Şimdi Ara

çok amaçlı server kurma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cod 2 ve ya halflife gibi oyunları kurmak cok basit vede sizinle bunu paylaşacam eger takım olursak inanın hepinize anlıtacam ama bi takım kuralım t.c.s (türkiye clan server) ben daha önce aynı adla kurdugumda başarılı oldum ama bi takımım yok tu şimdi takım olup oynuyalım
    EYE İNSTALL PROGRAMINDA LİSTELENDİGİMİZ İÇİN DÜNYANIN HER YERİNDEN KATILIM OLUYOR HEPİNİZİ BEKLERİM

• nerde oluyo bu?
  • ARKADAŞLAR BEN CALL OF DUTY 2 OLARAK DÜŞÜNDÜM AMA SİZİN FİKRİNİZE GÖRE HALF LİFE WE FİFA MOST WANTED CARBON GİBİ OYUNLARA SERVER KURABİLİRİM SİZLERLE MSN DEN HABERLEŞELİM VE TAKIMIMA KATILIN BEN COD 2 OYNARIM AMA SİZİN GÖRÜŞÜNÜZE GÖRE ORTAK OLABİLİR
  • Takıma Katılmak İsteğim YoQ . Fakat HalfLife kurarsan bence boşuna kurmuş olursun millet hamachi ile uğraşmaz... Direk Serverlar Var. CS fln .
  • kardes cod2 cs için falan olmaz bu artık kalıtelı turk serwer ları war ama dıyer oyunlar ıcın yapabılırsın
  • gel kardeşim biz el ele verelim bir server kuralım olurmu ama öle cod2 helflife deil knight serveri olsun herkes gelsin oynasun Student ko gibi yada yu-gi-oh serverı kuralım bide msni wer ordan konuşalım olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 için Proxy Sağlam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.