Şimdi Ara

ÇOK AMAÇLI PİŞİRİCİ ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,lezzet pesinde kosanlar oldukça ona yönelik pişirme urunleri piyasada hergun artıyor bazilari bunu benim gibi hastalik düzeyine vardiriyor onuda suradan anlayin evde ve yazlıkta toplam 8 tane komurlu mangal 4 adet elektrikli firin ,bir adet terasta sabit ateş tuglali firin, 1 elektrikli 1 tüplü 2 adet sac, 2si sulu 4adet elektrikli ızgara 1 tanesi waffle 3 adet tost makinası 2 adet fritöz sahibiyim ama hala bahçede ateş yakarak tenekede yaptigim teneke tavuğun tadini elektrikli aletlerde bulamadım,demekki aramaya devam edeceğim,hep bahçede yapmaya imkan yok ve herkesin de bahçesi yok , bu yüzden piyasada cesitli markalarin buharda,pisirme,ızgara,kizartma ozeliklerini tek alette toplayan cok amacli pişiricileri var bunlar için konunun uzmani arkadaşlardan ve satin alip kullananlardan aldigimiz önerileri burada toplarsak ( tabii yöneticilerin oluru ile) ilgi duyanlara yardimci olmuş olacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhorse

Merhaba arkadaşlar,lezzet pesinde kosanlar oldukça ona yönelik pişirme urunleri piyasada hergun artıyor bazilari bunu benim gibi hastalik düzeyine vardiriyor onuda suradan anlayin evde ve yazlıkta toplam 8 tane komurlu mangal 4 adet elektrikli firin ,bir adet terasta sabit ateş tuglali firin, 1 elektrikli 1 tüplü 2 adet sac, 2si sulu 4adet elektrikli ızgara 1 tanesi waffle 3 adet tost makinası 2 adet fritöz sahibiyim ama hala bahçede ateş yakarak tenekede yaptigim teneke tavuğun tadini elektrikli aletlerde bulamadım,demekki aramaya devam edeceğim,hep bahçede yapmaya imkan yok ve herkesin de bahçesi yok , bu yüzden piyasada cesitli markalarin buharda,pisirme,ızgara,kizartma ozeliklerini tek alette toplayan cok amacli pişiricileri var bunlar için konunun uzmani arkadaşlardan ve satin alip kullananlardan aldigimiz önerileri burada toplarsak ( tabii yöneticilerin oluru ile) ilgi duyanlara yardimci olmuş olacagiz.

Onerebileceginiz bir urun var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

quote:

Merhaba arkadaşlar,lezzet pesinde kosanlar oldukça ona yönelik pişirme urunleri piyasada hergun artıyor bazilari bunu benim gibi hastalik düzeyine vardiriyor onuda suradan anlayin evde ve yazlıkta toplam 8 tane komurlu mangal 4 adet elektrikli firin ,bir adet terasta sabit ateş tuglali firin, 1 elektrikli 1 tüplü 2 adet sac, 2si sulu 4adet elektrikli ızgara 1 tanesi waffle 3 adet tost makinası 2 adet fritöz sahibiyim ama hala bahçede ateş yakarak tenekede yaptigim teneke tavuğun tadini elektrikli aletlerde bulamadım,demekki aramaya devam edeceğim,hep bahçede yapmaya imkan yok ve herkesin de bahçesi yok , bu yüzden piyasada cesitli markalarin buharda,pisirme,ızgara,kizartma ozeliklerini tek alette toplayan cok amacli pişiricileri var bunlar için konunun uzmani arkadaşlardan ve satin alip kullananlardan aldigimiz önerileri burada toplarsak ( tabii yöneticilerin oluru ile) ilgi duyanlara yardimci olmuş olacagiz.

Merhaba, henüz işte bu diyebileceğim bir ürüne rastlamadım en son olarak gene geçen ay bir hayal kırıklığı yaşadım,yeni çikan ,ağir ,dokum izgaralardan aldim ama sonuç sifir, baliktada denedim ettede.. yok.. sonuç yok, bu tür ürünlerden içine su koyularak kullanilanlar bir parça daha iyi sayilir,buharla piştiği için biraz lezzet kaliyor ama tam değil aramaya devam edeceğiz...

• Çok amaçlı pişiriciler hakkında hiçbir yorum bulamadım.

Aşağıdaki ızgara hakkında ne düşünüyorsunuz? 2000W ve kapaklı olması iyi gibi görünüyor.
    Fiyatı sitelere göre değişiyor, 240 TL'ye kadar alınabiliyor.

Philips HD6360/20 Avance Collection

http://www.philips.com.tr/c/yemek-pisirme/avance-collection-izgara-hd6360_20/prd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 15 Mayıs 2014; 14:22:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

quote:

Merhaba, henüz işte bu diyebileceğim bir ürüne rastlamadım en son olarak gene geçen ay bir hayal kırıklığı yaşadım,yeni çikan ,ağir ,dokum izgaralardan aldim ama sonuç sifir, baliktada denedim ettede.. yok.. sonuç yok, bu tür ürünlerden içine su koyularak kullanilanlar bir parça daha iyi sayilir,buharla piştiği için biraz lezzet kaliyor ama tam değil aramaya devam edeceğiz...

3.5 kg. ağırlığında demir döküm tava dahil her türlü alet edevat var evde ama hiç biri tam olarak tatmin etmiyor...

f/p oranı en yüksek cihazım ise OLİMPİST...dışarda tüple, evde elektrikle kullanıyorum...mükemmel değil ama yine de işini iyi yapan bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Mayıs 2014; 11:54:53 >

• Tavuk ve balık mümkünse et için pişirme sorunu olmayan, kokusuz bir cihaz önerisi lazım.
  • Ben de hem mutfağım küçük olduğu için, hem de sağlıklı pişirme için çok amaçlı pişirici arıyordum. Konu çözümlenmemiş sanırım, bulduğum birkaç ürün var.
    Normalde Actifry benzeri bir şey düşündüm ama araştırırken Multicooker diye geçen pişiricileri de buldum, fena değil gibi.
    Bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.