Şimdi Ara

ÇOK BÜYÜK BİR MALLIK YAPTIM ALIM SATIM DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci elden birinden 256ddr400 aldım 30 a bu tamam...bende de 256 twinmos ddr400 vardı..sonra bunarı gidip satiyim 512 alayım dedim tek..mecidiyeköye gittim ikinci elden vermek için orda aklım karıştı dolar falan sonra gittim orda en iyi fiyat çekene verdim sanki çok iyi bişey...verdiği fiyat oranın en iyisi ama piyasanın altında ikinci elde 70 e verebilicem ramleri orda ikinci el dükkanda 40 verdim ikisin...oysa arkadaş bana satma parayı geri vereyim istersen satamazsın oralarda demişti..ben satarım dedim gittim...sattım da...!!!
    Sonuç olarak 70-75 alacama 40 milyon geçti elime...mallık 35 milyon...Gitti güzelim twinmos 256ddr400..neyse..
    Bana ne deseniz haklısınız...Yaşamayı haketmiyorum..

• saf Ben sana dedim neyse saglık olsun
  • Gebeeerrrr!!!
    Pislik senii...
    Lanet olasıca...

O ramleri bulamayanları hiç mi düşünmedin?

Şakaaaaaa!
    Valla üzüldüm yaaaaa... Geçmiş olsun kardeş. Alacaksan eğer ram filan piyasa fiyatının altına ayarlarım. Ne de olsa işimiz...

(Sen duuurr! Sen dur! Bi kazık da ben atayım da aklın başına gelsin!)

Bu da şakaydı...

• valla bana kendimi kurtarmam için en az 50 milyona 512ddr400 twinmos lazım...
  • Bi bakam...

Edit:
    512DDR400 Twinmoss: 60.5 $+KDV
    512DDR400 MTech: 59.4 $+KDV
    512DDR400 Markasız: 56.1 $+KDV
    512DDr400 Kingston: 61.6 $+KDV

Bunlar liste fiyatları, KDV'yi sittiret. Ayrıca kâr payını da sittiret. Ama 50 ytl'ye twinmoss bulursan bana da haber ver. Ben patronla konuşurum. Bana kaça verirse aynı fiyattan sana da veririz. Benim aldığım fiyattan daha düşüğüne de Twinmoss'un fabrika satış mağazasında bile bulamazsın. (Ööle bi mağaza olmadığını ben de biliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shen -- 17 Eylül 2005, 21:22:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShenLong

Bi bakam...

bak bakam..
  • Konuşayım patronla PM atarım sana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShenLong

Konuşayım patronla PM atarım sana...

ok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.