Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeref Can'ın sitesine girmeye çalışıyorum ama Mynet hata veriyor.
    Adres değiştiyse bana doğru adresi pm atar mısınız?
    Güzin abla sitelerin linklerini verecekti köşesinde.
    Eğer bir değişiklik varsa bunu bildirmem lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

İZMİRLİ ARKADAŞLARIMIZI AYAKTA ALKIŞLIYORUM HEPSİ MUHTEŞEMLER.

TUNCAY BEY SEMTİMİN BELEDİYE BAŞKANIYLA İRTİBATA GEÇER GEÇMEZ BENDE AFİŞLER İÇİN HER YERDEN TOPTAN İZİN ALMIŞ OLACAM.BENİM PAYIMA DÜŞEN AFİŞLERİ AYIRMAYI UNUTMAYIN SAKINNN

MALESEF TEK BAŞIMA OLDUĞUM İÇİN HERŞEYİ GEÇ YAPABİLİYORUM BUNUN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA ÇALIŞMALARIM SONUÇ VERECEK VE EN KISA ZAMANDA BENDE FAALİYETE GEÇİCEM.

arkadaşım sende istanbulda değilmiydin? yanlız değilsin

EWET İSTANBULDAYIM DENİZ GÖZLÜM AMA İSTANBULDA BULUNAN ARKADAŞLAR AZINLIKTA SANIRIM.BAZI ARKADAŞLARIMINDA DURUMLARI MÜSAİT DEĞİL SANIRIM.DENİZ GÖZLÜM EĞER SENİN DURUMUN MÜSAİTSE İKİMİZ BULUŞUP BİRŞEYLER YAPALIM OLMAZ MI?????

• crm@ups.com.tr ups in adresi
  • DENİZ GÖZLÜM PM ATTIM SİZE
  • arkadaslar güzin abla 1 hafta önce vefat etmisti yerine kizimi yaziyor?
  • EWET YAA GÜZİN ABLA VEFAT ETMİŞTİİİİİİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIGDEM

arkadaslar güzin abla 1 hafta önce vefat etmisti yerine kizimi yaziyor?

Kızı bu köşeyi yanılmıyorsam 1998'den beri yazıyor.
    Adı Feyza Algan ama köşenin adı değiştirilmedi.
  • tuncay bey kabatepe de ne kadar süre mola verdiniz şerefcanı mola verdikten kaç dakika sonra sonra kaçırdılar?
  • tuncay bey okuyabildinizmi biraz karıştı
  • 30 DK FARKETMEMIZLE ONLAR ARASINDA ISE DAKIKALAR VAR
  • Tuncay Bey,
    Afişte 155-156'yı daha ön plana çıkarın. Daha iri ve kırmızı yapın. Cep telefonu daha küçük puntolu yazılsa da olur.
    saygılarımla
  • ARKADAŞLAR MEDYANIN PEŞİNİ BIRAKTIK RESMEN PES ETTİK TÜM GAZETELERE VE TELEVİZYONLARA FARKLI İSİMLERLE MAİL ATALIM TELEFON EDELİM OLAY BASINA VE TV LERE ÇIKARSA ŞEREFCAN HEMEN BULUNACAK BİR DÜŞÜNÜN ŞU ANA KADAR TEK DELİL VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ODA SERAP EZGÜ NÜN SAYESİNDE ŞEREFCAN BİRİLERİNİN ELİNDE TÜRKİYENİN EN ÜCRA KÖŞESİNDE BİLE TELEVİZYON SEYREDİLİYOR BİRİLERİ VİCDANININ SESİNİ DİNLEYİP ARAYACAK SÜREKLİLİĞİ OLAN BİR PROGRAMI SEÇELİM SERAP EZGÜ GİBİ LÜTFEN HEMEN HAREKETE GEÇELİM TUNCAY BEYİN İSTEDİĞİDE BU BENCE
  • ya ne güzel işler basarmıssınız ..ben uzun zamandır yoktum..hepinizin allah yolunu acık etsin.ne güzel insanlarsınız.TUNCAY BEY BELKİ ÇANAKKALE DEN NEFRET EDİYORSUNUZ AMA BEN CANAKKALE DEYİM.BURDA UZUN SÜRE ŞEREF CAN IMIN RESİMLERİ ASILI KALDI SIK SIK TA CANAKKA LEDEKİ YEREL GAZETELERDE ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR..UYGUN GÖRÜRSENİZ BENDE BURADA AFİŞ ÇALIŞMASI YAPABİLİRM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

ARKADAŞLAR MEDYANIN PEŞİNİ BIRAKTIK RESMEN PES ETTİK TÜM GAZETELERE VE TELEVİZYONLARA FARKLI İSİMLERLE MAİL ATALIM TELEFON EDELİM OLAY BASINA VE TV LERE ÇIKARSA ŞEREFCAN HEMEN BULUNACAK BİR DÜŞÜNÜN ŞU ANA KADAR TEK DELİL VİDEO GÖRÜNTÜLERİ ODA SERAP EZGÜ NÜN SAYESİNDE ŞEREFCAN BİRİLERİNİN ELİNDE TÜRKİYENİN EN ÜCRA KÖŞESİNDE BİLE TELEVİZYON SEYREDİLİYOR BİRİLERİ VİCDANININ SESİNİ DİNLEYİP ARAYACAK SÜREKLİLİĞİ OLAN BİR PROGRAMI SEÇELİM SERAP EZGÜ GİBİ LÜTFEN HEMEN HAREKETE GEÇELİM TUNCAY BEYİN İSTEDİĞİDE BU BENCE

Bence çok haklısın. Bütün Ana Haber Bültenlerine eposta gönderelim.
    Tuncay Bey'i davet etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 15:51:37 >
  • İBRAHİM TATLISES E ULŞILAMADI DİMİ ARKADASLAR..YAPSA YAPSA O YAPARDI...
  • Tuncay Bey,
    Serap hanımla diyaloğunuz sürüyor mu? Onun da yardımları ile 1 dakikalık ünlü sanatçıların seslendireceği veya sizin konuşacağınız tanıtım filmleri hazırlanamaz mı. Televizyonlara verilse. Serap Hanım yardımcı olamaz mı? 1 dakika içinde hem eşgaller gösterilir,hem şerefcanın resimleri gösterilir hem de olay anlatılır. Bu kadar imkansızmı bu olay?
  • UYGUN KARDESIM AYRICA CANAKKALEYI COK SEVIYORUM CUNKU ORASI HER YERIYLE HER KOSESINDE TARIH YAZILMIS VE TUM IMKANSIZLILARA RAHMEN DESTAN YAZDIGIMIZ YURDUMUZUN MILLI TARIH PARKI SIMDI ATALARIMIZIN BASARDIGINI BASARMA SIRASI VE TARIH TEKERRUR EDICEK ,SEREFCANI BULUP ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DİYE HAYKIRACAĞIMIZ GUZEL GUNU BULMAK ICIN CALIŞMA ZAMANI......AYRICA KARDESIM TURGAY HOSGELDİN BENIM AZIZ ASLAN YUREKLI CAN YOLDASIM.......
  • EMREYAVUZ PROBRAM TATILE GIRDI HABER YAPTIRMAK ICINDE MALZEME LAZIM
  • şerefcanın sitesi bi süredir açılmıyodu tuncay bey açıldığını söylkeyince bi bakayım dedim resimler mahvetti beni allahım nasıl insan bunlar ya çok kötüyüm içim parçalandı gene allahım dualarımızı geri çevirme

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNCAY_ENGİN

EMREYAVUZ PROBRAM TATILE GIRDI HABER YAPTIRMAK ICINDE MALZEME LAZIM

Ana Haber Bültenine davet edilseniz (mesela Ali Kırca'nın sunduğu ATV'dekine) afiş kampanyasından ve foruma olan yoğun ilgiden bahsedebilirsiniz. Bu habercilere yeterince "malzeme" olmaz mı?
    Ne diyorsunuz, Ana Haber Bültenlerine email yazalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 16:07:34 >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.