10dk önce 4 yıllık ilişkim bitti sebep aşkı hissetmiyormuş sevdiğimi hissetmiyormuş o benim için alışkanlık haline gelmişmiş ne kadar çok sevdiğimi anlamıyor beni terketti çok canım yanıyor beyler csb değildir csb olduğunu düşünenler yazmasın bile
Zamana bırak, zaman ver biraz ona. Emin ol, 4 yıllık ilişkini bir çırpıda bitiremez. Özleyin birbirinizi biraz. O da ne denli yanlış birşey yaptığını anlayacaktır. Ama eğer zaman geçmesine karşın hala aynı tavır içerisinde olursa bırak onu, hayat devam ediyor.
Geçmiş olsun.
çok canım yanıyor çok bana koyan onca yaşanmışlık hayaller ve benim sevdiğime inanmaması çok soğukmuşum yapım bu napim ama çok seviyorum onu
Unutmayacaksın o yüzden bunu yap demiyorum. Güneşinin üstüne sadece başka perdeler çekeceksin. ( o da yerse )
3 hafta önce 5 yıldır beraber yaşadığımız, ev satın aldığımız, planlar yaptığımız, bulunduğumuz şehirdeki hayatımızın her anında yanyana olduğumuz ilişkiyi bitirdik. Sebep? Seninkiyle aynı. Unuttum mu? Hayır. Unutacak mıyım? Hayır. Önce biraz borcum onu bitirip, ardından askere gidip, ardında da ailemin yanına sabah çalışıp akşam içeceğim bir hayatı yaşayacağım. Askere gidesiye kadar tekrar bir araya geldik geldik yoksa tekrar böyle bir şeye yaşamayacağım.
nice 4 yıllar geçer dert etme
quote:
Orijinalden alıntı: Ainur
Zamana bırak, zaman ver biraz ona. Emin ol, 4 yıllık ilişkini bir çırpıda bitiremez. Özleyin birbirinizi biraz. O da ne denli yanlış birşey yaptığını anlayacaktır. Ama eğer zaman geçmesine karşın hala aynı tavır içerisinde olursa bırak onu, hayat devam ediyor.
Çok iyimsersin yok öyle bir dünya :)
Boş yere umitlendirmeyelim arkadaşı.
Büyük ihtimal tekrar barışırsınız, bi süre sonra aynı nedenlerden yine bir tartışma çıkar ve işte ozaman bitiyor, en azından bana hep böyle oldu.Barıştıktan sonraki o kısa süreyi iyi kullan,dolu dolu yaşa hatırlayabileceğin güzel anıların olsun.
Kız sevmiyo sana bahane atmış zor Allah kolaylık versin
beni en iyi sen anlayabilirsin o zaman çok canım yanıyor çook ne yapıcam bilmiyorum
4 yıl boyuncada mı sevmedi öyleyse daha büyük acı
quote:
Orijinalden alıntı: mech.engr
quote:
Alıntıları Göster
Kız eğer üniversitedeyse özgür dünya felsefesi kaçmıştır içine ve senden kurtulmak istemiştir
Boşuna bekleme, sen ara sansan bile o yarın hayatını yaşamaya başlayacak Yarın kızlı erkekli cafelerde takılırlar Erkeklerle mesajlaşmaya başlar
quote:
Orijinalden alıntı: Maleguard
beni en iyi sen anlayabilirsin o zaman çok canım yanıyor çook ne yapıcam bilmiyorum
İnsaflı kızmış aldatmamış seni oyalamamış yol vermiş...geçmiş olsun buda geçer elbet ama canın daha çok yanacak özellikle sabahları... Eğer csb değilse pm at yardım ederim benim olay daha kötüydü.....
unfy3
kullanıcısına yanıt
gerçekten csb değil keşke csb olsa csbydi diyip küfür yesem pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: mech.engr
quote:
Ne diyek dayı adama teselli etmek lazım.
sen onu terketmeliydin
hic birsey ilk gun ki gibi degildir.
Eger bayan bitirmisse o is bitmistir. Daha zorlama kendini ve onu. Gecmis olsun