iyi günler arkadaşlar elimde bir xperia s var 4.0.4 yüklü ve cihaz rootlu olduğu için 4.1.2 güncellemesi yapamıyorum. Telefonun rootunu kaldırıp orjinal 4.1.2 ye güncellemek istiyorum. Çok araştırdım ama hiçbiryerde bulamadım. Açıkcası root işinden pek anlamıyorum. Açıklayıcı bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende ilgilenmiyorum ama unroot diye bir şey var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Bende ilgilenmiyorum ama unroot diye bir şey var hocam
Varda hocam ben bu telefonu 4.1.2 ye nasıl güncelliyicem hiçbiryerde de tam anlamıyla bulamadım :(
direk odinden indirdiğin firmwareyi kurabilirsin dostum hemde 5dk da
bcevq
kullanıcısına yanıt
hocam odini araştırdımda xperialar için geçerli değilmiş diye anladım flashtools kullanıyo galiba xperialar emin misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: xaviherno
hocam odini araştırdımda xperialar için geçerli değilmiş diye anladım flashtools kullanıyo galiba xperialar emin misiniz?
olabilir bende tam emin değilim bu dediğiniz flashtools windows programımı yoksa linux(android) programımı ?
quote:
Orijinalden alıntı: bcevq
quote:
olabilir bende tam emin değilim bu dediğiniz flashtools windows programımı yoksa linux(android) programımı ?
flashtools bilgisayara kuruluyor. windows tabanlı.
flashtools bilgisayara kuruluyor. windows tabanlı.
o zaman odinle aynı mantık hocam araştırın çok kolaydır diye umuyorum
quote:
iyi günler arkadaşlar elimde bir xperia s var 4.0.4 yüklü ve cihaz rootlu olduğu için 4.1.2 güncellemesi yapamıyorum. Telefonun rootunu kaldırıp orjinal 4.1.2 ye güncellemek istiyorum. Çok araştırdım ama hiçbiryerde bulamadım. Açıkcası root işinden pek anlamıyorum. Açıklayıcı bi şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.