Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYŞE çok önemli olan dip notlara değinmişsin canım umarım birileri bu ÖNEMLİ notları üzerine alınır ve bu arayışı Devam Ettirir yada destek olurlar.
    bu arada şeref canın uzun süredir TEKİRDAĞ,KIRKLARELİ,TRAKYA vs gibi yerlerde olabileceği + SARIZIN AKSAK YÜRÜYÜŞLÜ BİR BAYANLA GÖRÜNTÜLENDİĞİ BİLMİYORUM AMA BU VİCDANSIZ İNSANLAR ZATEN BU HABERLERİ SON DK GELİŞMELERİ OLARAK TAKİP EDİYORLAR.
    "ŞİMDİ HANGİ METODU UYGULAYALIMDA İZİMİZİ BULAMASINLAR DİYE? ONLAR TÜRLÜ YOLDAN KAÇMAYI ŞİMDİLİK BAŞARIYORLAR
    FAKAT BENİM DÜŞÜNCEM SADECE YUKARIDA BELİRTTİĞİM İLLERDE TUTMAZLAR CANŞEREFİMİZİ VEDE O SARIŞIN OLAN BAYANLADA MÜMKÜN MERTEBE YA BİR BAŞKASINA VERMİŞTİR ŞEREFİ YADA ONUNLA ÇIKARTMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORLARDIR.
    BUNLERI DÜŞÜNÜNCE ARAMA ÇALIŞMALARINI BENCE TÜM ŞEHİRLERİ KAPSAMA ALSAK DİYORUM BU AFİŞ ÇALIŞMALARI FALAN ...?

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ....AMİNNN

• SAĞOL WILL
    SENİN SAYENDE
  • haberi alır almaz behiç beye teşekkür maili yazmış ve ayşe efeninde yolladığı yazımı yollamıştım. Çünkü o yazının amacı olayı bilmeyenleri kısaca bilgilendirmekti. bunun yanında forumun ve Şerefcanın adreslerini zaten her mailime ekliyorum..

Pazartesi görüşmek üzre güzel insanlar..İçinizdeki umuda mukayet olun..Kimsenin onu öldürmesine izin vermeyin..
  • ayseefe seni tebrik ediyorum cok guzel bir olaya imza attin......
  • REYHAN SENİN YAZINI BENDE GÖNDERDİM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM BİZİM ECZANE ÇOK YOĞUN MALESEF BİLGİLERİ ALMAK İÇİN VAKİT BULAMADIM.İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
  • AYSEEFE ARKADAŞIM PM ATTIM.
  • arkadaşlar şimdi izmir grubuyla buluşmadan geldim.hepimiz tanıştık herkes çok iyi ya
    çok güzel planlarımız var izmir hakkında inşallah her şey güzel olacak!...
  • yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, ayşeeefe emeğine sağlık behiç bey çok teşekkürler size de...hepimiz birlikte şerefi bulucaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yozsoy

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, ayşeeefe emeğine sağlık behiç bey çok teşekkürler size de...hepimiz birlikte şerefi bulucaz...

HOŞGELDİN ARKADAŞIM HERŞEY YOLUNDA GİTMİŞTİR UMARIM.SİZİN DE BAŞARINIZI TEBRİK EDİYORUM KALBİMİZ SİZİNLEYDİ..
  • ayseefe çok saol..gerçkten o yazı defalarca okunmuş..işe yaramadığım hissine zaman zaman bende kapılıyorum..belki elimizde hiç bir somut sonuç olmadığı içindir..neyse.eğer müsade varsa.tıncay beyden..yarın veya pazartesi...afişleri izmite asmya başlıycam inşallah..
  • yozsoy nelelr yaptınız?? izmiri dağıttınızmı çok güzel en azından izmir orgaznie oldu şimdilik..bululşmanın güzel geçtiğini anlıyoruz sevincinden..
  • Bu bayanın sosyal çevresi de vardır. Ailesi, akrabaları, arkadaşları... ? Hadi bunlar olmasa bile konu komşu.
    Hiç kimse mi fark etmedi bu çocuğu? Hiç kimse mi televizyonda Şerefcan'ın ismini duymadı, gazetede haberi okumadı, bu meleğin resmini görmedi? Susan insanlar var. Artık vicdanlarının (varsa eğer) sesini dinlesinler. Bu işin sonu yok. Forum gittikçe büyüyor, organizasyonlar büyüyor!!! Yakında ben de Türkiye'deyim. İnşallah Şeref Can o zamana kadar bulunmuş olur!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yozsoy

arkadaşlar şimdi izmir grubuyla buluşmadan geldim.hepimiz tanıştık herkes çok iyi ya
    çok güzel planlarımız var izmir hakkında inşallah her şey güzel olacak!...

YİNE SÖYLÜYORUM İZMİRDE OLMAYI ÇOK İSTERDİM.
  • arkadaşlar ben muğlanın küçük bi sahil kasabasında yaşıyorum afişleri prınt edip bazı yerlere yapıştırdım bile yanlışmı yaptım acaba umarım yanlış değildir
  • ..
  • sibel ve sumirem aramiza hosgeldiniz ayseefe sana ilginden dolayi cok tesekkür ederiz. behic bey böylesine önemli bir konuyu ele alip bizlere yardimci oldugunuz icin allah sizden razi olsun. izmirli arkadaslar cok güzel seyler yapiyorsunuz helal olsun size hadi nafile sende izmitte duyur sesimizi
  • arkadaşlar halen daha halk afişlerle ilgileniyor, çok iyi niyetli insanlar var aralarında..biz biraz astık bugün, bu arada otobüsler için belediyenin yazı işleri müdüründen onay almak gerekiyormuş.biz caddelere izinsiz astık, bişey demediler.inşalah çok daha güzel işler yapıcaz
  • BİR YERDE TÖKEZLEYECEKSİNİZ, BİR FALSO VERECEKSİNİZ,

BİZE ŞEREFCAN INIMIZI ÖYLE VEYE BÖYLE GERİ VERECEKSİNİZ
  • joyce84 sana tamamen katılıyorum SUSAN İNSANLAR VARkafanızı yastığa koduğunuzda bir düşünün ya ne olur sadece isimsiz bir telefon 155 156 bu kadar sizi hiç kimse tanımayacak bilmeyecek
  • ÖZLEM78 SANA HELAL OLSUN KARDEŞİM NE DİYEYİM BENİ ÇOK DUYGULANDIRDIN
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.