Şimdi Ara

Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda! Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda! Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda! Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda! Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda! Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda!

• S6 ve S6 Edge fiyatı gerçek satış fiyatından daha düşük Geçen gün M9 ile S6 taahhütlü aynı fiyattan satılınca bildirmiştim hata var diye S6 fiyatını indirmişlerdi şimdi bu yeni kampanyada kampanyasız normal fiyatı 100 ve 120 Tl olarak almışlar. S6 2400 S6 Edge 2880 yapıyor Her ne kadar Red Small artık XSmall olarak geçse ve fiyatı 60 olsa da (burada 70 almışlar) mantıklı bir kampanya zaten telefonu ucuza veriyorlar.

Ek olarak Samsung Galaxy Edge 32 modeli nedir ya kim hazırlıyor bu ilanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 12 Nisan 2015; 3:38:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut üyeler mi yararlanıyor bu kampanyadan yoksa her üye gidip yararlanabiliyor mmu? bide elimde iphone 5s 16 gb gold var . daha 1 yıl garantili. arka ve ön yüzünde çizik yok lakin kenarlarında hor kullandığım için darbeye bağlı ezikler çizikler bariz belli ve rahatsız edici. kaça sayarlar bunu?
  • Ya arkadaş sitesine giriyoruz tabloda halen eski kampanya telefonlar var.

M7 yeni gibi için belirlenen fiyat nedir göremiyorum

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VodafoneAkilliTelefonDegisimKampanyasi.pdf

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeyi güncellettim adamlar kampanya yapıyor müşteri demeden tablo güncellenmeöiyor..

Telefonların değerleri bunlar. Olmamış benim için

Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda!

Telefonum zaten 700 liraya satabiliyorum ben. 840 veririz demişler..

Ancka tarife olarak 85 ten hesaplanıyor. Aile indirim ile 59 liraya bunun bir üst tarifesini kullanabiliyorum. Her ay 26 lira zaten tarifeden geçirecek.

Gerek yok. Eğer 1200 saysaydı değiştirecekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 13 Nisan 2015; 11:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Listeyi güncellettim adamlar kampanya yapıyor müşteri demeden tablo güncellenmeöiyor..

Telefonların değerleri bunlar. Olmamış benim için

Telefonum zaten 700 liraya satabiliyorum ben. 840 veririz demişler..

Ancka tarife olarak 85 ten hesaplanıyor. Aile indirim ile 59 liraya bunun bir üst tarifesini kullanabiliyorum. Her ay 26 lira zaten tarifeden geçirecek.

Gerek yok. Eğer 1200 saysaydı değiştirecekim

Tarifeden geçirmeseler aslında değerlendirebilir.

• 10 senedir diyorum..

Bu operatörlere BTK nın bu konuda müdahale etmesi lazım..

Taahhütlü telefon alan adamın taahhütlü tarife teklifinden yararlanamaması komedidir.

Gerekirse telefona zam koy ama insanı keriz yerine koyma.

Resmen alay ediyorlar.

Neymiş small + 90 lira yani 70+90 160 liraya veriyormuş telefonu..

Ama zaten small tarife şu an 45 liraya veriyorsun ki .. (buda ayrı konu red tarifelerinin karizması günden güne eriyor)

25 lira 24 ayda otomatik olarak 600 liranı zaten cebinden alıyor..

Üzüldüğüm şu, bunu bilmeyen bir sürü adam var ve malesef bu oyuna düşüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

10 senedir diyorum..

Bu operatörlere BTK nın bu konuda müdahale etmesi lazım..

Taahhütlü telefon alan adamın taahhütlü tarife teklifinden yararlanamaması komedidir.

Gerekirse telefona zam koy ama insanı keriz yerine koyma.

Resmen alay ediyorlar.

Neymiş small + 90 lira yani 70+90 160 liraya veriyormuş telefonu..

Ama zaten small tarife şu an 45 liraya veriyorsun ki .. (buda ayrı konu red tarifelerinin karizması günden güne eriyor)

25 lira 24 ayda otomatik olarak 600 liranı zaten cebinden alıyor..

Üzüldüğüm şu, bunu bilmeyen bir sürü adam var ve malesef bu oyuna düşüyorlar.

Dediklerinize aynen katılıyorum.

Cihaz alımında da taahhut verildiği için tarifenin de indirimli fiyattan yansıması lazım. Yani 70+90 değil de, 45+90 olması gerekiyor.

Diğer operatörlerde bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama yok. Sadece vodafone'de var.

Ben bu haksızlığı vodafone forumda dile getirdim, ne kadar dikkate alınır bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Son Moda Cihazlarla Karşınızda!

ilk grup için 600 tl indirim
    komiksiniz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 13 Nisan 2015; 23:54:10 >

• Anlamadigim sey su 5c almiyorlar mi ?

• Şöyle anladım ,

Örnek s4 var s6 edge alıcaz. Tablodan baktık s4 çalışır durumda,hasarsızsa grup-1 olarak değerlendirilip tablodaki 840 liralık değer biçiliyor.

Daha sonra örneğin red medium için 840 liralık indirim e denk geleni seçince ek ödeme 85 tl çıkıyor. Bu durumda 24 ay taahhütle s6 edge 2112 liraya denk geliyor. Peki tarifeye taahhüt verdim ben, red medium 75 lira yerine 65 lira kullanıyorsak nasıl işleyecek? ben 65 liralık tarifeye 75 lira verip üstüne de 85 lira mı vereceğim yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dest

Şöyle anladım ,

Örnek s4 var s6 edge alıcaz. Tablodan baktık s4 çalışır durumda,hasarsızsa grup-1 olarak değerlendirilip tablodaki 840 liralık değer biçiliyor.

Daha sonra örneğin red medium için 840 liralık indirim e denk geleni seçince ek ödeme 85 tl çıkıyor. Bu durumda 24 ay taahhütle s6 edge 2112 liraya denk geliyor. Peki tarifeye taahhüt verdim ben, red medium 75 lira yerine 65 lira kullanıyorsak nasıl işleyecek? ben 65 liralık tarifeye 75 lira verip üstüne de 85 lira mı vereceğim yani?

Malesef öyle oluyor hocam. Cihaz alırken tarifedeki indirim kaldırılıyor.
  • koray5006 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca sadece 32gb lık version veriliyor cihaz değişim de. 64lük için 99 lira, 128lik için 399 lira sadece yeni cihaz alımlarında geçerli - cihaz değişim de geçerli değil.

Şu anda cihaz değişim de sadece s6 var - edge daha değiştirilmiyor, sistemlerde gözükmediğini söyledi bi kaç yer.

Doğrulayabilecek olan var mı?
  • bunlar kendilerini çok zeki sanıyorlar heralde. LG G2+3800 TL'ye geliyor İphone 6 16 GB. o tarifelerini de başlarına çalsınlar.
  • Bununla ilgili 1 2 sorum var,

Htc one m7 için grup 2 (kullanılmış tip) fiyat vermemişler, cihazı almıyorlar mı?
    Numara taşımayla gelen biri bu kampanyadan yararlanamıyor mu?

Yardımcı olabilecek bir bayi vs. varsa yönlendirebilirseniz istanbul tarafında süper olur.

teşekkürler.
  • İphone 5 32 gb verirsek kac tl indirim yaparlar s6 edge icin nerden ogrenebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gualtan99

İphone 5 32 gb verirsek kac tl indirim yaparlar s6 edge icin nerden ogrenebilirim

Bayiye gitmen gerek tabi bitmediyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.