Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönderdiğiniz e-posta tarafımıza ulaşmış olup,
    en kısa zamanda değerlendirilerek size bildirilecektir.
    Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Galatasaray.org

ÜC BÜYÜK KULUBE EMAİL ATTIM STADDA PANKART ACMAKİÇİN
  • ..
  • evet bahsedilen mesajı gördüm..bu şahıs iyi niyetli olsaydı en azından birimizle irtibata geçerdi. Yani eğer foruma açığa mesaj bırakamıyorsa. YAda polisi arardı. bu olsa olsa bir yanıltmacadır diye düşünüyorum...yinede ıp sinin bulunup bu şahsın araştırılması gerek. Neden insanları yanıltmak istiyor yada bildiği varsa neden açıklamıyor..en küçük bir ihtimalin bile değerlenmesi gerekiyor ki adı üstünde "ipucu" İpucu denilen şey miniminacıktır ve doğru değerlendirildiğinde sonuca götürür...Her ihtimal değerlendirilmeli.

bu arada tuncay bey mesajımı yanıtlamadı ve ben hiçbişi yapamadan (sağa sola mail atmak hariç) kös kös oturuyorum :( e gelsin afişlerde gerekeni yapalım..
  • ARKADAŞLAR MERHABA....

BİR HAFTA OLDU FORMA GİREMİYORDUM.... KEŞANDA GÖRÜLDÜ DİYİNCE ŞAŞIRDIM..... ARKADAŞLAR BEN KEŞANLIYIM..... VE ŞU AN BURDAYIM BENİ BU KONU HAKKINDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...
  • YENİ ASIRDA ŞEREFCAN LA İLGİLİ BİR HABER ÇIKMAZSA GÖZLERİM AÇIK GİDECEK YA

SEREFCAN BİRİLERİNİN YANNDA NEFES ALMAYA DEVAM EDİYOR
  • CENKER SANA PM ATTIM
  • falkonxlife ARKADAŞIM SANA PM ATTIM
  • Deniz Fener'inden cevap:
    Merhaba,

Öncelikle yaþanan bu acý olaydan ötürü tüm aile fertlerine ve size derneðimiz adýna Allah'tan sabýr diliyor ve küçük Þerefcan'ýn en kýsa sürede bulunabilmesini temenni ediyoruz. Bu tür kayýp vaka'larý ile ilgili konularý Deniz Feneri program formatýna uymamasý nedeniyle ekranda yayýnlama gibi bir durum maalesef söz konusu olamamaktadýr.

Þerefcan'ýn bulunabilmesi için dularýmýzla size destek olabileceðimizi belirtmek ister, iyi günler dileriz.

___________________________________________________________________________________________________

www.gebzegazetesi.com

E-mail: info@gebzegazetesi.com

iyi günler. nezanman nereden kaçııldı.bize bilgi verirsenizseviniriz. birde fotoğraflarını bulacağınız site demişsiniz ama yazmamışsınız sitenin adını.brde yazarsanız haberi değerlendiririz. allah koloylık versin

____________________________________________________________________________________________________

yenibursa'dan gelen cevap:

Kayıp çocuk haberini yenibursa.com'a ekleyeceğim. Haber olacak metni bana yollarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 10:32:54 >

• arkadaşlar şeref can sitesini açamıyorum güncelleme yapılıyor diyor siz açabiliyor musunuz?
  • yozsoy yerel gazeteler için hazırladığın metini tekrar gönderir misin. Bulamadım. Yenibursa gazetesi yayınlayacakmış.
    Ayrıca gebzegazetesine de uygun bir cevap yazmam lazım.

Yaşasıııııın. Sesimize kulak verenler de çıkıyoooor!!!
  • dediklerinizi yapıyorum ama hala aynı sayfa çıkıyor güncelleme çalışması devam ediyor diyor.
  • gymim bilgisayardan çerezleri ve geçmişleri sil
  • BEN DE SİTEYE GİRİP BAKTIM, HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMIŞ AYNI DURUYOR.DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞMIYDI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

quote:

Orjinalden alıntı: AYSEEFE

..

BİLEMİYORUM ARKADAŞIM AMA KEŞANDA GÖRÜLDÜ DİYE YAZAN KİŞİ YAZDI VE GİTTİ BENCE BU TÜRDEN İNSANLARI PEK CİDDİYE ALMAMAK LAZIM.SANIRIM DOĞRULUK PAYI YOKK

DOĞRU OLMASINI ÇOK İSTERDİM.NE YALAN SÖYLİYİM BAYA HEYECANLANDIM.BÖYLE GİDERSE KALP KRİZİ GEÇİRİCEM
  • @enemy

Email attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIGDEM

inci ertugrul ben kackere yazmistim program tutuluyorki tatile bile girmediler tikir tikir canli program yapiyorlar herkes seyrediyor bence cünkü baska kanallarda hicbirsey yok

Merhaba
    İnci Ertuğrula konuyla ilgili mail attım. Cavabında bana şöyle yazıyordu: Bu konuyu önce biz programımızda gündeme getirdik ama bir gelişme olmayınca diğer kayıplarla ilgilenmeye başladık diyordu. Ama bir daha programına alması için birşeyler yapılabilir mi bilmiyorum.
  • KAYIPLARARANIYOR HOŞGELDİNİZ..
  • @enemy34

pm attım. Emailinizi bekliyorum.
  • İlayda içinhttp://www.kayiplararaniyor.com/detayhaber/default.asp?x=3&kategori=13&id=21 sayfasına bi vatandaş şunları yazmış:
    Yazan : UMIT
    Yazılış Tarihi : 10.07.2006
    » Merhaba İlayda kaçırıldıgında altında tayt var mıydı? çiçekli beyaz bir tayt eğer oysa Çiğli kent Hastanesinin orada polise ihbarda bulunduk ama polis bir türlü gelmedi. adam orta yaslı esmer bir adamdı yuzuk çekikti.Çocuk aglıyordu servisteyken şikayette bulunmustuk.Çocugun kıyafeti konusunda yanlış bilgi yoksa Nisan ayında Çiğli'de gördük.

• quote:

Orjinalden alıntı: wil

KAYIPLARARANIYOR HOŞGELDİNİZ..

Teşekkür Ederim
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.