Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nafilee

arkadaşlar keşan nerede bilen varsa söyleyebilirmi...sevenler lütfen bu bilgi eğer doğruysa bunu babayla ve polisle paylaş..lütfen..nereden duydun bunu acaba..

Keşan Edirne'de.

@gaest

Matrax'la ilgili söylediğin konuda mutlaka haklısındır ama ben bir afiş asma organizasyonunda bahsediyorum.
    Bunu duyursa mutlaka katılanlar olacaktır.
    Dinleyenler bilir: Geceleri piknik düzenliyor, gecenin esnafını seçiyor vs
    Bu vesileyle bir sürü insan toplanıyor.
    Farklı illerde farklı organizasyonlar hazırlayabilirler.
    Dilerse bu görüntüleri sitesinde yayınlayabilir.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Bu konu ile ilgili bir mail atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 0:41:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

quote:

Orjinalden alıntı: nafilee

arkadaşlar keşan nerede bilen varsa söyleyebilirmi...sevenler lütfen bu bilgi eğer doğruysa bunu babayla ve polisle paylaş..lütfen..nereden duydun bunu acaba..

Keşan Edirne'de.

ve Çanakkale'ye de yakın bir ilçe... desteksiz haberler atıp kaçanlara
  • arkadaşlar lütfen burada bu kadar önemli bilgileri vermeyin onlardan biriside aramızda olabilir
  • ay ben çok safım neydi şimdi bu ben inanmıştım hızlı cevap attıktan sonra sizin yazdıklarınız geldi ekrana bende inandım gerçek adı oğuz KAPLAN mış belki sizde bakmışsınızdır
  • yazan arkadaş şu an forumda cevap versin ya neydi bu
  • Arkadaşlar daha öncede bu tarz msj atıp çıkanlar olmuştu,belki bizleri yanıltmak yada dalga geçmek isteyen bir ruh hastasıdır..
  • şu an forumdan çıkmış nurxx sen tuncay beylemi görüştün
  • Ne kadar çirkin bir davranış bu böyle. acaba hiç mi vicdanı sızlamıyor. Hiç mi içinde birşeyler acımıyor
  • insafsız herkesi heyecanlandırdı ben ona çok güzel pm attım okur inşallah
  • Okuyup etkilenecek olsa yazıp kaçmazdı sanırım. doğru söyleme ihtimali var mı acaba???
  • Bunun aslı astarı bir araştırılmalı.
    Fazla yorum yapmaya gerek yok.
    Sakin olun arkadaşlar.
  • nafilee işin hassasiyetini bilmese bile forumda 1-2 sayfa okuması yeter anlardı ben ilk üye olduğumda öyle yapmıştım hem öyle olsa neden forumdan hemen çıksın
  • Aslında yaptığı hukuki anlamda suç. Bir şeyi ihbar edeceksen adam gibi aç telefonu 155-156'ya yada babayı ara. Bu yaptığın soruşturmayı yanıltmaktır.
  • tuncay bey forumda okudunuzmu sizde doğru olabilirmi?nurxx bilmediğinizi söyledi ama
  • Aklıma da garip garip şeyler geliyo vallahi. İhbar etme gibi bir şansı bile olamayacak biri olabilir mi acaba? İnternet şansı olan birinin ihbar etme şansı da vardır mutlaka ama ne bileyim. Ne yapılmalı şimdi Keşan da küçük bi yer değil sanırım.
    info@kesanrehberi.com
    Güncel bir web sayfasına benziyor. Mail attım.
    http://www.kesanrehberi.com/default.asp
  • http://www.kesanrehberi.com/ekle.asp sayfasında da ilan ekleme bölümü var.
  • Yaa nafilee içime kurt düşürdü.
    Çocuk kaçırıldıktan kaç gün sonra sınır kapılarına çocuk ile ilgili bilgi verildi. Sahte pasaport yapan şerefsiz bir çete yakalandı geçenlerde. Polis acaba bu çocuk içinde soruşturma yaptı mı? Çocuğun görgü şahitleri tarafından görüldüğü tarihlerde çocuğun resimleri sınır polislerinde varmıydı?
  • ebrubalcı bence kafa karıştırmak istedi bilemiyorum ama çok heyecanlandım bende çok ayıp etti
    buraya bağlanmak için üye olacak gelecek en az 10 dk hadi desen ki telefon yok o zaman interneti nereden buldu yok yok bence doğru değil TUNCAY BEY SİZDE BİŞEYLER SÖYLERMİSİNİZ bu kişi hakkında bilgi bulamazmıyız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özmayıs -- 1 Ağustos 2006; 1:13:04 >
  • Aslında yapılanları,yapılması gerekenleri ayrıntılarıyla yazıyoruz ya buraya bu da sorun çıkartabilir. Böyle bir sayfa olduğunu o kadar çok insan biliyor ki. Onlar da okuyor olabilir.Bilmiyorum ki vallahi acayip kuruntuluyumdur ben bu gece iyice yazmaya başladım. Mesela İzmir'in çokca afiş yaptığını öğrenecekler ve gideceklerse bile gitmeyecekler gibi. Anlatabildim mi
  • nurxx aldım tşk arkadaşım iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.