Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egetv@egetv.com.tr ege nin en çok seyredilen haber kanalı etkileyici mailler atabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

arkadaşlar link düzeldi şu an çalışıyo

www.informbilgisayar.com/serefcanengin.html

Çok güzel olmuş.
    Eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

arkadaslar ortak bi çalışmanın meyvesini sizlere sunuyoruz verdiğim linkte ŞEREF CAN la ilgili yeni bi afiş tasarımı var yorumlarınızı bekliyorum.

www.informbilgisayar.com/serefcanengin.html

ÇOK GÜZEL OLMUŞ....
  • arkadaşlar buda son powerpoint sunusu verdiğim adresten indirebilrisiniz.

www.informbilgisayar.com/serefcan.pps
  • aymaf ben indirdim ama açamadım
    ne yapmam gerek?
  • AYMAF SANA PM ATTIM...
  • arkadaşlar şu an linklerin ikiside çalışıyo bilgisayarlarınızıa indirebilirsiniz powerpoint sunusun gönderebildiğiniz herkese mail atmanızı rica ediyorum tüm resmi kurumla büyük şirketler otobüs firmaları v.b
  • arkadaşlar powerpoint sunularının açılabilmesi için bilgisayarda ofis programının yüklü olması gerekiyo
  • aymaf@informbilgisayar.com mail adresim
    serefcan_engin@hotmail.com msn adresi
    elinizdeki resimleri yada çalışmalarınızı bu adreslerden birine gönderebiliriniz
  • AYMAF SUNUMUN HARİKA OLMUŞ. ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.. GÖNDERMEYE BAŞLIYORUM. BUNU BÜTÜN HABER KANALLARINA DA GÖNDERELİM ARKADAŞLAR........
  • ay-maf mail attım.
  • bizeyazin@startv.com.tr

değişik isimlerle mail atmaya devam edebilirmiyiz
  • Şeref Can annenin yanına döneceksin...
    Döneceksin
  • birden açılı verdi
    çok güzel olmuş
    sağol aymaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 15:12:47 >
  • microsoft office olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

BEN GÖNDERMEYE ÇALIŞIYORUM GİTMİYOR.SIKIŞTIRDIM AMA YİNE GİTMİYOR.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİ BİRİ ACABA?

ben sadece linkleri gönderdim, öbür türlü zor ya...
  • SEVGİLİ YOZSOY ÇELİK'E MAİL ATAN ELLERİNİN MÜKAFATI ŞEREFCAN'IN SAÇLARINI OKŞAMAK OLSUN.
  • Up
  • AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN......................

quote:

Orjinalden alıntı: eczaciy

SEVGİLİ YOZSOY ÇELİK'E MAİL ATAN ELLERİNİN MÜKAFATI ŞEREFCAN'IN SAÇLARINI OKŞAMAK OLSUN.

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN......................
  • selam
    Tuncay bey yazdığınız yazıya oldukca üzüldüm tamam sizin aldığınız karar yazısını görmedim,Kalp kırmaktan, incitmekten kul hakkından korkarız ...O insanlar 13 senedir teşkilatta çalışıyorlar nereye nasıl afiş yapıştırılacagını oturdukları yerleri karış karış bilirler. zira böyle şeyler siyasete malzeme yapılsa idi şimdi iktidarda olurdu o insanlar. Birde sanki yetmiş milyonun dışında imişiz gibi!! .Niyetimiz sizin yavrunuzu size getirmede aracı olmaktan başka birşey değildi.TVlerde radyolarda basında insanlar okur ,dinler gecer.Rastlarsa ihbar eder ama ana sayfada belirttiğiniz gibi kapı kapı aramaz ..Takipte ekibe ihtiyacınız var dı bende fikrimi söyledim.Hiç böyle bir tepki beklemiyordum ..Siz başka kaybolan bir çocuğu aradınız mı? yada ne bileyim işinizi gücünüzü bırakıp Başkasının derdine derman olmak için koştunuz mu?İŞTE HER KULUN BİR DERDİ VAR AMA BAŞKALARI İÇİN VAKTİ YOK... Bu imtihan dünyası işte o bahsettiğim insan topluluğu ekip çalışması yapıp bulurdu .Neyse hayırlısı buradaki yazılanlar Trakyayı işaret ediyor.Belki sınırı geçmek için oralardalar.ve belkide dediğim gibi biz vesile idik ama siz istemediniz.CAN'INIZIN Biran önce bulunması duasıyla...Yarattıklarını koruyan ve gözetene emanet olun..
    Not;
    http://www.informbilgisayar.com/serefcanengin.html
    bu adreste şeref cana kanat takılmış amaç melek olduğunu anlatmaksa bizim dinizimizde öyle birşey yok.Melekler kanatlarla ifade edilmez tüm cocuklar melektir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenzeynep -- 1 Ağustos 2006; 15:44:27 >

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.