Şimdi Ara

Çok büyük patch geliyo diyolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne bu bi gidiyo bi geliyo. az önce giriliyodu şimdi yine çökmüş start gelmiyo.
  • Ya yine KE gibi olursa bir sürü bug çıkar bir açık bulurlar yine oyunun içene ederler pfff
  • ne bu ya 5 dakkada bir dc ediyo başlıcam knighta ya. hay ben böyle işin taaa içine......**** bişii değil adamda askıda kalıyo *q öldüysem yaktım bu dünyayı. uyuzluklarına mı yapyıolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 6 Mart 2006; 20:46:14 >
  • bu bilgiyi nerden aldın
  • knight kapanınca başlarsınız ama topicler açmaya ay ay ay knighta giremiom yaf napacam :(( ağlarsınız sonra bende size dicem
  • kaldık döt gibi ortada girip pazar kurcaktım :D item satcaktım :D ama nerdeeeeee adamlar update yapacakmıs her jafta içine ettiler madem update yapccaklar pazar gunu yapsınlar :D
  • yok gelmez iki hafta kaldırılırsa kesin yeni bi server geliyo demektir

ah bi gelse hemen oraya kurarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinkaya24

yaws kardeşim ne 2 haftası ben daha dün premium olduömm.. 2 hafta demek=kazık yedik demek...hem şunada oyunda olanlar var

Dostum merak etme böyle bişe olursa adamlar açığı kapatmak için kapalı olduğu gün sayısı kadar gün eklerler ki böylede olmuştu.Süresini hatırlamıycam ama kapalı kaldığı gün sayısı kadar ekleme yapmışlardı
  • işte bu aradıgım şeydi cok iyi benimde 15 gunluk işim vardı halledip gelirim o arada
  • Şimdiden başladı büyük dc ler siz görürsünüz knight yok diye ağlıcaksınız bide bana inanmıylar 3haftadır knight sitesi kapalı dev patch geliyo diyom leö
  • bennce eskısı gıbıdır ama sizin dedıgınız gıbı de olur bana gore yarın mutlaka gelır
  • Valla arkadaşlar bu söledğiniz ( 2 hafta knight yok ) dellenirim ..Cunki ben bu oyuna sepeb okula gitmiyom !!!!! :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

Valla arkadaşlar bu söledğiniz ( 2 hafta knight yok ) dellenirim ..Cunki ben bu oyuna sepeb okula gitmiyom !!!!! :D

ilerde işe alırlar artık seni. yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tramtrip

çok büyük bir patch geleceği söyleniyor hatta oyun 2hafta boyunca kapanabilirmiş bu doğru mu??

buyrun yalan söylediğiniz gün gibi meydanda serverlar gelmeye başladı.
    http://www.knightempire.com/server/stats.php
  • walla gelsın patch de yenı acık bulunsun sonra yıne patch ustune patch
  • knight online 2 hafta dayanamam diye bişey yok bir oyun yav nedir bnde hastasıyım tamamda bir oyun ben 1 ay olsun yine dayanırım ne olacak hayatınızı knightmı kurtarıo sanki ama yeni patch gelirse süper olur benden bu kadar herkese iyi akşamlar

• iki hafta KO suz ölürüm umarım iki hafta kapanmaz

• 30-59 CZ Sİ OLSA DAHA BİŞİİSTEMEM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.