Şimdi Ara

çok bunaldım asus p750 mi hp 614c mi yoksa toshiba g900 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarbu üç ürün arasında inanın git gel yapmaktan bunaldım elim bir ona bir öbürüne gidiyor şimdi sormak istediğim p750 de görüntülü konuşma var 614c de yok g900 de de görüntüü konuşma var ancak gps yok asus 64 ram 614c ve g900 128 ram
    ben biraz ileriye dönük yani ileride çıkacak yazılımlara destek verecek olan hangisi olur ve malzeme kalitesi olarak hangisi iyidir

• Ekran dışı kriterler bakımından (G900 un gercekten guzel bir ekranı var) gerek 750 gerekse 614 daha yeni nesil cihazlar g900 ile kıyaslandıklarında. Ben 614 kullanıyorum ve memnunum. 750 de uzun suredir beklenen bir telefon. Asus 'un tasarımı genelde daha iyi oluyor hp 'e göre. Bir de 614 un ortasındaki dokunmatik alana ben hala cok adapte olamadım. Sonucta 750 de 614 de ödediğiniz rakamın hakkını veren ürünler. Hangisini alırsanız alın bence pişman olmayacaksınız.
  • belki bi fikir sahibi olursun

http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=853&id2=804

ikisinin de kıyaslaması var burda
  • HP 614C deki 128 Mbyte ram geleceteki uygulamalar için çok şey farkettirir yeni cihaz alacaklar kesinlikle 64 Mbyte almasın derim. 64 Ramli cihazlardan bazıları IGO 2008 i çalıştırmıyormuş ram yatersizliği sebebiyle haberiniz olsun.
    Bence 1-2 ay bekleyin Touch Diamond yada IPhone 3G alın derim.
  • Bu saatten sonra 64 rama kuruş vermeyiniz derim paranıza yazık olabilir yukardaki cihazların en mantıklısı HP614 c
  • Bencede 614c,ah keşke şu 614c birtaz daha ufak bir cihaz olsaydı;tadından yenmezdi
  • asus a6vm laptopumu 2 senedir kullanıyorum..çok kaliteli malzeme kullanıyor asus...asus p535'imi bozuk paraların arasında,anahtarlık falan ekranda hiçbir koruma olmadan cebimde sıkış pıkış taşımama rağmen ( böyle olmasını ben de istemem ancak 2 telefon kullandığım için mecburum) boyasında hiçbir çizilme,yıpranma,eskime görmedim..2 aydan fazla oldu ürünü alalı ve çok memnunum...demek istediğim asus bu işte bence gayet başarılı..işlemcilerine bakarsan ikisi de aynı(614c ile)..şimdi şöyle diyeyim ben sana...karar elbette senin...tasarımo larak,zevk meselesi olarak..ancak şu p535'te GPS olmasaydı gerçekten büyük bir eksiklik olurdu..bi kere yani cihazın etrafındakilere hayran bıraktıran özelliği bu..tabi telefonu sen kullanacaksın..ama o yüzden g900 bu saatten sonra ben düşünmezdim yerinde olsam

asus ürünlere güvenim sonsuz..istisnalar olabilir ancak ben servisinden de memnun kaldım( notebook göndermiştim başkaları yorum yapmıştı serviste çizildi benimki diye ama benim ürün çizilmemiş,kısa sürede gönderdiler falan gayet memnunum)

karar senin dostum...bence iki cihaz arasından bir seçim yapmalısın..toshiba ekran olarak güzel ama aradığın başlıca özellikler örn;kamera,GPS,hızlı wi-fi ise asus veya hp tercih edeceksin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 614c için şöylede bir durum var. fiyatının ne olacağı halen belirsiz gibi. bi ara 950 civarında gördüm. sonra bazı yerler 1040 ytl ye kadar çıktı. sonra 900 sonra 850 ye kadar indi. geçen gün 919 liraya media markt da gördüm. exa da aynı gün 825 e indi. gittim media marktlere anlattım exaya bi girdik sitesine ürünü kaldırmışlar. :S adamada rezil oldum.

uzun lafın kısası daha fiyat olarakta oturmadı. biraz daha bekle bence.
  • fiyat konusuna artık takılmamak lazımm 3100 YTL ye 10 taksit lcd tv almıştım son taksidini öderken fiyatı 1450 YTL idi.bunu gördükten sonra artık fiyat olayı boş geliyor bana ne yaparsan yap bir şekilde kazıklanıyorsun 950 ytl'ye aldım 614c yi şu an fiyatını umursamıyorum işlevsel olarak bana faydası önemli
  • asus p750 aldım
    bakalım ne olacak ben birazda galiba umts özelliğine (görüntülü arama özelliğine) takıldım onun için aldım. ama bakalım inşallah pişman olmam içinizde belki kızarak sana demiştik 64mb alınmaz diyen arkadaşlar vardır ama ne bileyim işte!!!
  • Biraz daha sabretseydin keşke. Önümüzdeki ay Diamond geliyor.
  • Ben de çok kararsızım PDA konusunda ama mesela kendi kullanım amacına göre eleme yapılabilir , öyle düşünüyorum ve belki bu sayede cihazı alabilirim, aksi taktirde almak mümkün değil !
    Öncelikle klavyesiz kullanamıyorum ve benim için şart, o yüzden dokunmatikleri eledim.
    Wi-Fi de bir PDA veya Smartphone için artık vazgeçilmez birşey, Wireless olmayan gelişmiş bir cihaza ben eksik gözüyle bakıyorum ve bir yanı eksik diyorum...
    GPS önceden şart değildi ama şimdi şart ve hayatı kolaylaştırıyor, seyahatlerde oldukça işe yarıyor
    o yüzden GPS de olabilir, kamera da iyi olsa olur ve daha sonra da Batarya olayı , ona dikkat etmek lazım.
    Marka da önemli , bir marka seçmek gerek ve daha önceden kullanılmış ve denenmiş bir marka olursa o da iyi bir seçim oluyor.Bu ve benzeri işlemlerle cihazı seçmek çok kolaylaşıyor , ama sıra geldi en zor olan karara fiyat !!
    Tüm seçeneklerden sonra fiyatı ayarlamak gerek, eğer sıfır veya 2. el cihazlar içinde uygun fiyatlı olanı da bulduysanız sizden şanslısı yok güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 19 Haziran 2008; 14:04:12 >

• ASUS 750 ile HP 614c aynı klasmanda ürünler.g900 biraz daha eski.bence asus yada hp den birinde karar ver.ikiside çok kaliteli ürünler.birbirine artı özellikleri yok gibi.verdiğin parayı hak ediyor.bende 614c var.şarjı iyi gidiyor.
  • asus p750 den şaşma derim
  • Stabilite açısından P750 derim.
  • 3G cok yakında geliyor. Goruntulu video phone desteklesin istiyorsanız P750. HP 614c'de on tarafta kamera goremedim ozelliklerinde.
  • arkadaşlar ben de bir PDA alacağım fiyatı maksimum 1000 ytl olacak. Bende bu p750 ile 614c arasında kaldım. Kaba bir karşılaştırma yaptım .
    ASUS P750 HP 614C
    Kronometre Yok Var
    Bas Konuş ? Yok Var
    Bekleme Süresi ? Maks 240 saat Maksimum 250 saat
    Konuşma Süresi ? Maks 6 saat Maksimum 4 saat
    Görüntülü Konuşma Var Yok
    Kamera Zoom 4x Yok
    Melodi Programlama Yok Var
    Telefon Hafızası 64 MB SDRAM 128MB SDRAM
    Telefon Rehberi Hafızası Sınırsız Var

Diğer özellikleri aynı farklı olanlar burada. Gönlüm p750 den yana marka ve tip olarak. Fiyat farkı önemli değil. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

ASUS P750
    (874,38 YTL (KDV Dahil)) sanalmarketim.com/vatanbilgisayar.com

HP 614c
    (905,16 YTL (KDV Dahil)) sanalmarketim.com

Yukarıda yazdığım fiyatlar en ucuz bulabilidiğim fiyatlar. Daha ucuza satın alabileceğim bir yer biliyorsanız lütfen söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contes -- 24 Haziran 2008; 13:56:07 >

• İsim vermek bence etik değil internette aratınız isiminin yanına fiyat yazarak ben en avantajlı olarak Akbank kartlara 5-6 taksit % 1 indirimle 793 YTL gibi bir fiyat gördün HP 614 c için nette.
  • İki modeli de inceledim , yani Asus P750 ile HP 614c modellerini , Asus gerçekten daha sağlam görünüyor ve tuş takım bana daha kullanışlı geldi.
    Sistem farklılıkları olmasına rağmen Asus'u daha çok beğendim !
  • Görüntülü konuşma yerine, 128 MB RAM program kullanılabilirliği açısından çok daha iyi. Yeni uygulamalarda RAM yetersizliği mutlaka sorun çıkartacaktır. HP yıllardır PDA işinde ve çok mesafe katetti. Asus'u da severim ama bu iki seçenek içerisinde 614c derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.