Şimdi Ara

ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zoom 5510 modemim war,USB portlu.. 3 gün önce eve yeni adsl aldım ve bu modemden bağlanmaya başladım.yaklaşık 20 saat'e yakın hiç sorunsuz internette kaldım.fakat sabaha karşı bir problemle karşılaştım.her 30 sn'de bir hattan düşüyor ve "Yerel ağ bağlantısı şu anda bağlı" diyor.bilgisayarda virüs,trojan vs.. hiç biri yok.telefon hattında sorun yok usb kablosunda sorun yok.geriye sadece modem kaldı.şimdi benim anlamadığım neden 20 saate yakın kesintisiz çalışan bir modem birden bire bu hatayı veriyor.. delirmemek içten değil.sizce modemdemi problem var yoksa başka bişeydemi ??

lütfen yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler

• Eğer internet bağlantın kesiliyorsa öncelikle modemden SNR Margin, Line Attenuation değerlerini kontrol et.
    Margin değeri yüksek(15 üstü),Attenuation değeri düşük(40 ın altı) olmalıdır. Değerler normal değilse internet bağlantında sorun vardır. Normal olmasına rağmen internetin kesiliyorsa modemde sorun olabilir.
  • bu şekilde gösteriyor o dediklerini..

SNR Margin 41.3 31.0 dB
    Line Attenuation 12.3 8.5 dB

sence normal mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Emre Akkaya -- 20 Ekim 2006; 3:50:15 >
  • Değerler güzel. Modem ayarlarını resetleyip tekrar kurmayı deneyebilirsin. Bağlantı sorunun, tahminim ya modemden ya da bilgisayardan kaynaklanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 20 Ekim 2006; 3:55:50 >
  • modem usb olduğu için reset tuşu yok.ancak yazılımı kaldırıp yüklediğim zaman değerler sıfırlanıyor.bilgisayardada problem olduğunu sanmıyorum..galiba sorun modemden.yarın 100 milyon bayılıp yeni modem alcaz anlaşılan.eğer başka tavsiyesi olan varsa sevinirim...
  • yokmu kimse yahu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.