Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı sonuçlu günler diliyorum tüm arkadaşlarıma banada mail yolu ile gönderirmisiniz d.abonoz ilginize teşşekür ederimm
  • bana halen kimse birşey göndermedi arkadaşlar
  • gumbe36@hotmail.com bende bekliyorum arkadaşlar
  • dabanoz size pm attım
  • Eline saglik arkadas cok guzel olmus...

Herkese hayirli aksamlar...
  • HASRET BİTECEK ARKADAŞIM SANA GELDİ HERHALDE SENDE BANA ATSAN ?
  • DENİZ GÖZLÜM SANA ZAHMET BENİ YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRİM NEREYE BAKMAM GEREK KAFAM KARIŞTII
    ATTIĞIN MAİL İÇİN :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

dabanoz size pm attım

cevapladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

arkadaşlar tüm adreslerimden yollamaya çalışıyorum özmayıs ve dabanoz sizinkiler hata veriyor geri döndü mailler

edit:sanırım bu kez oldu

mail kutumu boşalttım denizgözlüm.... şimdi gelebilri sanırım
  • arkadaşlar evvelden işten kalan vakitlerde internete bakardım. bu foruma üye olduğumdan beridir internetten kalan vakiite işe bakıyorum.. :( İnterneti kapatmadan kendimi işime veremeyeceğim..İnşallah yarın sabaha güzel haberler okurum..Herkese iyi akşamlar.. Denizgözlüm sana pm atmıştım..İlgilenrsen sevinirim..
  • şimdilik çıkıyorum... akşam tekrar görüşürüz inşaallah. ve inşallah şu an birileri şerefi görüp polise ihbar ediyordur....
  • şu video görüntüleri ve hazırladığınız slaytı bende görmek istiyorum . filizalgun@hotmail.com hadi biriniz gönderin. bugün moralim çok bozuk gazetelerdeli ölüm haberleri beni mahvetti. ÖLÜRKEN EMZİĞİ AĞZINDA OLAN BİR BEBEKTEN bahsediyor.allah israile merhamet versin. bazen yaşadığım dünyadan tiksiniyorum. hiç huzurum yok. hayatımızda bunca acı bunca keder varken hiçbirşeyi kafalarına takmadan kahkaha atan insanlara, bombalar altında ölen çocuklara aldırmayanlara, şeref can ve ilayda konusunu açtığımda başka işin yokmu senin diyen duyarsız insanlara. herşeye ama herşeye sinir oluyor ve nefret ediyorum. iyiki sizler varsınız. ne olur ya gidelim tekirdağa kırklareline kapı kapı dolaşalım sokak sokak dolaşalım arayalım bulalım böyle oturmak beklemek beni delirtiyor.artık dayanamıyorum. bugün ruh sağlığım çok kötü. nefes alamıyorum. çevremde ne kadar çirkin insanlar varmış. ne kadar duyarsız yaratıklar varmış.

• yaa ellerine sağlık deniz gözlümmm ne kadar etkli çok duygulandımm

inşallah bzim etkilendiğimizden daha çok kişi etkilenirr daha çok kii duygulanırr ve bu doğrultuda gerekli bilgileri ulaştırırlar görenler duyanlar (asllı ihbarlar)

Rabbim bizi bu minik "CANI" Mükafatlandıracakkk.!!!!
  • TUNCAY BEY , İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİZ VARDIR. BU SESSİZLİĞİNİZ BİR İHBARA GİTTİĞİNİZ İÇİNDİR.
  • up

ne zamandır gözlerim dört açık dolaşıyorum çamakkalede şehitliklerde ama bu eşgale uyan birisini görmedim... ah görmek nasip olsun da kırıvereyim o namussuz başını taşıyan boynunu...

kalbimiz ve dualarımız seninle şeref can...
  • Bende bilmiyorum bi görüntülerden bahsedildi. ama yinede gönder o kadına ve çocuğa dikkatle bakmak istiyorum. diğer hazırlananı gönderebilirsen sevinirim. sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kedigen_

merhaba ben küçük _kedigen_'im slayt gösterisi muhteşem çok etkileyici.

SÜPER!!!

eczaciy abla ya belediye'ye giderken niye bize haber vermediniz?! Yoksa ipek'in yaramazlıkları yüzündenmi

STAND İÇİN İZİN ALDIĞIMIZDA VE OTOÜSLERE AFİŞ YAPIŞTIRILIRKEN HEPİMİZE ÇOK İŞ DÜŞECEK.STAND AÇILDIĞINDA SEN, İPEK HATTA BENİM 14 AYLIK OĞLUM TUNA BİLE O STANDDA OLACAKSINIZ.BUGÜNKÜ ALELACELE BULUŞULUP GİDİLEN BİRYERDİ AMA SONUCU ÇOK ÇOK İYİ OLDU.ANNENİN DOLMUŞÇULARI AYARLAMASIDA ÇOK ÇOK İYİ OLMUŞ.SANIRIM TUNCAY BEY 350 TANE AFİŞ YOLLAMIŞ ANNENE.SONUÇ OLARAK HERZAMAN BİRBİRİMİZİN DESTEĞİNİ ALACAĞIZ YOKSA KOCA İZMİRLE NASIL BAŞEDECEĞİZ.SENİ VE İPEKİ O GÜL YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM.ANNEN BANA TELEFONONU PM LE YOLLARSA GÖRÜŞMEMEİZ DAHA KOLAY OLUR

• çıkmak zorundayım .
  • arkadaşlar harikasınız..İzmir ekibi tebrikler.. bu arada forumda ankaradan iki kişiyiz ve diğer arkadaşım baturoğlu ile aynı kurumda çalışıyormuşuz.. güzel bir tesadüf oldu.. :) Başka Ankaralı varsa bizi haberdar etsin ve bize katılsın..Ne demişler "iki elin nesi var, beş elin sesi var"..(Tamam öyle değildi ama ben öyle değiştirdim) Tuncay bey afişleri yollar yollamaz işe başlıyoruz :) O zamana kadar elimizden gelen, oraya buraya şuraya her bi yerlere mail, slayt konuyla ilgili yazı yollamak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

selam herkese sizlere daha önce bir milletvekiline yazdığım mektutan bahsetmiştim. işte o mektubu bugün göndrdim. inşallah hayırlı haberler alırız.

İNŞALLAH ARKADAŞIM.
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.