Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emre yavuz.. www.yayinonline.com gir ve ordan radyo klası seç ..
  • Sağol, Çelik Abi.

• ARKADAŞLAR BİLEMİYORUM tUNCAY BEY Bİ TELEFONLA ARASI MI SİZCE BAĞLARLAR MI?...DESTEĞİNİ ALMAK ÇOK GÜZEL DE,GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DE, HANİ BİRİ DE Mİ KONUŞMALI?....YADA KONSERİ Mİ BEKLEYELİM Bİ DE...
  • yasemin emeklerin için bir kez daha sağol
  • merhaba arkadaslar
    daha once bahsetmıstım hurruyet gazetesınden hakan tartara maıl attım dıye.şu anda ondan cevap geldı ve bızden fotograf ıstıyor.kosesınden bıze yardımcı olacakmıs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugibibişi!

merhaba arkadaslar
    daha once bahsetmıstım hurruyet gazetesınden hakan tartara maıl attım dıye.şu anda ondan cevap geldı ve bızden fotograf ıstıyor.kosesınden bıze yardımcı olacakmıs..

• arkadalşar ben şu an çok kötü bir bilgisayardan giriyorym.sayfa açmakta çok zorlanıyorum.daha önce yazılanları da okuyamıyorum.ben hakan beyden aldığım güzel haberi sizinle paylaşmak için girmiştim ve şu anda çıkmak zorundayım.hepinize iyiakşamlar.
    ŞEREFİMİZE kavuşmamıza çok çok az kaldı.Güzel melek sakın korkma az kaldı geliyoruz...
  • Sağol Çelik Bey,
    Sizin Şerefcan için yaptıklarınızı ömür boyumca unutmayacağım. Bu onurlu mücadelede onurlu yardımlarınız için binlerce kez teşekkürler.
  • hem ütü yapıyor, hem mesajları okuyorum..Çeliği gıyabındada olsa tebrik edemeden duramadım :)
  • çelik beyden allah razı olsun,TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER
  • hepimiz kahramanız, Şeref'in kahramanları...
    ve hatta tüm umursamazlara karşı birer don kişot'uz...
    Şeref Can bulunacak........................
  • Tuncay Bey,
    Manisa yerel televizyonundan Nagehan Hanım ile görüşmeniz oldu mu veya sizle irtibata geçtiler mi?
  • once MUSADENIZLE ŞEREFCAN KAHRAMANLARINI GONULDEN SELAMLIYORUM INSALLAH SARFEDILEN BU EMEKLER BOSA GITMEYECEK ŞEREFCANIN ADINA BUGUN SESIMIZI DUYURMAMIZA VESILE OLAN YASEMIN HN A YUREKTEN TSK U BORÇ BILIRIM AYRICA DIGER EMEGI GECEN ARKADASLARIMADA TEŞEKKURU BORÇ BILIRIM EMRE YAVUZ MANISADAN ARAYAN OLMADI BILGINE CERKEZKOY HABER GAZETESI ILE GORUSTUM MUTHIS BIR HABER PLANLIYOR ULUSAL BASINIDA ORTAK EDICEK TEKRAR SOYLUYORUM ELLERINIZE SAĞLIK AMA UNUTMAYIN DAHA YAPILACAK COK SEY VAR
  • Çerkezköy'den olumlu cevap geldiğine sevindim.
    Demek ki emailler bir işe yarıyor.

Ayrıca Trakya bölgesi üzerine çok yoğunlaştık.
    Kaçıran kişiler bunun farkında olup uzak yerlere gidebilirler.
    En iyisi tüm yurttaki yerel gazetelere ulaşalım.
    Ben email çalışmalarına hemen başlıyorum.
    Bulduğum adresleri buraya eklerim, siz de birşeyler yazarsınız.
    Hadiii arkadaşlar. Çok az kaldı. Hissediyorum.

Bu arada, nedendir bilmiyorum ama Bulgaristan'da da bir yerlere ulaşsak iyi olur gibime geliyor.
    Sadece bir his.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 31 Temmuz 2006; 22:27:12 >
  • Tuncay Bey programda sesinizi duymasam içim rahat etmezdi...iyiki bağlandınız.şimdi Çelik beyin de sayesinde sesimiz daha gür çıkacak...konser de bence çok güzel olacak...
  • Mutlu sona az kaldı Allahın izniyle..
  • arkadaşlar konser nerde ve çelik bey hangi tarihtre sahne alacak acaba bilen varsa yazarsa sevinirim
    şimdiden teşekkürler
  • INSALLAH CANIM KARDESIM ISTE GORUYORSUNYA OYLE BUYUK BIR MILLETIZ KI ZOR ZAMANLARDA BIRARAYA GELEBILEN TEK BIR YUREK TEK BIR SES OLABILIYORUZ SUKURLER OLSUN HALA IYI INSANLAR VAR BIZI BU ZOR SINAVDA YALNIZ BIRAKMAYAN GONUL DOSTLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM AYRICA GERÇEK BIR SANATÇI OLAN ÇELIK BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLERIMI SUNUYORUM INANIYORUM KI DESTEKLERI HIÇ BITMEYECEK VE BUNDAN SONRADA DEVAM EDICEĞİNİ DE TEMENNI EDIYORUM INSALLAH DIĞER SANATÇI LARIMIZDA VEYA BU KONUYA DESTEK VEREBILECEK KUÇUK VEYA BUYUKLERIMIZIDE ARAMIZDA YANI AILEMIZDE OLACAĞI GUNLERI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM BUGUN BIZIM BASIMIZDA YARIN BU KONUYA BURUN CEVIREN YADA DUYARSIZ OLANLARIN BASINA GELEBILIR
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.