Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ENEMY34 SİZE PM ATTIM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
  • arkadaşalr merhaba. bu gün ne yapıyoruz. istanbul bel. başkanına . mail atıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyhan777

ve ben illaki robot resim yerine (yada robot resimle beraber) video görüntüsündeki fotoğrafında kullanılmasından yanayım..Çünkü robot resim fazla benzemiyor...

BENCEDE O RESİM YAYINLANMALI. EĞER O KADIN GERÇEKTEN ŞÜPHELİ İSE.... YADA ROBOT RESİMDEKİ KADIN KAMERA KAYITLARINDAKİ KADINA İYİCE BENZETİLEBİLİRNİR....
  • ARKADASLARFERDIAFIŞLEME HEM PAHALI HEM ETKISIZ OLUR ŞIMDI NOKTA VE IZIN CALISMALARINI YAPALIM NE KADAR HANGI EBAT LAZIMSA TEK BIR AFIS ORNEGIYLE HAREKET SES GETIRIR VE GORUNTU KIRLILIĞİ OLMAZ AYRICA SU KADIN MESELESINI KAPATALIM LUTFEN
  • hayırlı günler herkese;
    inşallah hayırlı güzel haberler alırız bugün..

afiş ile ilgili yorum yapmak istiyorum;
    gözlerimdeki ışıga bakın gereksiz olmuş birde ismi şeref can engin diye yazalım can şeref engin olmasın.
  • ..
  • tuncay bey,

hangi bölgelerde nereler için izin alacagız bu da mantıklı ama bu şekilde çok yerlere ulasamayız belki...
    afişleme de yapalım bence büyük resimlerde etkili olabilir ama bakmadan geçen de olabilir.. durağan yerlerde okuma ve bakma daha çok olabiliir.daha çok ilgi çeker görüntü kirliliği de olmaz bence... şerefcanımız ın resmini heryerde görmekten çok mutlu olurum ben şahsen ..herkeste görsün bu güzel meleği hafızalara iyice girsin mutlaka bir gün bir yerde bir gören olacak şerefcan ı....şerefcan benim hafızamda o kadar çok yer ettiki hergün göre göre dışarı çıktıgımda gözlerim hep onu arıyor....her çocuga bakar oldum arkası dönük bir çocuk görsem gidip bide önden bakıyorum acaba şerefcan mı diye..
  • abanoz sana pm attım
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Güzin ablaya mail attım. Cevap da geldi ama benim yazdığım yazıda harfler biraz karışmıştı. Düzeltip tekrar göndermemi istedi. Arkadaşlar Güzin abla az önce tekrar yazdı. Yazımı köşesinde gelecek hafta yayımlayacakmış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 13:32:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

abanoz sana pm attım

BENDE SANA PM ATTIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Merhaba arkadaşlar. Ben Güzin ablaya mail attım. Cevap da geldi ama benim yazdığım yazıda harfler biraz karışmıştı. Düzeltip tekrar göndermemi istedi. Arkadaşlar Güzin abla az önce tekrar yazdı. Yazımı köşesinde gelecek hafta yayımlayacakmış. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Merhaba arkadaşlar. Ben Güzin ablaya mail attım. Cevap da geldi ama benim yazdığım yazıda harfler biraz karışmıştı. Düzeltip tekrar göndermemi istedi. Arkadaşlar Güzin abla az önce tekrar yazdı. Yazımı köşesinde gelecek hafta yayımlayacakmış. :)

JOYCE84 SANA PM ATTIM
  • ARKADASLAR HEDEF TUM TURKIYE AYRICA IZIN SADECE RESMI BINALAR ICIN LAZIM OLUR ARKADASLAR AKLIMA COK ETKILI BIR FIKIR GELDI EN BUYUK DAĞITIM YAPAN ÜLKER BISKUVI BAYILERI DAĞ TEPE HER NOKTAYA GIDIYORLAR BOLGE BAYILERI ILE IRTIBATA GECILMELI IZIN VERIRLERSE MUTHIS OLUR NE KADAR AFIS LAZIM OLUR RAKAM BILDIRIN ARK,BASARILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyhan777

Sevgili joyce;
    bir matbu yazı hazırlamışsın. NE zaman söylemek istediğim bir şeye vesile oldu. Bence -aynı maili- değişik adreslerin yollaması fazla etki uyandırmaz..Onun yerine aynı duyguyu farklı şekillerde, kendimizce yazarsak daha iyi olacağı kanaatindeyim. Düşünsene bir köşe yazarına Şerefcanla ilgili bir yazı gidiyor ve hepsi birbirinin aynı, imzalar farklı..Oysa farklı yazıldığında,daha bu konuyla çok kişinin alakadar olduğu daha belli olur..

Benim yazdığım yazıda sorun vardı. Türkçe klavye kullanıyorum ama harfler acayip bir şekilde çıkmıştı. Ben yazımın düzeltip gönderilmesini rica etmiştim ama gerek kalmadı. Güzin abla bana mail attı ve yazıyı haftaya yayımlayacağını söyledi.
  • TUNCAY BEY GAZETE,BİSKÜVİ VS..DAĞITIM YAPAN ARAÇLARIN ÜZERİNE Mİ YAPIŞTIRALIM DİYORSUNUZ ŞEREFİMİZİN AFİŞLERİNİ??BUNUN İÇİN HERKES KENDİ ŞEHRİNDE BULUNAN BİSKÜVİ FABRİKALARIYLA GÖRÜŞEBİLİR.MESELA BİZİM BURDA BİRTANE VAR ÜLKER FABRİKASI.
  • şehirlerdeki afiş asımı ile ilgili tüm futbol kulüplerinin derneklerine mail atıyorum inşallah yardımları olur
  • JOYCE84 BASARILI CALISMANDAN DOLAYI TEBRIKLER
  • köylerdeki çalışmalar nasıl olacak?
  • slm arkadaslar bu grup calismanizda yaninizda olmayi okadar cok isterdimki helal olsun hepinize yaa. hepiniz eli öpülesi insanlarsiniz. keske aranizda olabilseydim keske kus olup kanatlanip gelsem
  • AILEMIZ BUYUDUKCE SESIMIZI DUYMAYAN KALMIYCAK HEP BIRLIKTE SEREFCANLI GUNLERE NURXX KARDESIM BAKKALLARA MARKETLERE DAGITIM YAPAN BAYILERLE GORUSÜLMELI ONLAR ZATEN DAGITIM YAPARKEN BAYI BAYI ASABILIRLER AYRICA ARACLARDA OLABILIR TABII AMA BAYI YONETICILERI ILE ILETISIM KURULMALI
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.