Şimdi Ara

Çok amaçlı pişiriciler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Airfryer yanında vestel, arçelik ve beko da elektrikli düdüklü yerine de geçen modelleri inceledim.

Vestel ziyafet veya arçelik gurme şef gibi ürünleri kullananlar var mıdır.?

Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çok Amaçlı Pişiricilerin Kullanım Kolaylığı ve Verimliliği

Günümüzün hızla değişen yaşam tarzında, mutfakta zaman tasarrufu sağlayan ve yemek pişirmeyi kolaylaştıran cihazlar büyük önem taşımaktadır. Çok amaçlı pişiriciler, bu ihtiyaçlara hitap ederek kullanıcılarına çok yönlülük ve verimlilik sunmaktadır.

Philips All in One Cooker: Birden Fazla Cihazın Yerini Alan Çözüm

Philips'in All in One Cooker modeli, adından da anlaşılacağı üzere tek bir cihazda çoklu pişirme fonksiyonlarını bir araya getirmektedir. Bu sayede kullanıcılar, pilav pişirme, buğulama, kızartma, kavurma ve hatta yoğurt yapma gibi çeşitli yemek türlerini kolaylıkla hazırlayabilirler.

Çok Amaçlı Pişirici Yorumları: Kullanıcıların Deneyimleri

Çok amaçlı pişiriciler hakkında kullanıcı yorumları, potansiyel alıcılar için cihazın performansı ve kullanım kolaylığı hakkında değerli bilgiler sunmaktadır. Genellikle bu yorumlar, pişirme sürelerinin kısalığından, yemeklerin lezzetinden ve cihazın temizlik kolaylığından övgüyle bahsetmektedir.

Philips All in One Cooker Eksi Yönleri: Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Her cihazda olduğu gibi, Philips All in One Cooker'da da bazı olumsuz yönler bulunabilir. Bazı kullanıcılar, cihazın kapasitesinin daha büyük aileler için yetersiz olduğunu veya belirli yemek türleri için uygun pişirme ayarlarının eksikliğini belirtebilirler.

Çok Amaçlı Pişirici ve Airfryer Arasındaki Fark: Benzerlikler ve Ayrılıklar

Çok amaçlı pişiriciler ve airfryer'lar, mutfakta çok yönlülük sağlayan benzer cihazlardır. Ancak, bazı temel farklılıklar bulunmaktadır. Airfryer'lar, yiyecekleri yağsız veya az yağlı bir şekilde kızartmak için tasarlanmıştır, çok amaçlı pişiriciler ise daha çok geleneksel pişirme yöntemlerine odaklanır.

Philips Çok Amaçlı Pişirici Yorumları: Kullanıcı Görüşleri

Philips'in çok amaçlı pişiricileri, kullanıcılar arasında oldukça popülerdir. Çoğu yorum, cihazın kullanım kolaylığını, çok yönlülüğünü ve uygun fiyatını vurgulamaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar pişirme ayarlarının sınırlı olması veya cihazın boyutundan şikayet edebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Air fryer işini pek anlamış değilim, kullanmadım henüz. Herkes çok pratik diyor ancak bana fanlı fırının hızlı üflüyeni gibi geliyor biraz. Biraz bekar işi gibi. Bekar değilseniz Pervaneli(turbo) fırın daha mantıklı daha yetenekli sanki. Kullanan varsa paylaşırsa sevinirim.

Elektrikli düdüklü(pressure cooker) mantıklı çünkü zamanlayıcısı ısı ayarı var. Ocakta unuttum çatladı patladı derdi yok. Öteki türlü ocakta düdüklü unutmak problem.

• onatba O kullanıcısına yanıt
    Ankastre fırınım var fakat çok kullandığım söylenemez. Fırınım bir çok özelliğe sahip aslında.

Sebze kurutma, ekmek-yoğurt yapma vb. gibi

Airfryer yıllar önce bu kadar tutulan bir ürün değildi zaten bir anda patladı. Yazmış olduğum ürünlerin inceleme videolarını izledim ve özellikle ziyafet ürünü baya olumlu yorumlar almış.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Fırının içinde dönen bir pervane varsa işte o dönen pervane pişirmeyi hızlandıran şey içeride havayı döndüren şey. Isı transferini arttırıyor. airfryer ın atası aslında. Bir nevi air fryer. Yoksada çok problem yok aslında. Airfryer denilen şey de aynı mantık ama hacim küçük olduğu için çabuk ısınıyor sanırım. Ben yağlı kağıt ve ızgarayla fırın işini hallediyorum.

Vestelinki tam bir uzakdoğu pressure cooker ı gibi. Arçelik biraz daha özgün tasarım sanırım. Max basınçlarını ve watt değerlerini karşılaştırabilirsiniz. Kullanımı kolaylığı temizliğide önemli. Yemek yapmaya niyet ettiyseniz karar verdiyseniz ikiside olumlu. Ben sulu etli yahni tarzı yemekleri daha çok tercih ettiğim için düdüklücüyüm. Fırınıda güveç mantar tavuk vs de kullanıyorum.

Evet kesinlikle. Airfryer da bir şeyler yapmak kolay fakat temizliği hiç o kadar da kolay görünmüyor. Ayrıca arçelik gurme şefte gayet başarılı. Birde beko nun benzer bir ürünü bulunmaktadır.

Airfryer da yapması daha pratik tabii ki ankastre fırınlarda göre durum böyle. Çok amaçlı pişiriciler bi nevi elektrikli düdüklü tencere.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Bu japon işi pressure cookerlarda emniyet sistemi ve zamanlayıcı olduğu için riskli bir durumda yada işi bitince kapatır kendini. Düdüklüyü ocakta unutunca sibop çalışmazsa patlama riski olduğu için bunlar bir nebze daha emniyetli. Yemek pişerken başka işle ilgilenebilirsiniz.

Aynen bende ilk böyle düşünmüştüm. Daha emniyetli ve buharı güvenle tahliye ediyor. Klasik düdüklü tencerelerin patlama riski baya yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips airfryer kullanıyorum 12 yıl oldu ilk çıktığında almıştım.. Ben memnunum son çıkanlara göre ilkel kalıyor ama işimi görüyor.
    Elektrikli tencere olarak bosch autocook kullanıyorum. Normal dudukluden korktuğum için almıştım. İyi ki de almışım. Gerçekten çok başarılı. Arkadaşım beko aldı. O da çok memnun. Bosch un bana göre artisi iç hazinenin celik olması celik uzeri teflon. Gerçekten kullanışlı bir tencere. Unutma , patlama, dibi tutma derdi yok. Piştikten sonra basıncı otomatik boşaltıyor sonra da sıcak tutuyor. Gurme sefte aynı özelliklere sahip bildiğim. Bütçeniz varsa enplusta var bu tarz tencere onun da çok iyi olduğu söyleniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.