Şimdi Ara

Cok basit bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarım klasöründe usb e taktığım cihazlar gözükmüor napmam lasım (i pod dahil)

• Usb bağlantını kontrol et. Kasa içinden kontrol et olmadı format at. Ben öyle yapıyorum
  • usb bağlantılarını kontrol et.Kasanın önünden değil arkasından tak usb bağlantılıalrını...
  • aynı sorun bende de oluyo arkadaşlar.Sandisk titanium flash bellek takıyorum görmüyo.Başka bi flash bellek takınca görüyo bu sefer anlamadım gitti.Yardımlarınızı bekliyorum..
  • usblerinizi güncelleyin....Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler donanım aygıt yöneticisi oradan USB (Evrensel Seri Yol Bağdaştırıcısı)'i seçin ve açılanların hepsini sağ tıklayıp güncelle diyin...
  • shady kardeş denedim olmuyo.Ünlem işareti var Usb veri depolama aygıtı üzerinde.Başka bi flash bellek takıyorum gördü.Bendeki sandisk titanium u takınca hata oluyo göremiyo aygıtı.Arkadaşın bilgisayara da götürdüm aynı sorun.Nedendir anlamadım..
  • flash disc bozuk olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Garip bir soru :)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_995

shady kardeş denedim olmuyo.Ünlem işareti var Usb veri depolama aygıtı üzerinde.Başka bi flash bellek takıyorum gördü.Bendeki sandisk titanium u takınca hata oluyo göremiyo aygıtı.Arkadaşın bilgisayara da götürdüm aynı sorun.Nedendir anlamadım..

demekki aletten kaynaklanan bir sorun var....Fat32'de hızlı biçimlendirmeyi bir dene...Belki düzelir...Olmazsa windows ms-dos üzerinden chckdsk'i çalıştırmak gerekecektir hataları bulabilmek için....
  • cihazı görebilsem biçimlendiricem.Ama içinde de dosyalarım var.Bu dosyaları ben bi abiden aldım.Flash bellek de onun zaten.Onda gayet normal görmüştü flash belleği.Kendisi tatilde olmasa ona gidecektim.3 gün oluyo ondan alalı nasıl bozulabilir.Emanet de ondan tedirginim

öneriler için sağolun beyler..
  • beyler yanlış anlamışsınız cihazı görüyor ama simgesi çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverTech

beyler yanlış anlamışsınız cihazı görüyor ama simgesi çıkmıyor

dalga geçme la
  • bu kadar bilgiye anca reiki ver denir tam olarak problemini anlat öyle daha net cevaplar alırsın
  • dostlar bende de bu sorun var.
    USB diskimi bilgisayara takınca sağ altta donanım bulundu işareti (yeşil ok) çıkıyor ama
    ne bilgisayarımda ne de başka yerde USB belleği göremiyorum.
    Bilgisayarımı başka kullanıcı adıyla açınca bu sorun olmuyor.
    Ofiste kullandığım bilgisayar bu, o yuzden format da atamıyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum
    Teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardrop -- 17 Ocak 2007; 14:22:50 >
  • Yanlış yerdesin, http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: gardrop

dostlar bende de bu sorun var.
    USB diskimi bilgisayara takınca sağ altta donanım bulundu işareti (yeşil ok) çıkıyor ama
    ne bilgisayarımda ne de başka yerde USB belleği göremiyorum.
    Bilgisayarımı başka kullanıcı adıyla açınca bu sorun olmuyor.
    Ofiste kullandığım bilgisayar bu, o yuzden format da atamıyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum
    Teşekkurler

• USB Sürücüsünü yükle, en iyi çözümde PC'ye format at...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirguven

USB Sürücüsünü yükle, en iyi çözümde PC'ye format at...

+1 benim de usb ler hiçbir aleti görmüyordu ben de format attım ve düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.