Bildirim
çok basit ama yapamadım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bagladınmı kablo cross kablo degil mi ? eger cross sa (ki cross olması gerek) xp den ev agı kur tamamdır. birini ana makine olarak göster digeride ona bagLa. kolay gelsin.. -
iki pc yi birbirine baglarken ve 2 den fazla pc yi birbirine baglarken kullanilan kablolama bildigim kadariyla birbirinden farkli. Bir bilgisayarciya gidip iki pc baslicam dediginde ilgili kabloyu sana yapar, sonra ethernet uzerinden baglarsin, dosya ve yazici paylasimini actiginda da share yapabilrisin oyun oynayabilirsin.. Benim tum bildiklerim bunlar:) -
quote:
Orjinalden alıntı: OstotheK
iki pc yi birbirine baglarken ve 2 den fazla pc yi birbirine baglarken kullanilan kablolama bildigim kadariyla birbirinden farkli. Bir bilgisayarciya gidip iki pc baslicam dediginde ilgili kabloyu sana yapar, sonra ethernet uzerinden baglarsin, dosya ve yazici paylasimini actiginda da share yapabilrisin oyun oynayabilirsin.. Benim tum bildiklerim bunlar:)
evet dedigin gibi farklı.yalnızca iki bilgisayar için cross kablo kullanmalı bildigim kadarıyla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X