Şimdi Ara

Çok ciddi bir sorunum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet lise sona gectim bu yıl okulların açılmasına bir gün var ve bu problemim yüzünden strese girdim
    ben lise birdeyken bi çocuk vardı bizim sınıfda ben ilçeden geldigim için ve ailemden ayrıldığım için çok pasiftim beni hep ezmeye çalıştı yeri geldi ezdide ama lise ikide bölümler falan değişti ve rahat bi sınıfa düştüm herşey iyiydi taki smdiye kadar bu bahsettiğim kişinin yapamayacagı hicbirsey yok adam bile bıçakladı, (herkesi güçsüz gördüğü herkesi ezmeye çalışır) okuldakiler resmen ona yalakalık yapıyor bugün öğrendimki bizim sınıfa aldırmış kaydını adım gibi biliyorum tekrar bana sataşır kesinlikle yapar bunu suanda sınıf degistirmeyi hatta okul degistirmeyi bile düşünüyorum çok kararsız kaldım (benim onun kadar belalı bi çevrem yok olmasın da zaten) biraz korkuyorum son yılım,bi yandanda gitmesi gereken kişi ben olmamalıyım diye düşünüyorum daha sınıf ogretmeniyle de görüşmedim ama büyük ihtimal bizim sınıfda ve bir yılımı zehir edebilir hemde en önemli yılımı... (şu durumda yardım alabilecegim tek yer burası) sizce ne yapmalıyım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okulunu değiştir.
  • son senen staj yokmu görecegin 2 gün dayanırsın bulasırsa vurursun malum yere bi tekme direk öne egilir ver ardından kafaya bir tekme of kavga edesim geldi boşver çevresini inancın varsa dua et bi mok olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.