Şimdi Ara

Çok canım yanıyor :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maleguard

10dk önce 4 yıllık ilişkim bitti sebep aşkı hissetmiyormuş sevdiğimi hissetmiyormuş o benim için alışkanlık haline gelmişmiş ne kadar çok sevdiğimi anlamıyor beni terketti çok canım yanıyor beyler csb değildir csb olduğunu düşünenler yazmasın bile

sacma bir sebep
    kandirmis seni
    aci gercegi soyliyim
    ona daha iyi bir gelecek verebilecek birini bulmustur
  • quote:

çok canım yanıyor çok bana koyan onca yaşanmışlık hayaller ve benim sevdiğime inanmaması çok soğukmuşum yapım bu napim ama çok seviyorum onu

Bak bende benzer şeyler yaşadım yakın zamanda ciddiye al söylediklerimi .
    Kıza mesaj atma artık . Sabret biraz . Bırak nefes alsın
    Ne kadar canın yansada gez dolaş yeni kız - erkek arkadaşlar edin .
    Seni suçlayıp kendini rahatlatcak . 4 sene geçmiş yeni mi anlamış senin onu sevmediğini ? Sence bi kız anlamaz mı bunu .
    Kızın arkadaşı olmayan insanlarla dertleş . Kızında konuştuğu arkadaşlarına Cool davran bu konuları hiç açma ya da senin arkadaşlarından konuşan varsa işte napsın iyi geziyor falan desin .
    Kızla karşılaşırsan sakın bişi söyleme . Naber napıyosun falan iyi görüşürüz muhabbetini yap . Uzatma gitmesini bil yanından .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Kız eğer üniversitedeyse özgür dünya felsefesi kaçmıştır içine ve senden kurtulmak istemiştir

Boşuna bekleme, sen ara sansan bile o yarın hayatını yaşamaya başlayacak
    Yarın kızlı erkekli cafelerde takılırlar
    Erkeklerle mesajlaşmaya başlar

+999999

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buqra_ B kullanıcısına yanıt
    dediğini denicem ama çok canım yanıyor keşke söküp atılabilcek bişey olsa bi anda kurtulsam
  • quote:

severken nasıl terk edeyim ?

ama o seni belliki sevmedi ve bahane uydurup terk etti. ben olsam beni sevmeyen birini hiç düşünmeden terk ederim o sana önceden nasıl davranıyordu söylesen iyi olur eyer ki aniden beni sevmiyosun falan dediyse 4 yıl boyunca neden dememiş onuda düşün
  • annesiyle kendi tanıştırmak istedi sevmese niye bunu yapmak istesin geçen yıl tanıştık hemde gayet içten sevgili dolu davranıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 20 Ekim 2014; 19:54:34 >
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    boşver kardeşim unut çabuk geçer unutursun daha nice güzel hayatın güzel bir ailen olur umarım
    Biri bana bitti desin, isterse dunys guzeli olsun, en sevfigim insan olsun aninda unuturum..

Bu kadar yumusak kalpli olmayin unut gitsin ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen üzülmesi bile zarar
  • dediğiniz gibi bi çırpda unutabilsem keşke bu kadar yumuşak kalpli olmayın diyorsunuzda napim çok sevimiştim be abi
    o seni sevmemiş be kardeşim o acaba şimdi senin üzüldüğün kadar üzülüyormudur bi düşün baalım
  • Lan benim hayatım bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dediğiniz gibi bi çırpda unutabilsem keşke bu kadar yumuşak kalpli olmayın diyorsunuzda napim çok sevimiştim be abi

Seni sevmeyeni sevmek senin kendine saygisizligindir, ailen fisinda senin icin senden degerli bisey yok kendini uzme..

Ben buradan kiza nasil sinirlendim bsns oyle bisey yapilsa yolda gorsem selam vermem

• sana ne oldu :/
  • quote:

10dk önce 4 yıllık ilişkim bitti sebep aşkı hissetmiyormuş sevdiğimi hissetmiyormuş o benim için alışkanlık haline gelmişmiş ne kadar çok sevdiğimi anlamıyor beni terketti çok canım yanıyor beyler csb değildir csb olduğunu düşünenler yazmasın bile

Cips+Cekirdek+Kola+Guzel Bir Muzik+Sessiz Bir Ortam

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Biri bana bitti desin, isterse dunys guzeli olsun, en sevfigim insan olsun aninda unuturum..

Ben de senin gibi düşünüyordum aşık olana kadar tabii.
    AŞK bu gözleri kör ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Ben de senin gibi düşünüyordum aşık olana kadar tabii.
    AŞK bu gözleri kör ediyor.

Inan ki hocam, bir insanin egosu senin egonun onune geciyorsa aski da batsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

Tavsiye ederim.

bunlarla unutamaz vokta vıskı ıyıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

Tavsiye ederim.

bunlarla unutamaz vokta vıskı ıyıdır

Alkol iyice insanin sinirleriyle oynar alkol tum duygulari doruk noktasinda yasatir bu yuzden saglam kafa olmasi lazim
    Bir de bu forumun alkol meraki nerden geliyor yahu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.