Bildirim
ÇOK ACİLLL SE YAZILIM ATMA KONUSUNDA YARDIM ???
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BU ARADA CİHAZ CID51 -
Kardeş telefonunu SEUS la yani Sony Ericsson Update Servis programıyla güncelleyebilirsin.
Yada telefonuna ait Main, FS ve C-Asia Custom dosyalarını netten indirip Setool programıyla yükleyebilirsin.
Setool kullanımını araştır bulursun. -
bi çok yazılım denedim ama olmadı zipli olan custom dosyasında sanki eksiklik hisseder gibiyim elinde hazır olan varmı acaba -
MAIN
W850_R1JC002
W850_R1JC002_MAIN_GENERIC_CY_RED51
FS
W850_R1JC002
W850_R1JC002_FS_C_ASIA_RED51
CUSTOM
Orginal_Turkey
W850i_CDA102677_76_R3A_Generic_Trade_TR_Turkey
(
kullanıcı adı: sedces
şifre: aaa000
)
-
BENDE DE VARDI AYNEN W850 Bİ TÜRLÜ YAPAMADIM EN SONDA SATTIM Aynen beyaz ekrann herşeyi denedim ama olmadı... -
NE YAPTIMSA OLMUYOR Bİ TÜRLÜ RESİMDEKİ MESAJ ÇIKIYOR İNDİRMEDİĞİM MAİN FS CUSTOM KALMADI UPDATE SERVİCE GÜNCELLEMESİYLEDE DENEDİM SONUÇ AYNI HİÇBİRİNDE OLMUYOR ACABA FARKLI Bİ DURUMMU SÖZ KONUSUDUR BEYAZ EKRANDA KALDI CİHAZ. ÜSTÜN TECRÜBELERİNE GÜVENEN Bİ ARKADAŞIM YARDIMCI OLURDA BU CİHAZI SAĞLIĞINA KAVUŞTURURSA ÇOK DUA ALACAK ACAYİP SEVABA GİRECEK
-
quote:
karizma23
NE YAPTIMSA OLMUYOR Bİ TÜRLÜ RESİMDEKİ MESAJ ÇIKIYOR İNDİRMEDİĞİM MAİN FS CUSTOM KALMADI UPDATE SERVİCE GÜNCELLEMESİYLEDE DENEDİM SONUÇ AYNI HİÇBİRİNDE OLMUYOR ACABA FARKLI Bİ DURUMMU SÖZ KONUSUDUR BEYAZ EKRANDA KALDI CİHAZ. ÜSTÜN TECRÜBELERİNE GÜVENEN Bİ ARKADAŞIM YARDIMCI OLURDA BU CİHAZI SAĞLIĞINA KAVUŞTURURSA ÇOK DUA ALACAK ACAYİP SEVABA GİRECEK
Kardeş telefonunda GDFS sorunu olabilir GDFS nin yedeğini aldıysan geri yükle almadıysan yapamazsın servise vermen gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolyo
quote:
karizma23
Kardeş telefonunda GDFS sorunu olabilir GDFS nin yedeğini aldıysan geri yükle almadıysan yapamazsın servise vermen gerek.
MALESEF YEDEKDE YOK PEKİ BAŞKA Bİ W850İ NİN GDFS YEDEĞİNİ BU CİHAZA AKTARABİLİRMİYİZ ACABA YADA NETTEN GDFS ARAŞTIRIP KURSAM OLURMU DERSİN
-
quote:
karizma23
MALESEF YEDEKDE YOK PEKİ BAŞKA Bİ W850İ NİN GDFS YEDEĞİNİ BU CİHAZA AKTARABİLİRMİYİZ ACABA YADA NETTEN GDFS ARAŞTIRIP KURSAM OLURMU DERSİN
Benim bildiğim kadarıyla başka telefonun GDFS si olmaz ama nasılsa tel. açılmıyor istersen bi dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X