Şimdi Ara

Çok acil yurtdışı tur tavsiyesi (2 kişilik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Balayı nedeniyle yurtdışı tatil bakmaktayım. Fakat ne yurtdışına çıktım ne de bir tur şirketinin kapısından girdim. Bu işin bana pahalıya patlamaması lazım :) Kasım Aralık aylarında denize girilebilecek yerler olmalı. Yunan adaları kıbrıs vs olmayacak.

İnternetten baktığımda bu tur şirketlerinin sürekli ekstra tur ücretleri aldıklarını görüyorum. Dubai gibi yerler de euro bazında baya pahalı. Mesela sadece sahile yakın bir otel olsa, gezip tozmadan orda vakit geçirilebilir diye düşünüyorum ama öyle bir yer de bulamadım. 2 bin euro gibi bir fiyata işi bitirmek istiyorum.

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Benim aklıma Maldivler geldi. Qatar havayolları bu aralar kampanyası var İstanbul-Male(Maldivler) uçuşu kişi başı gidiş-dönüş 1000tl ..Üstelik 30 güne kadar vize istemiyor Türkiye'den. Male bölgesinde otel fiyatları da kahvaltı dahil iyi bir otel, 9 gece fiyatı 3bin tl civarında. Yani bütçeyi biraz yükseltebilirseniz güzel bir balayı olabilir.
  • Hocam Seychelles e de bak derim. Ruya gibi adalar. Ama ayirdigin paranin yarisi yola gider. O olmadi Karayiplerde ucuz yerler var. Az arastirsan bir dunya bulursun. Kolay gelsin
  • vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fucker fuckera -- 2 Eylül 2016; 14:51:25 >
  • Hocam tur şirketine hiç o kadar para vermeyin o zaman booking vb. siteler üzerinden gideceğiniz yerin biletlerini ayırtıp aynı şekilde biletlerinizi alıp kendiniz gidinki maliyeti daha aşağılara çekebilesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaçış hayali

Öncelikle hayırlı olsun. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Benim aklıma Maldivler geldi. Qatar havayolları bu aralar kampanyası var İstanbul-Male(Maldivler) uçuşu kişi başı gidiş-dönüş 1000tl ..Üstelik 30 güne kadar vize istemiyor Türkiye'den. Male bölgesinde otel fiyatları da kahvaltı dahil iyi bir otel, 9 gece fiyatı 3bin tl civarında. Yani bütçeyi biraz yükseltebilirseniz güzel bir balayı olabilir.

hocam bu bahsettiğin şeyleri ben internette diye bulamıyorum. maldivlere mesela vize var diyor tur şirketleri ve ben hiç öyle ucuz havayolu şirketi bulamıyorum.
  • uzakdoğu tabiki çok güzel.. lakin uzak ve pahalı olacak. Akdenizde Kış dönemi sharm el seyh olabilir.. Ibıza biter mi bilinmez ama Maltada olabilir belki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tekrar merhaba. İnternette edindiğim bilgilere göre Maldiv Adaları Türk vatandaşlarından 30 güne kadar vize istemiyor. Eğer daha fazla kalacaksınız vize almanız gerekebilir. şöyle bir adresde detaylar yazıyor.http://www.maldiveclub.com/maldivler/maldiv-adalari-vize-ve-seyahat-sartlari
    Uçak bileti olayı ise biraz kampanyalara bağlı aslında. Şuan Katar havayolları ile Turna.com sitesi karşılıklı kampanya yapmış. Bu yüzden bazı bölgelere uçak biletleri ciddi anlamda ucuza geliyor.www.turna.com adresine girip gideceğiniz tarih aralıklarında aratırsanız belki istediğiniz bileti bulabilirsiniz.

Otel seçimi size kalmış aslında. Booking.com adresinde birçok otel bulunuyor. Ama Maldivler biraz araştırılması gereken bir yer. Merkezi Male adası ve Maldivlere bağlı bir çok ada bulunuyor. Ulaşımı zor olanlar ve çok lüks adalar var. Ben gitmediğim için size şurada kalın diyemem. Aslında sizin bütçenize bağlı herşey. Ben gidecek olsam muhtemelen arkadaşlarımla giderim ve dolaşmak isterim oraları, otelde pek kalmam . Bu yüzden ucuz bir otel, bol dolaşma ve deniz, malesef ucuz yemekler ile ekonomik bir şekilde bir 10 gün geçirmeyi hesaplarım. Kabaca da şöyle bir hesap yapayım kendime ;
    Uçak bileti gidiş-dönüş 1000tl
    otel 7 gün x 100 tl: 700 tl
    günlük harcama( yemek,eğlence,ada turları) : 7x200: 1400 TL
    Yani genel olarak ne yaptı 3000-3100 tl civarı hadi extra masrafları da koyalım 3500 tl olsun.

Evet bu oldukça pahalı bir tatil olurdu benim için. Siz balayı için gideceksiniz, 2 kişi ve muhtemelen belki daha fazla harcayabilirsiniz. kişi başı en kötü 3000-3500 Tl harcasanız bu size herhalde 7000 tl veya biraz daha fazla bir hesaba gelebilir diye düşünüyorum. Çok fazla detay yazdım, hatta rakamlar havada uçuşuyor. Bu yüzden kusura bakmayın :)

• kaçış hayali kullanıcısına yanıt
    cevap için tşk ederim. iki kişilik tatil 7 binleri buluyor gerçekten. ki ben katar havayollarına baktığımda nedense iki kişilik uçak bileti 3500 liralara geliyordu, bi de başka yerlere bakayım. uçak bileti sıkıntı ya. kıbrısı düşünüyorum bakalım. kasım ayında orası umarım soğuk olmaz deniz için.
    Geçen sene Ekim sonu Kıbrıs'a gittim. Deniz suyu sıcaklığı 30 dereceydi ama Kasım ilk haftası soğumaya başladı. Yani 27 dereceye kadar düştü. Ama araç kiralarsanız oldukça güzel yerler var Kıbrıs'da..Katar havayollarının kendi sayfasından değilde aracı kurumlar ile bakarsanız bazı kampanyaları yakalayabilirsiniz aslında. Eğer kendi sitesinden alırsanız şöyle bir avantajı olur, ileride alacağınız uçuş bileti için puan kazanır ve indirim kazanabilirsiniz ama çok sık seyahat ediyorsanız o zaman bir avantajı olur diye düşünüyorum. Çoğu kişi skyscanner.com , Turna.com , ucuzbilet.com adreslerinden bakıyor sanırım. Tercih sizin, güvenli yolculuklar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.