Şimdi Ara

Çok canım yanıyor :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Biri bana bitti desin, isterse dunys guzeli olsun, en sevfigim insan olsun aninda unuturum..

Bu kadar yumusak kalpli olmayin unut gitsin ya .

Ben de senin gibi düşünüyordum aşık olana kadar tabii.
    AŞK bu gözleri kör ediyor.

gözle ilgisi yok. karakter zayıflığı sadece. şimdi kız gidip aldatsa sonra işimi gördüm hadi gel evlenelim dese bu eleman seke seke gider belli.
  • alkol geçici çözüm hiç içesim yok
  • Bunlar doğal şeyler kardeşim. Bir kadın olmaz diyorsa zorlama. Ya totosu çok kalkıktır - ki onunla uğraşılmaz - yada gerçekten istemiyordur. Bu gibi durumlarda kaderci olmak kadar güzeli yok. Olacaksa eğer, kaderde varsa bir şekilde olur zaten. Seviyorsan yapman gereken tek şey kapıları kapatmamak. Ama o insanın artık güvenilmez biri olduğunu da unutma. Bir kere yapan ikinciyi de yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

alkol geçici çözüm hiç içesim yok

No sigara no alkol
    onlara verecegin parayla psikologa gidersin bence.
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    Ben seni anlarım ama yardım edebilir miyim bilmiyorum. Zira henüz kendime bile yardım edemedim. Şuan tek yaptığım çalışmak ve yalnız kalmamak. Bir de birilerini ayarlamaya çalışıyorum. Hem gezmek hem de şey için. Başka bir kızla ilgilenmeliyim ki az da olsa aklımdan çıksın. Ama onun yerine başka birini koyabileceğimi sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamana bırak, zamanla unutmazsın ama zamanla alışırsın duruma ,4 yıllık ilişki öyle kolay kolay bitmez ki eğer bitiyorsa kızın gönlü başkasındadır yada egoyu fazla kaçırmıştır . Uyarı olarak , eğer kız başkasına gider de dönmeye kalkarsa yada laf edip edip sonra dönmeye kalkarsa bırak kendi halinde kalsın memlekette sana kız mı yok
    Dipnot: Belki biraz daha ilgi görmek için ilişkiyi dalgalandırıyordur ama ego pompalamayın kızlara daha fazla
  • Kızı biraz kendi haline bırak arama sorma biraz kafasını dinlesin, bir süre sonra dönecektir.Sende alışmaya çalış kendini günlük işlerine ver yalnız kalma arkadaşlarınla takıl canını sıkmamaya çalış. Ölümün olduğu dünyada bu acı hiç kalır. Yapamam edemem deme öyle bir yapılıyor ki zaman geçiyor güneş her sabah yeniden doğuyor. Geçmiş olsun.
  • genel olarak hepinize çok teşekkür ederim senin bana yardım etmen imkansız kendine yardım etmen lazım önce ama beni anlayabilmen bile yetiyor
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    yapamam değil bu canımın yanması nasıl geçicek vurulmuş gibi canım yanıyor
  • Alışmak sevmekten daha zor geliyor kanka boşver.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.