çok büyük bir patch geleceği söyleniyor hatta oyun 2hafta boyunca kapanabilirmiş bu doğru mu??
2 hafta KOsuz bir hayat bazıları için ölüm demek ben dayanırım ama başkalarını düşünemicem
bilmiyorum ama her hafta her hafta deli etti beni...
Nolacak lem haritalar mı değişecek 2 hafta vışşşş
ben dayanamam
KO suz hayat DUPE siz KE ye benzer
:D
:D
daha yeni harita geldi la ne haritası. sadece biraz daha japona benzicez. önce ana ekran skill yerleri yeni görevler sonra yeni itemler lvl 80 lik sistem atlar falan. onlara benzicez.
daha yeni harita geldi la ne haritası. sadece biraz daha japona benzicez. önce ana ekran skill yerleri yeni görevler sonra yeni itemler lvl 80 lik sistem atlar falan. onlara benzicez.
çok bayar ama daha farklı olsa daha iii
gelsin gelsin..
değişiklik olsun biraz...
yoq yaw öle olmas zannetmem yaparlar sonra bi anda yükleriz sonra bi ress olur biter bana göre......
yani?
2 hafta yuh nereye gelio 2 hafta yeni oyun mu çıkarıolarya at mat da olmaz bnce ozmn irenç olur ama yenilik lazım
quote:
Orjinalden alıntı: tramtrip
çok büyük bir patch geleceği söyleniyor hatta oyun 2hafta boyunca kapanabilirmiş bu doğru mu??
kim soyluyor kaynak goster gosteremem ustune oturuyom dıyosan o baska
Bizde o kaynaktan faydalanmak ıstıyoz.
Kesin demiyorum tabii ki de ama arkadaştan duydum
quote:
Kesin demiyorum tabii ki de ama arkadaştan duydum
arkadaş kimden duymuş?
hıh arkadastan duymus arkadaslar bana da senın char n00ß dıolar her dedıklerı dogru deıl mesela aynı arkadas sana bende 1 ınn hostess dolusu gb war dedı ınanıcakmısın kaynaksız olmas !
Eger Büyük bir Yenilik Geliyorsa 15 Gün lag tan adam gibi oynayamayız aynı Empire ye Geçtigimiz. gibi
yaws kardeşim ne 2 haftası ben daha dün premium olduömm.. 2 hafta demek=kazık yedik demek...hem şunada oyunda olanlar var
kim soyluyor kaynak goster gosteremem ustune oturuyom dıyosan o baska
zuahahahahahahah la ne adamsın
quote:
Orjinalden alıntı: metinkaya24
yaws kardeşim ne 2 haftası ben daha dün premium olduömm.. 2 hafta demek=kazık yedik demek...hem şunada oyunda olanlar var