Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seda Sayan'a mail atmakla iyi yapıyorsun mutlaka ama o sanırım bu aralar başka şeylerle meşgul.
    Ayrıca Kanal D'nin forum sayfasına yazanlar olmuştu. İlgilenen olmadı. Seda Hanım fazla email, internet işlerinden anlamıyor veya ilgilenmiyor olsa gerek.
    Ben Gülben Ergen'e mail attım. Kendi sitesi var ve mailleri sürekli okuyormuş diye duydum.
    Ona yaz istersen.

quote:

Orjinalden alıntı: özmayıs

birde şu dün geceki olay için tuncay bey yorum yaptımı yada polisle falan görüştümü çünkü o lafı söyleyenin adınıda biliyoruz OĞUZ KAPLAN dün foruma üye olmuş

Eğer bir gerçeklik payı vars bu zaten meydana çıkacak.
    İsterseniz bu ihbarları burda fazla konuşmayalım.
    Malum burası herkese açık bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 13:29:57 >

• joyse84 seda sayan şu an bodrumda biliyorum ama bu benim gönderdiğim adres kendi dergisinin o yüzden ne bileyim denemek lazım kanal d foruma bende yazmayı düşünmüştüm ama orada şöyle ibareler varreklam kişisel konu dışı mesajlar falan dikkate alınmayıp silinecektir diye yazıyor cevapladığın için tşk
  • slm arkadaslar kayip araniyor hosgeldin celik erisci sana cok cok tesekkür ederiz. allah ömür boyu cocugunu sana bagislasin. yozsoy emeklerinden dolayi sanada cok cok tesekkür ederiz. bugün insallah serefcanin bulunacagi gün olur allah hepinizin rüyasini hayira cikartsin
  • enemy34 size pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

ÜÇ GÜNDÜR SEMTİMİN SAYIN BELEDİYE BAŞKANINA GÜNDE 3TANE DEĞİŞİK YAZILAR İÇEREN MAİLLER ATIYORUM HALA KENDİLERİNDEN BİR CEVAP GELMEDİ.AMA İNATÇIYIM CEVAP GELENE KADAR MAİL ATMAYA DEVAM EDİCEM SAYIN BAŞKANDA YA CEVAP YAZACAK YA CEVAP YAZACAKKKKKKKKKKKK

nurxx nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama, gidip görüştüğünüzde, zaten onunla değilse de danışmanı ile görüştürüyolar,daha çok ilgileniyolar.Bilemiyorum imkanınız varsa belediye ye bizzat gidip sorularınızı sorun......birazcık da içleri eziliyooo
    Bu arada dün edememiştim, belediye de bizimle ilgilenen herkese çok teşekkür...

• arkadaslar bırakın seda sayan ı..ben 2 ay önce ona mail atmıştım o na beyaz a, okan bayülgen e bile attım...onlardan bize fayda yok ..bize duyarlı ve acı çekmiş insanlar lazım ki bizim acımızı paylaşsınlar...
  • ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI UMUTLU GÜNLER DİLİYORUM FORUM YAZILARINI TAKİP EDEREK KENDİ ÇAPIMIZDA ARAŞTIRMALARA DEVAM EDİYORUZ TÜM ŞİRKETÇE FİKİR ALIŞVERİŞİ İÇERİSİNDE BU AFİŞ İŞLERİNİ VE MİLYOLNLARCA İNSANI HABERDAR ETME SEBERBERLİĞİ YAŞIYORUZ İSTANBULDA

HEPİMİZİN ŞEREFCANI VE İLAYDAYI BULMA ÇABALARIMIZ RAST GİTSİN İNŞALLAH

UMUDUMUZU KIRMAYALIM " ALLAH BÜYÜKTÜR AMENNAA""
  • arkadaşlar ben çıkıyorum oğlum durmadı iyi haberler almak üzere diyorum
  • aymaf merhaba Tuncay bey yeni site olarak senin hazırladığını kullanacaklarını söyledi...hadi bakalım sana kolay gelsin, bişey istersen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...
  • arkadaslar ortak bi çalışmanın meyvesini sizlere sunuyoruz verdiğim linkte ŞEREF CAN la ilgili yeni bi afiş tasarımı var yorumlarınızı bekliyorum.

www.informbilgisayar.com/serefcanengin.html
  • sevin2217
    bende cumartesi gecesi okan bayülgeni devamlı aradım ama düşüremedim izmirden ulaşmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özmayıs -- 1 Ağustos 2006; 14:03:35 >
  • aymaf sayfa açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

arkadaslar ortak bi çalışmanın meyvesini sizlere sunuyoruz verdiğim linkte ŞEREF CAN la ilgili yeni bi afiş tasarımı var yorumlarınızı bekliyorum.

açamadımmmmmmm
  • AFİŞ KONUSUNDA BENDE YARDIMCI OLMAK İSTERİM. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ASMA KONUSUNDA SIKINTI ÇEKMEYECEĞİME İNANIYORUM.
  • http://www.yenibursa.com/index.php?mod=News&NewsId=5494

yenibursa'dan gelen cevap:
    Umarým en kýsa sürede bulunur. Çok üzüntü verici bir durum. Yardýmcý olabileceðimiz bir baþka konu olursa çekinmeyin. Teþekkürler...

yukardaki adrese girin
    yenibursa gazetesine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 14:22:59 >
  • arkadaşlar çok özür dileyerek söylüyorum ama gazetedeki haberin sonunda keşke ailenin hesap numaraları verilmeseydi. şimdi okuyan insanlar şeref ten çok bu hesap numaralarına takabilir kafayı. tabi bu benim fikrim ama aklıma takıldı işte.
  • Daha önceki haberlerde de hesap numarası yazılmıştı hatırladığım kadarıyla.
    O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum.
    Amaç belli. kim ne derse desin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

arkadaslar ortak bi çalışmanın meyvesini sizlere sunuyoruz verdiğim linkte ŞEREF CAN la ilgili yeni bi afiş tasarımı var yorumlarınızı bekliyorum.

acmıyor arkadaşım
  • arkadaşlar link düzeldi şu an çalışıyo

• www.informbilgisayar.com/serefcanengin.html

açtı açtı.
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.