Merhaba, 5 aylık evliyim. Eşimin hareketlerinden bir süredir şüpheleniyordum. Spesifik olarak şüphelendiğim kişi de var, iş yerinden bir arkadaşı. Eşimin daha önce bu kişinin arabasından indiğini gördüm. Bana öğle yemeğine gittiklerini, çok normal olduğunu falan anlattı. Israrla sordum, ısrarla reddetti. Ben bu arkadaşın tipini biliyorum, bir de şöyle bir bilgi daha biliyorum. Büyük bir şehirde yaşıyoruz. Bu arkadaşın bizim şehirde oldukça az bulunan bir plaka koduna sahip aracı var. Ama işin kötüsü plakanın sadece hangi şehire ait olduğunu hatırlıyorum o güne ait. Bir de beyaz bir linea olduğunu. Bugün akşama doğru eşimi aradım. Bana bir avm'ye girmek üzere olduğunu, arkadaşlarıyla oturacağını biraz geç kalacağını söyledi. Ben de o avm'ye oldukça yakın bir konumdaydım. Tamamen şans eseri eşimin arabasını gördüm yolda ve bizim evle hiç alakası olmayan bir noktaya dönüş yaptı. Ben de şüphelenip takip etmeye başladım. Beni farketmemesi için araya biraz mesafe koymuştum. Ara sokaklardan geçerken bir noktada kaybettim arabasını. O noktada kendi arabamı parkettim ve yürümeye başladım, etrafta eşimin arabasını arıyordum. Bir tane sitenin önünde bu bahsettiğim plaka numaralı beyaz bir linea gördüm. Etrafına sağına soluna iyice baktım ancak eşimin arabasını bulamadım. O ilk gördüğüm linea mı tam emin değilim, ancak bu kadar tesadüf de olmaz yani. Saatlerce bekledim sitenin kapısının önünde, ancak bir şeye ulaşamadım. Ben geldiğimde eşim eve gelmişti, hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Yarın ilk iş sabah 5'de o sitenin önüne gidip o aracın sahibini öğrenmek için kaç saat gerekiyorsa bekleyeceğim. Onun dışında ne yapabilirim? Gerçekten inanılmaz kötü durumdayım. Emin olmadan bir şey yapmak istemiyorum ama içim içimi yiyor, delirecek gibiyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 20 Aralık 2021; 23:39:27 > |
Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorsunuz: Ne Yapmalısınız?
Aldatılmak düşüncesi korkutucu ve bunaltıcı olabilir. İşte bu zorlu durumda ne yapmanız gerektiğine dair bazı ipuçları:
-
Kanıt Topla: Eşinizin aldattığına dair belirtiler fark ederseniz, bu belirtileri belgelemek önemlidir. Mesajları, e-postaları, arama geçmişini ve diğer potansiyel kanıtları toplayın.
-
İçgüdülerinizi Dinleyin: Bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsanız, muhtemelen haklısınızdır. İçgüdülerinizi göz ardı etmeyin.
-
Bir Arkadaşınızla veya Ailenizle Konuşun: Güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya aile üyenizle konuşmak, duygularınızı işlemenize ve mantıklı düşünmenize yardımcı olabilir.
-
Profesyonel Yardım Alın: Bir terapist veya danışmanla konuşmak, durumu anlamanıza ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.
-
Başkalarının Yorumlarını Okuyun: Walogger yorumlarını ve şikayetlerini okumak, başkalarının benzer deneyimler yaşamış olabileceğini görmenizi sağlayabilir. Ancak çevrimiçi yorumlara çok fazla güvenmeyin, her zaman eleştirel düşünün.
-
Önce Kendini Önceliklendir: Bir aldatma durumunda kendi duygusal ve fiziksel sağlığınızı önceliklendirmeniz önemlidir. Kendinize zaman ayırın, rahatlamanıza ve stres atmanıza yardımcı olacak etkinliklere katılın.
-
Yasal Seçenekleri Keşfedin: Aldatmanın yasal sonuçları olabileceğini bilmek önemlidir. Bir avukata danışarak yasal haklarınızı ve seçeneklerinizi öğrenebilirsiniz.
-
Sabırlı Olun: Durumdan kurtulmak zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı olun ve iyileşmek için kendinize zaman tanıyın.
Bu ipuçlarını takip etmek, aldatılma ihtimaliyle yüzleşmenize ve bu zor durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, yalnız değilsiniz ve sizi destekleyen insanlar var.