Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KÜÇÜCÜK BİR OLUMLU HABER BEKLİYORSUNUZ VE ÜZÜNTÜDEN FORUMA YAZAMIYORSUNUZ
    AMA GELİN AKLINIZDAN GEÇEN TÜM DÜŞÜNCELERİ FORUMA YAZALIM BU BAYANI KENDİMİZCE BULMANIN
    BİR ÇARESİNİ ARAYALIM ŞEREFCAN I KADERİNE TERK ETMEYELİM
  • TEKİRDAĞ MERKEZ

+1/2
    ekleyelimmi?
  • +1/2 NE DEMEK ANLAMADIM
  • Merhaba..
    Bende aranıza katılmak,bu insanlık savaşında yanınızda yer almak istedim..
    Sadece İNSAN olmanın bile duyarsız kalmamak için yeteceği bu konuda çorbada ufak da olsa bi tuzum bulunursa çok çok mutlu olacağım..
    Çünkü bazen sadece üzülmek yetmiyor..Ama gösterdiğiniz bu mücadele,sabır ve inanç eminim ki o meleği 'anne kokusu'na kavuşturucak..
  • bulunmadı gitti ya hadi artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugibibişi!

Merhaba..
    Sadece İNSAN olmanın bile duyarsız kalmamak için yeteceği bu konuda çorbada ufak da olsa bi tuzum bulunursa çok çok mutlu olacağım..
    Çünkü bazen sadece üzülmek yetmiyor..Ama gösterdiğiniz bu mücadele,sabır ve inanç eminim ki o meleği 'anne kokusu'na kavuşturucak..

hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle...hepimizin daha yapacak çok şeyi var...
  • quote:

Merhaba..

HOŞGELDİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

bulunmadı gitti ya hadi artık

e bulunacak tabiki...bu konuda siz de bize katılacak mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: AYSEEFE

quote:

Merhaba..

HOŞGELDİN

AYŞEEFE GERÇEKTEN TEBRİK EDERİM... AMA SES GELMİYOR DİYE FERYATTAN VAZGEÇEMEYİZ.. BU İŞE GÖNÜL VERENLERE DÜŞEN GÖREV SADECE ÇALIŞMAK.. İNANIN BU İŞİN SONUNDA İYİ ŞEYLER OLACAK...

BENİM FERYATTAN VAZGEÇMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK HATTA BUNDAN SONRA AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR FERYAT EDECEĞİM MALESEM ELİMDEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.İYİ ŞEYLER OLACAĞINA BENDE İNANIYORUM.

• sugibibişey hoşgeldin dostum biraz sonra çıkacam hepinize iyi akşamlar bu gece çok uzun olacak kimbilir belkide gece şerefimizi bize geri verecek
  • BU GECE BENİM İÇİNDE UZUN OLACAK
  • BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ ŞEREFCANI RÜYASINDA GÖRÜYORDU YA BEN İLKKEZ DÜN GECE GÖRGÜM.
    KENDİSİNİ GÖRMEDİM GERÇİ TELEVİZYONDA HABERİ VARMIŞ KAYIP BEBEK KIZ KULESİNDE BULUNDU BÜTÜN TÜRKİYE BAYRAM EDİYOR DİLE
  • herkese ii akşamlar arkadaşlar allahım dualarımızı geri çevirmez de sabah forumu açtığımda ii haberlerle karşılaşırız inşallah allahım yıldız hanıma engin beye ve bizlere sabır şerefimizi elinde tutanlarada vicdan ver YARABBİM
  • ayşeefe rüyadan bahsedince benimde geçen gece gördüğüm rüyam geldi aklıma şeref canı görmedim ama rüyamın yorumu sıkıntılardan kurtulcagıma işaretmiş tek sıkıntım şerefimiz olduğu için en kısa zamanda buluncagını düşündüm
    bi an önce kavuşmamızı nasip et YARABBİMM
  • arkadaşlar bu çocukları rüyamda gördüm yeşil bir halının üstünde uyuyorlardı eminimki en tez zamanda ailelerine kavuşacaklar dualarım hep sizinle yavrularım
  • mck61 çok güzel bir rüya, biliyoruz bu-la-ca-ğız...
    quote:

Orjinalden alıntı: mck61

arkadaşlar bu çocukları rüyamda gördüm yeşil bir halının üstünde uyuyorlardı eminimki en tez zamanda ailelerine kavuşacaklar dualarım hep sizinle yavrularım
  • izmir grubu süper . arkadaşlar çok sevgi doluydunuz. sizi böyle görünce dahada şevke geldim.
  • yeni gelen bütün arkadaşlar ewinize hoşgeldiniz.ailemiz ne kadarda büyüyor büyüyecekte inşallah....
    ayseefe seni tebrik ederim.arkadaşlar rüyalarınız hayırlara vesile olsun inşallah

BUGÜN Bİ ARKADAŞIMA GİTTİM KONU ŞEREFCANDAN VE AFİŞLERDEN AÇILDI.HEMEN FORUMA GİRİP YAZICIDAN BİRKAÇ TANE ÇIKARDIK.ARKADAŞIM YARIN BAĞCILAR MEYDANINDA BULUNAN BİR KAÇ MARKETE VE CAFELERE ASICAK.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.......................

ENEMY34 PM ATTIM SİZE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mck61

arkadaşlar bu çocukları rüyamda gördüm yeşil bir halının üstünde uyuyorlardı eminimki en tez zamanda ailelerine kavuşacaklar dualarım hep sizinle yavrularım

ÇOK GÜZEL BİR RÜYA MÜBAREK GECEDE YEŞİL GÖRMEK MURADINA ERECEĞİNİ GÖSTERİR
  • BİR FİKRM VAR
    Arkadaslar SerefCan ve İlaydayi hala bilmeyen kisiler genelde calisan kisiler. Buyuk sirketlerde ozellikle. Bu afisleri buyuk sirketlerde calisan tanidiklarimiza mail atalim. Bankalar, Turkcell, Telsim, Avea, medya kurulusları, seyahat acentaları,hastaneler vs. Onlar da digerlerine atarlar ve mailler dolasır. Inanin tahmin ettigimizden cok daha hizli yayilacaktir. Ozellikle calisanlar arasında mail trafigi cok yogun. SerefCan'in goruldugu yerlerdeki buyuk sirketleri bulsak cok iyi olur. Boylece kisa zamanda o kim benim haberim yok diyen kimse kalmaz. Ne dersniz?
    Bu arada geriverin arkadasim, baslarken besmele cekmen yeterli. Her seferinde soylemek gerekmiyor.
    Mutlu gunler yakında....
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.