Şimdi Ara

ÇOK BÜYÜK BİR YENİLİK AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar ben tuzlukk şu sslere bi bakın oyuna değişik bişeyler gelmiş ama tam anlamadım ne olduğunu digimon sayfasından türünün altındaki kutuya tıklayınca sağdakiler çıkıyor bunlar değişik şekil ve yazılarda bir çok evrimde var ve bunlarla vurunca digimon ışıldıyor ve mor hit vuruyor

not: bu benim asıl charım deil asıl charımı görmek isteyenler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 13 Eylül 2008; 14:58:41 >

• Güzel "çar" hayırlı olsun
  • Türlerle alakalı bir skill çeşidi olmalı. Oyunu silmesem bakardım.
  • Yana yeni bir kalkan koyulmuş. Onunla ilgisi olabilir mi?
  • Resimdekiler digimonun özellikleri bazıları saldırırken güç veriyor bazılar defansda iken oluo özellik yani o o kalkan ise diğer 2 yuvarlak şeyden daha nadir çıkar saldırırken ve daha fazla heralde saldırıgücü verir mesela normal 400 vuruosa o devreye girince 500 vurur mor hit gözükür ve o özellikler olunca EVP azalıo
  • hemen siteye koymusun resimleri
  • cevaplar için saolun teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Digimon'ların evrimlerinin çoğuna (Champion, Ultimate, Mega) skiller eklendi.Resimdeki bölümde sadece Digimon'unuzun hangi skillere sahip olduğu gösteriliyor.

Maalesef skillerle vurmak sizin elinizde değil, tamamen şans.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Digimon'ların evrimlerinin çoğuna (Champion, Ultimate, Mega) skiller eklendi.Resimdeki bölümde sadece Digimon'unuzun hangi skillere sahip olduğu gösteriliyor.

Maalesef skillerle vurmak sizin elinizde değil, tamamen şans.

iyi güzelde o Gallantmon un 2 skill i de benim bkwargreymonumdada var ama kalkanlı olanı bi türlü denk gelmedi %20 şan sile gelio ama defanstamı saldırıdamı anlamadım

__________________________________________________________________________________________

Arklar ben işi biraz çözdüm bu skiller özellik yani mesela aşağıda verdiğim resimdeki skill devereye gel
    ince bazen karşı digimonda defans skilli oluo onu bloke etmek için oluo yani dielim normal vurdunuz normalde 200 hit alcak karşı rakibinizin digimonunda defans skilli var ve devreye girdiği zaman o digimona vurunca 160 hit alır örnek yani ama bu resimdeki 2 yuvarlak metal daha çok saatlerin içinde byulunan şey devreye girerse o karşı digimonun defans skillini kırıro Misal defans skilli oan digiler ; Metaletemon,shakkoumon ve Zudomon da var daha başka digide varmı bilmiom Kalkan ise 3. saldırı yaparken çıkıo nadir oluyor ve 3. saldırınızla saldırıp 300 hit alacaksanız normalde o devreye gelince atağı %20 arttırıyor yani öle bir skill

ANLADINIZ UMARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 25 Eylül 2008; 16:20:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.