Şimdi Ara

Çok ağır odunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün servisteydik ben ilçede yaşıyorum ama ilde okuyorum yol 40 dakika falan. İşte öyle gidiyorduk servis durdu başka okuldan bir kız bindi arada bir geliyordu böyle ama ben eskiden arkada oturuyordum bu aralar önlerde oturuyorum. Servis de baya boştu kızların yanı falan da boştu ben de kimse gelmesin diye yan koltuğa çantamı koymuştum kız geldi biraz boş yerlere baktı benim oturduğum yerin oralarda yavaşladı ben de çantamı çekmiyordum sonra biri dedi ki yan sıradaki koltuklardan çantanı alsana ben de aldım kız oturdu halbuki arkalarda 2-3 kızın yanı boştu herneyse. Çok uzun yazdım ama neyse özete gelirsek kız ilçenin girişlerinde oturuyor ben sonlarında benden 15 dk önce falan indi 25 dakika yan yanaydık tek kelime etmedim kız da fena değildi aslında. Çarşamba günü de binerse ne yapmalıyım yardım DH.
    Özet: ağır odunum.
    Not: Lise2ye gidiyorum öyle hemen liseli damgası yapıştırmayın

• Ağır odunsun. Kalassın , meşesin kavaksın
  • merhaba diyerek başlayabilirsin.
  • baltayı ağaca vurmuşlar sapı bedenimden demiş hikayesindeki sapsın.
  • geçen bende erkek arkadaşımdan ateş istedim yandaki kız bende var gel veriyim dedi yaktı bende sigara verdim sonra baktı ee der gibisinden sonra vuruş ve aut sabri üzgün
  • yanına oturduysa verecek
  • kıza sorsaydın o kdar boş yer varken neden yanıma oturdun diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce çok pis dehlendim
    2 ay önce açıldı
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam ben odun de oda diyecek o ne odunluk ooo
  • Hocam bu sana özgü bi durum değil, sonuçta hepimiz ilk adımı onlardan bekliyoruz psikolojik olarak ama böyle bişey genelde olmuyor (istisnalar hariç).
  • Zaten senden hoslandiysa yada bi seyler hissetiyse yeniden gelecek ve lafi acicaktir ama herseyi ondan bekleme bence :) ilk hamleyi sen at :)
  • selamın aleykum der insan muhterem de sonra ee nasılsınız inşallah iyisiniz de.
  • selamın aleykum
  • Çınar gibisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die

selamın aleykum der insan muhterem de sonra ee nasılsınız inşallah iyisiniz de.

Hee ondan sonra akşama bizim abilerle yaptığımız pilavlı sohbete de davet edeyim
  • sen tam bir HODÜKsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

sen tam bir HODÜKsun

Ohaa hödük bizim okulda bi hocanın lakabı
  • sen tam bir HODÜKsun
  • İnsan 2 muhabbet açar lan
  • Lae açamıyorum işte kız bi selam falan dese bülbül gibi şakırım da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: I♥Galatasaray

Lae açamıyorum işte kız bi selam falan dese bülbül gibi şakırım da :D

Belki kızda senin düşündüğün gibi düşünüyordur ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.