gibi yapıyor,sonra duruyor sonra tekrar çalışıyor.anlatabilmişimdir umarım...
Sistemi yeni topladım 6 ay falan oldu.P35 anakart.İntel core duo2 2,40 işlemci.2 gb ram vs vs.belki bana yardımcı olmanıza yardımcı olur. teşekkür ederim...
bios pili ile ilgili bir sorun olabilir diye düşündüm yada powersup tan kaynaklanıo olabilir
psu n sorunlu
bios pilimi bitti acaba :D ya off
pcde overclock varsa çok normal...
yok overclok falan yapmadım ya.İlk zamanlar böyle bir sorun yoktu ne oldu anlamadım :( Yardım...
P35 anakartlarda boyle bı durum var gozlemledıgım kadarı ıle...
Oncelıkle bıostan smart fan turevı bırsey varsa onu kapat ayrıca C1 halt yada speedstep kısımları varsa onlarıda dısable et.....yanı sorunlu degıl sıstemın sadece sıstem kendısıne gore ayar cekıyor.Her p35te boyle ozellıkle gigabyte anakartlar
Anakartım p35 msi neo.Tamam dediğiniz ayarları deniyim arkadaşlar.Bu anakartın ilk vukatı bu değil.800 mhz lik soğutmalı kingstın hyper ramlerimide 667 mhz olarak görüyor.800 mhz ram desteklemesine rağmen.
Bu dediğiniz ayarlarla sonuç alamassam psu mu deıseyim? yardımların ıcın cok tesekkürlerrrrrrrrrrrrrr....
Psu değiştirme hemen öncelikle siteden bak bakalım hakkaten donanımsal hata ise yenı bıos update varsa uygula...bunun yanında bazen ram degerlerını elden vermen gerekebılıyor.... yanı 667/800 secımı ıcın...
ben bunları ıyıce bır okuyayım.tekrar tesekkurler. iyi geceleer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme