Şimdi Ara

odak sorunun anlaşılması bu kadar basit mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün hastanedeydim. doktorla konustum. normal tavsiye verdikten sonra teste yönlendirdi.

test 10dk sürmedi. kağıda sarı kırmızı yeşil vs. yazmışlar. ama kelime olarak yeşil yazıyorsa renk olarak bu kelime mavi renkte.

önce bunu direkt okunusuyla okuyorsun. sonra üzerindeki rengi söylüyorsun. okunusuları 10sn, 13sn de felan bitirdim.

sıra rengini söylemeye geldi. yok abi olmuyor. renk sarı bunu biliyorsun ama kelime yeşil kelimesi oldugundan benim beynim oraya gidiyor.

neyse onu da 17 saniyede söyledim.

sonra doktora tekrar gittim. dikkatin bozuk dedi. bu kadar basit bir şey mi? belki sadece bu hafta biraz dalgınlıgım var.

zaten testi yapan doktor gerdi biraz beni relax davranamadım.

ilaç tedavisine başladık bakalım.

• Hocam çoğu doktorun çok umrunda değil ilaç yazıp yollarlar siz en iyisi biraz paraya kıyıp iyi bir doktora görünmek ya da tanıdığınız bi doktorun yanına veya onun yönlendirdiği kişiye gidin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 yılında kimin dikkati bozuk değil ki
    Zararsız gözüken çoğu şey aslında inanılmaz zarar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wellbutrin yazdı bana hocam sana ne yazdı?

Bana hiç öyle testler yapmadı ya hatta ben dedim hocam test yapsak o da gerek yok dedi

• max ahir zaman doktoru

• sordu bana hangi ilacı yazayım diye medikinet istedim

• SaulGone S kullanıcısına yanıt

ne vereyim abime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana zamanında kgb ajanlarına rusça biliyorlar mı diye uygulanan testi uygulamışlar kirve

Çok değişik. Bu tür doktorların olması inanılır gibi değil.

• doktorda bir problem görmüyorum. daha önce bu ilacı kullandığım için sordu yine ister misin, memnun musun gibisinden.

Öyleyse tamam hocam bir problem yokmuş. Daha önce concerta kullandınız mı farklarını merak ettim.

• concerta kullanmadım. ciddi bir yan etki görmediğim için medikinet istedim. siz de mi ilaca başlamayı düşünüyorsunuz hocam? tanınız var mı?

• Hocam ben de doktora gitmeyi düşünüyorum. İstanbuldaysa ismini ve çalıştığı yeri yazabilir misin ? Testle falan teşhis koymuş güzel

• istanbul’da değilim. eğitim araştırma hastanesinde oldum. çok basit bir testti tavsiye etmiyorum. 2dk da anlaşılabilecek bir şey değil bence. belki o gün yorgunsundur ve sana teşhis koyarlar. ileride msü ye vs. giremezsin diye biliyorum.

özele gitmenizi öneririm veya detaylı bir test isteyin.

doktor işi biraz şans işi.

• tahmin edeyim, hastane m****pasada :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.