Selam Bende lifeview bt878a conexant chipsetli bir tv kartı var ve 2 gündür driver arıyorum ama bulduğum driverlerin hiç biri olmadı hatta lifeview sitesindeki driverlar bile olmadı bilen varsa driverin hangi sitede olduğunu bana linki atsın yardımlarınız için teşekkür ederim
onuda indirdim ama olmuyor uymuyor driver driverguide tan bile ndirdim elimde orijinal cd si var xp driveri yok 2000 e kadar
internette biraz ararsan bulursun ama istersen fazla yorulma more tv programini yukle ve oradan tv izle turkce versiyonlarida var tek yapman gereken tv karti ayarlarini yapmak.
2000 ini yükle
hayır çok saçma lifeview in kendi sayfasındaki driver bile olmuyor programı var ama driveri yok işletim sistemide tanımıyor uyuz oldum driverinin bulmam lazım
ya coklu ortam denetleyicisi ok yani tanımıyor anlıyormusun
O zaman belki de senin tv kartında sorun vardır ya da anakartınla uyuşmuyor olabilir.İstersen bi format at sonra tekrar dene yüklemeyi.
windowsunda sorun çıkmış olabilir yeniden windows kurman gerekebilir. yada şunu bir dene inf'in içindeki otherda inf dosyasını yerleştiriyor ordaki driverın inf dosyasını sil yeni driverları öyle dene.
arkadaşım bu site sizin gibi yanlış yönlendirme yapan insanlarla doldu şuruya adam gibi linkler koyun çalışan linkler işe yarasın bilmiyorsanız cevapları atmayın insanları rezil ediyorsunuz insanlar sizlere güvenip buralara giri yorlar ayıp be yardım ediyorsanız doğru dürüst yardım edin
bi arkadaş bi kamera aldı tv kartıyla nasıl olduysa bi uyumsuzluk oldu çalıştıramadık. vardır ama bi çözümü mutlaka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme