sitey bende giremiyorum pinglenmiyorda sanırım sitede sorun var arkadaşım napabilirsin bilmiyorum. Belki adamlara mail atıp durumu anlatabilirsin bu çözüm olabilir
denedim bayaa ama server yok bulamadım Proxy den de girmiyor yurtdısı dns den de sitede sorun var bnce ya da alan adı hatalı
site çalışıyor!... ie ile de firefox ile de sorun yok!.
"Department of Homeland Security - Form I-901 Application - Instructions :" "Welcome to the Student and Exchange Visitor Program (SEVP) SEVIS I-901 fee processing website." şeklindeki ifade ile karşılıyor...
site çalışıyor!... ie ile de firefox ile de sorun yok!.
"Department of Homeland Security - Form I-901 Application - Instructions :" "Welcome to the Student and Exchange Visitor Program (SEVP) SEVIS I-901 fee processing website." şeklindeki ifade ile karşılıyor...
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
çalışmıyor
site url'si;https://www.fmjfee.com/index.jhtml ip'si; 12.157.196.134 ve sürekli kontrol ediyorum (ie ve firefox ile)... henüz çalışmamazlık yapmadı. Ancak; benim lokasyonum: Ankara... hangi illerden giriş yapıyorsunuz?... ISP'nizin çıkışında sorunlar olabilir! (DNS v.b.)
DNS sorununu çözmek için; TRKY-DnsAyar 2.0 'ı indirin... TTnet'in tüm DNS'lerini pingliyor ve çalışanların en hızlılarını (3 adet) WinRegistry'e yazıyor.
arkadaşım nasıl çalışmıyor diyorsun anlamadım ben girdim siteye hem de bir kere tıkladım.
DNS sorununu çözmek için; TRKY-DnsAyar 2.0 'ı indirin... TTnet'in tüm DNS'lerini pingliyor ve çalışanların en hızlılarını (3 adet) WinRegistry'e yazıyor.
üstteki program ile girdik hemen post kasma
quote:
Orjinalden alıntı: NOdex
arkadaşım nasıl çalışmıyor diyorsun anlamadım ben girdim siteye hem de bir kere tıkladım.
Fakat siz neden giremediniz onu anlamadım
al siteden de ss attim
fazla bakmadım fakat girdi.
Bu arada; topic sahibi "zabadiza" ortalıklarda görünmüyor! (ne yaptı acaba?).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme