Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TUNCAY BEYİ TGRT İNCİ HANIMIN PROGRAMINA ÇIKARALIM LÜTFEN BUNUN İÇİN NELER YAPABİLİRİZ SERAP EZGÜ DEVAM ETSEYDİ ŞEREFCAN BULUNMUŞTU ...............
  • TUNCAY BEY SERAP EZGÜDEKİ GİBİ HERGÜN CANLI YAYINA ÇIKARSA OLAYLA İLGİLİ İHBARLAR , BİLGİLER, BELKİ GÖRÜNTÜLER GELECEK, YADA BİRİ VİCDANINA YENİK DÜŞECEK

BU PROGRAM İÇİN KİMLERDEN YARDIM İSTEYEBİLİRİZ
  • arkadaşlar bi pps de benden:)

http://rapid share.de/files/27646784/__350_EREFCAN_ENG__304_N. pps. html

rapid ile share arasındaki boşluk ile n. dan sonrakiboşluğu pps. dan sonraki boşluğuı kaldırıp açın hemenpaylaş kabul etmedi

birde rapidden açmak içn tıklayınca alttaki free butonuna basın daha sonra 20saniye kadar beklemeniz gerekicek sonra çıkan 3 rakam/harfi yazıp download deyin indiriyor

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgözlüm -- 31 Temmuz 2006; 13:42:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

ilkinin boyutu baya bir düştü fakat ses kalitesi düştü ikincinin kalitesi daha iyi

http://****.de/files/27637731/annem. mp3. html

http://****.de/files/27637841/annemm. mp3. html

yıldızlı yere rapid share yazarsın annemden sonraki boşluklarıda kaldırınız

http://rapid share.de/files/27644579/ANN. wav. html

BU DA WAVI

denizgözlüm olmuyor acamıyoruz

• selam herkese sizlere daha önce bir milletvekiline yazdığım mektutan bahsetmiştim. işte o mektubu bugün göndrdim. inşallah hayırlı haberler alırız.
  • slm arkadaslar falkonxlife inci ertugrul bildigim kadariyla tatile girdi cuma günü.
  • eczaciy ve yozsoy cok güzel isler basariyorsunuz resmen izmiri ele aldiniz harikasiniz arkadaslar herkes harika
  • Sn.Vekilim 11 yıl önce genç bir kız iken göreve başladığım bu camiada şu an 2 yaşında kızı olan bir anne olarak görevime devam ediyorum. Annelik o kadar yüce, o kadar güzel, o kadar harika bir duygu ki bu duygu kelimelerle ifade edilemez. Allah bu yüce duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Onun dünyaya ilk geliş heyecanı, ilk anne deyişi, ilk adımları, uyurken, ağlarken, kısacası onun büyümesini izlemek, herşeyine birebir tanık olup o mutluluğu yaşamak o kadar güzel bir duygu ki, ama yanınızda değilse, başka ellerde bilinmeyen bir yerlerde ise, yaşayıp yaşamadığından bile emin değilseniz, karnının aç mı, tok mu olduğunu bilmiyorsanız!...........

Sn.Vekilim, bu tarif ettiğim mutluluğu, ve yine tarif ettiğim acıyı yaşayan bir anne var Türkiye'mizde bu anne bebeğini dünyaya getiriyor 2 yaşına kadar onu gözünden sakınıp büyütüyor ve birgün atalarımızın şehit olduğu topraklara götürüp şehitlerimiz için dualar ediyor ve sonra bir anda herşey kapkaranlık oluyor. Çünkü 2 yaşındaki meleği bu annenin bir anlık dalgınlığı sonucu kaçırılıyor. 07.04.2006 tariinde kaçırılan bu bebekten bugüne kadar hiçbir haber alınamıyor. Aile perişan, bebekleri bulunsun diye çalmadık kapı bırakmıyorlar ama hiç biryerden sonuç alamıyorlar. Ben bu aileyi hiç tanımıyorum, kaçırılan ŞEREF CAN bebeği hiç görmedim ama o annenin yaşadığı acıyı ve çaresizliği anlamak için tanımam gerekmiyor, bir anne olarak basında, televizyonda internette bu konuyla ilgili çıkan haberler, ve o annenin "bebeğimin biberondaki sütü bile yarım kaldı" diye ağlaması, babasının ekranlardan "oğlum belki beni seyrediyorsundur, seni Allah'a emanet ediyorum, seni çok özledim" diye ağlaması ve yine internette bu meleğin bulunması için seferber olup, çırpınan arkadaşlar. İşte tüm bunlar size bu mektubu yazmama neden oldu.

Sn.Vekilim, size bir anne olarak, bir vatandaş olarak, bu bebek ve ailesi için çok üzüldüğümü ve hatta kendi evladımı severken bile o bebeği düşünerek kahrolduğumu belirtmek istedim. Maalesef bizler dua edip Allah'a yalvarmaktan başka birşey yapamıyoruz. ŞEREF CAN bebeğin BABASI TUNCAY ENGİN BEY çok kültürlü ve çok asil bir beyefendi. Tek isteği evlatlarına kavuşmak ve evlatlarının bulunması ve daha nice kayıp çocukların bulunması için özel bir ekip kurulması. Bu konuda mücadele veriyor. Bunun için çalmadık kapı bırakmamıyor. Bende minik ŞEREF CAN için bu minik meleğin bulunması ve annesinin kucağına verilmesi için birşeyler yapmak istedim.

Sn.Vekilim, ŞEREF bebeğin ANNESİ YILDIZ HANIM Sn.BAŞBAKANIMA bir mektup yazmış, evladına kavuşmak için yardım istemiş. Ne olur Sn.Vekilim bu acılı aileye yardım edin. ŞEREF CAN bütün kayıp çocukların sembolü oldu. Size bir resmini gönderiyorum. Ne olur bu melek ait olduğu yerde olsun.

İNANIN BÜTÜN TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUK VE KAYBOLAN BİR MELEK ARIYORUZ VE SİZ DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ.

• ENEMY34 ARKADAŞIM PM ATTIM ALDINIZ MI?
  • nurxx arkadaşım ben sunuyu alamıyorum.Rica etsem benim e-mail adresime gönderebilirmisiniz PM atıyorum size.
  • daha öncede yazmıştım bu milletvekilinin başbakanımızla dialogları çok iyi. kendisi de çok iyi bir insan . bebegimizin resmine bakınca etkilenmemesi mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

TUNCAY BEYİ TGRT İNCİ HANIMIN PROGRAMINA ÇIKARALIM LÜTFEN BUNUN İÇİN NELER YAPABİLİRİZ SERAP EZGÜ DEVAM ETSEYDİ ŞEREFCAN BULUNMUŞTU ...............

sevgili falkonxlife.. inci hanımın programı ne yazık ki geçen cuma tatile girdi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczaciy

ARKADAŞLAR ŞUAN YOZSOY LA BİRLİKTE KONAKTA BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİNDEN ÇIKTIKÇOK YARDIMSEVER İNSANLARLA KARŞILAŞTIK.İNŞALLAH İZMİRDE ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ.BAŞKAN DANIŞMANI SAYIN NAİL DAĞDELEN SAĞOLSUN BİZİMLE ÇOK İLGİLENDİ BİR BABA OLARAK ELİMDEN GELENİ YAPARIM DEDİ.SADE SÖZLERİNDEN DEĞİL GÖZLERİNDENDE BELLİ Kİ İYİ BİR İNSAN.ÖNCELİKLE BEDAVA STAND AÇMAK KONUSUNDA DİLEKÇE YAZIN DEDİLER.YAZDIK.SONRA BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE BİLLBOARD LAR KONUSUNDA DİLEKÇE YAZDIK.BU DİLEKÇEMİZİ NAİL BEY BİZZAT KENDİSİ ALDI.EVRAK KAYDA BİLE SOKMADAN DİREK ONA VERDİK.BİZ OLUMLU SONUÇLANACAĞINA İNANIYORUZ AMA YİNEDE BELLİ OLMAZ.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETLERİNİ HERKES KENDİ İLİNDE GERÇEKLEŞTİRİRSE ÇOK İYİ OLACACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.ŞUAN YOZSOY MAİL KUTUSUNA BAKTI ÇELİK KONSERDE GÖSTERMEK ÜZERE ŞEREFCANIN POSTERİNİ İSTEMİŞ.OLEY BİZE KÜSMEMİŞ

ÇOK GÜZEL... HERŞEY İÇİN TEŞEKÜRLER. KEŞKE BENDE DAHA FAZLA BİRŞEY YAPABİLSEM. AMA SANIRIM İLİMDE BİR TEK BEN BURAYA YAZIYORUM.. AMA ÇEVREMDEKİ HERKESE ŞEERF TEN BAHSEDİYORUM VE HERKES ÇOK ÜZÜLÜYOR.... İNŞAALLAH BULUCAZ BU MELEĞİ...

• Arkadaşlar selam herkese,
    bugün bizim için çok verimli bir gündü, dilerim herkes bugün emeklerinin karşılığını alır...
    Gitme imkanı olan Çelik beyin konserine gitsin bence...
    Teşekkürler Çelik Bey...
  • Arkadaslar kimse benim sorumu cevaplamiycak mi? Yoksa kimse cevabi bilmiyor mu???
  • arkadaşım ben inanıyorum polis çoktan incelemiştir onları, devam da ediyordur çalışmalar
    quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitecek

Hepinize hayirli gunler arkadaslar... Bir kac gundur giremedim siteye ama baktim ki siz yine bayaa iyi isler basarmisiniz... Benim sadece bir sorum olacakti... Acaba bu esgali verilen kisilerin sabikalari var mi yok mu diye arastirildi mi??? Belli bir sonuc elde edildi mi?? Buyuk ihtimalle arastirilmistir ama ben yinede bir soruyum dedim... Kusura bakmayin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

sağol canım

deniz gözlüm o sayfayı acıyorum ama neyi tıklayacagım dawland edecegim bir türlü bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

pek anlamıyorum ama yolladım virüs taramasından falan geçti sonra yolladığınız dosya çok büyük bişeyleri kullanarak küçültüp öyle yollayın diye bi yazı çıktıı

Baktım gelmemiş.Dosyanın zip lenme ihtimali var mıdır.Bir klasörün içine konup zip lansa..Belki öyle gelir.
  • enemy34 arkadaşım pm'i aldınız mı acaba?
  • denizgözlüm arkadaşım geldi.Emeği geçen herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.