Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatlısese mail yolladım.Ben maillerime bizim forum sayfamızın ve Şerefcan'ın web sayfasının adreslerinide ekliyorum. Ve Şerefcan'ın sayfası bir kaç gündür güncelleniyor.. :( Umarım tez biter..

Şu verdiğim telefon ve fakslardan tekirdağdaki taksicilere ulaşacak kimse yok mu arkadaşlar?.. akşam evden arayabilirim ama buralar işyeri olduğundan akşamları kapanır.. :( Birisi ilgilenirse sevinirim..
  • İBO İNŞALLAH ŞEREFCAN DAN BAHSEDECEK VE MEDYANIN İLGİSİNİ ÇEKECEK

ŞEREFCAN ENGİN BİRİLERİNİN YANINDA NEFES ALMAYA DEVAM EDİYOR
  • kevin1 sana hayırlı yolculuklar diliyorum sağlıkla gel afişler bir harika ellerinize sağlık çok işe yarayacağından eminim okadar meil telefon fax biride çıkıp kıyısından köşesinden konuya değinmedi benim nefret duygum yoktur ama gerçekten miğdem bulandı bukadarını ummuyordum artık televizyon seyretmek istemiyorum ve artık hepsine inancımı yitirdim ama şerefcanın bulunacağına dair inancım hep sabit ama sizlerden ricam zor günde desteklemeyen bu insanların bulunduğunda onu sahiplenmesine izin vermeyin çünkü bu konuda hepsi birbiriyle yarışacaktır
  • Enemy 34 afiş çok güzel. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Belki bir kaç farklı resim kullanılabilir. BENİ ANNEME GÖTÜRÜN etkili olabilecek bir sözcük.
  • askerliğimi uzunköprüde yapmıştım ne kadar isterdimki şimdi orada olmayı
  • ooooo..bunlar kaydedilebiliyor..Harika..ilk iş mail listeme yolluyorum..akşamda prınt ediyorum..sonra bi yerlere yapıştırıyorum.. Hatta mail yolladığım kişilere söyleyeyim prınt edip yapıştırsınlar.. :)
    Sağol enemy..
  • Afiş gerçekten çok güzel olmuş hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık..
  • KADIN BÜYÜK İHTİMALLE TRAKYALI YAŞI 20 25 AYAĞI HAFİF AKSAK AFİŞLER ASILDIKTAN SONRADA BU KADINI HİÇ KİMSE GÖRMEMİŞSE BENCE BU KADIN UZAYLI OZAMAN
  • TRAKYADA AFİŞ ASIMI İLE İLGİLİ ORGANİZASYON YAPILDIMI ACABA AFİŞ ASIMINA YARDIM EDEBİLECEK DOSTLAR BULMAK İÇİN NELER YAPABİLİRİZ DÜŞÜNELİMMİ
  • eeee..şimdi hiç trakyalı yok mu içimizde?
  • Kimden : behic@superonline.com [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle]

Kime : "ayseefe" <ayseefe@mynet.com>

Konu : RE: ÇOOOKKKKKK ÖNEMLİ....!!!!!!!!!

Tarih : 28/07/2006 0:29

Yanıtla
    Tümünü Yanıtla
    İçinde İlet
    Ek Olarak İlet
    Çöp
    Gönderilen
    Taslak
    Mesaj önceki | sonraki
    Yazdır

Arama · Arkadaşım · Bilen Kazanır · E-Kart · Email · Emlak · Fal · Finans · Grup · Haber · Hava · Icq · İlan · Kadınca Kariyer · Klikbar

Mobil · Mysite · Nevaria · Okul · Otomobil · Oyun · Proservis · Seyahat · Sinema · Sohbet · Spor · Teknoloji · TV · Anasayfa
    İletişim - Reklam

Copyright © 2003 MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.' ye Aittir.

inşallah bu yavru salimen bulunur. eğer benim köşemde haberin çıkmasının yararı olacaksa seve seve..
    bana konu ile ilgili biraz daha bilgi şüphelinilen kişiler,olayın meydana gelişi ,ilgililerin çalışması,nerelere yönelinmesi vs. gönderebilir misiniz

LÜTFEN YUKARDAKİ GAZETECİ ARKADAŞIN SORDUKLARIYLA İLGİ KOBULARDA BANA MEİL GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM HEMEN GÖNDERMEM LAZIM ACİL İSTEDİLER
    TEŞEKKÜR EDERİM
    AYSEEFE@MYNET.COM

• ayşe, bu kişi kimdir..hangi gazeteden..ismini tam olarak yazabilir misin?
  • KENDİSİNE OLAYLA İLGİLENDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM,
    AYSEEFE MAİL ATTIM SİZE..
  • arkadaşlar topicin tamamını okuyamadım daha önce belirtildiysede kusura bakmayın şimdiden. kayıp ilanı ve robot resimler özellikle şehirlerarası terminallere ve tren garlarına asılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum. kaçıran hayvanlarada
  • arkadaslar milliyet gazetesinden ECE TEMELKURAN bu konuya duyarlilik göstermisti. ve ben kendisine buradan cok tesekkür ediyorum. ECE HANIM sizinde elinizden ne geliyorsa yapicaginiza inaniyorum.allah sizden razi olsun.
  • afisler cok güzel olmus kim düzenlediyse ellerine saglik siir cok etkileyici insallah insanlar daha cok ilgilenicek.
  • YAZSOY TEŞEKKÜR EDERİM HANGİ GAZETE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.ÇÜNKÜ HEMEN HEMEN BÜTÜN BÜYÜK GAZETELERE GÖNDERMİŞTİM.
  • LEGANGARY DOĞRU SÖYLÜYORSUN EN ÖNEMLİ YERLER ORALARI

o slogan tamamen bize aitti ............göztepeli.
  • LEGANDARY SANA PM ATTIM
  • BEHİÇ KILIÇ BEY SANIRIM,İNTERNETTEN MAKALELERİNE ULAŞABİLİRİZ..
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.