Şimdi Ara

çok arada kaldım,netçem ben.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dedim ki kendime,şöyle şarjı uzun gitsin(yani dokunmatik,android olmasın)
    kulaklık,ahize,eq ses kalitesi çok iyi olsun,
    e delidehşet paralar da vermeyeyim..bir telefomn bulayım kendime..ancak piyasa araştrmalarım beni hep çıkmaza soktu.

2.el w995 alayım dedim,yok servis değişimi sıfırları bulduk 2.piyasasında ancak 450 fazla geldi bütçeme.
    nokia x2'ler var piyasada şeklişemali düzgün,ancak müzik kalitesi veya şarj süresi için, ayakları yere basan bir yorum okuyamadım,bulamadım.
    s.e. zylo-spiro'lar çarptı gözüme,zylonun 3.5 kulaklık girişi yok ve şarjı az gidiyor,spironun da şarjı az gidiyor dediler.
    hatta bi ara nokia x1-00 x1-01 ler var şimdi piyasada 16gb destekli ve uzun şarj süreli,ancak onunda kasası kaba,menü görünümü ve kullanışlılığı çok çirkin geldi bana..

çok sağlam bir w810i kullanıcısı ve sevdalısı olarak,bu tel.dan sonra,yeni bir telefon ararken hiçbirini kolay kolay beğenmemem normal bence.:))

e peki hangisini alayım,bana benim gözüme çarpmayan bir model söyleyin arkadaşlar..

bu arada yeni tel arayışımın tek sebebi,w810i bataryasının artık tükenmye başlamasıdır.günde 1 saat konuşayım, başka da bişi yapmasam ertesi gün öğlen vakti bitiyor şarjı..
    acil bir durumda lazım olsa kalacam ortada 12 saat içinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draltuk -- 17 Eylül 2011; 12:24:46 >

• Nokia E serisi beklentilerinin hepsini karşılar.
  • Se hazel e bak bir de
  • sony ericsson txt pro çok yakında türkiyede olacak beklersen eger biraz daha

• ya bu a.kırdıklarım hazele neden 3.5 giriş koymazlar anlamam ki..
    şimdi bu hazeldeki ses kalitesi nasıl ki acaba,kulaklık için diyorum.?
    x10 mini proyu çok beğendim ama şarj süresi beni çıldırtır abicim.txt pro da bu konuda aynı olduğunu düşünüyorum..
  • T828

• Ikinci el düşünüyorsanız N81 özellikleri itibariyle size uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence hazel en iyi secim kriterlerine gore.androidli cihazlarda tum isteklerini fazlasiyla karsilar fakat w810i ni aratır sarj konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

T828

Telefonda bi karizma söz konusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.