Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alperenzeynep grçekten ekip olarak hareket edicek olmanız beni çok sevindirdi..mümkünse herkesi didk didik edin..her türlü desteğe kapımızı açmamız lazım..nasılki bir programa yazarken onun formatına bakmıyoruz..yada hem sağ görüşlü hem sol görüşlü gazateye yazıyoruz..hem iktidardan hem muhalfetten yardım istiyoruz...siyasi fikirler öne çıkmadıkça herkesin desteği başımızn üstüne..saolasın..bebiğimiz inşallah buluncak..

bu arada aymaf kanatları kaldırsak daha hoş olur...ya zaten onun o elmaşekeri pamuk şekeri yüzüne bakınca kanata falan gerek kalmıyoki..

bide bi sunumda ben hazırladım..gerçi biraz yavaş ilerliyo..ama otobüslerde her eğitim seviyesinde insanın bulunacağını düşünerek yazıları biraz yavaş ilerletiyorum...sakın kimse hadii ilerle artık yavv..diye bilgisayara kafa atmaya kalkmasın.. şu linketen indirebilirsiniz arkadaşlar isterseniz tabii.

http://rapidshare.de/files/27796049/_eref_slayt.pps.html **** yerine

r a p i d share yazın tabi aradaki tüm boşlukları kaldırarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafilee -- 1 Ağustos 2006; 17:58:23 >

• ARKADAŞLAR
    ACABA ŞEREFCAN İÇİN YAPILAN AFİŞ ÇALIŞMASINA İLAYDA YIDA EKLESEK OLMAZMI?
    İLAYDA NIN ANNE VE BABASININ MADDİ DURUMU İYİ OLMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAPAMIYOR OLABİLİR
    BEN HER İKİ EVLADIMIZA DA AŞIRI ÜZÜLÜYORUM
    BELKİ BU SAYEDE HEM ŞEREFCAN HEMDE İLAYDA BULUNUR
    NE DERSİNİZ
    BU SİTEDEN BU ÇALIŞMALARDAN İLAYDANIN HABERİ VARMI BİLGİNİZ VARMI ACABA BU AİLEŞU ANDA NE ACILAR YAŞIYOR
    HEP BERABER HER İKİ EVLADIMIZA EL UZATSAK
  • PARDON ARKADAŞLAR YANLIŞ YAZMIŞIM
    BU ÇALIŞMALARDAN İLAYDANIN AİLESİNİN HABERİ VARMI
    ACABA
  • IŞIĞIM
    BU KONUDA BANA BİŞEY SÖYLEMEK DÜŞER Mİ BİLMİYORUM BENİMKİSİ SADECE YORUM AMA, AFİŞ İŞİ ÇOK MALİYETLİ VE BİZ SAYI OLARAK ŞEREFİNKİNİ ZOR TUTTURDUK.FAKAT AKLIMIZDA HEP İLAYDA TAŞÇI DA VAR...KESİNLİKLE...MESELA BELEDİYE'DEN İLAYDA İÇİN DE YARDIM İSTEDİK, DİLEKÇELERDE İKİSİNİN DE ADI GEÇİYOR, STAND AÇTIĞIMIZ TAKDİRDE, İZİN VERİLİRDE TABİ, İLAYDA'NIN BİLGİLERİ DE YER ALACAK BURADA, VE AİLESİ DE DAVET EDİLİR SANIRIM...AYRICA EN YAKIN ZAMANDA AİLESİNİ ZİYARET ETMEYİ DE DÜŞÜNÜYORUZ.YANİ İLAYDA HEP AKLIMIZDA UYUMLU OLAN HER KOŞULDA İKİ ÇALIŞMAYI BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA AFİŞ ŞİMDİLİK ŞEREFCANIN SANIRIM...AMA BUNDAN SONRA NEDEN OLMASIN İLAYDA İÇİN DE Bİ AFİŞ ÇALIŞMASI BAŞLATABİLİRİZ...
  • up
  • aymaf ellerine gönlüne sağlık afiş ve slaytlar süper arkadaşım güzel iş çıkarmışsın kanatlar bencede biraz fazlalık
  • yozsoy size pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nafilee

bide bi sunumda ben hazırladım..gerçi biraz yavaş ilerliyo..ama otobüslerde her eğitim seviyesinde insanın bulunacağını düşünerek yazıları biraz yavaş ilerletiyorum...sakın kimse hadii ilerle artık yavv..diye bilgisayara kafa atmaya kalkmasın.. şu linketen indirebilirsiniz arkadaşlar isterseniz tabii.

http://****.de/files/27796049/_eref_slayt.pps.html **** yerine

r a p i d share yazın tabi aradaki tüm boşlukları kaldırarak..

nafile eline sağlık,diğerleri gibi bu da çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozsoy -- 1 Ağustos 2006; 18:33:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: özmayıs

yozsoy size pm attım

yanıtladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozsoy -- 1 Ağustos 2006; 18:35:21 >
  • gymim sanada pm atmıştım
  • ARTIK ŞEREF CANIN BULUNMASINI İSTİYORUM. AKLIMDAN HİÇ ÇIKMIYOR.
  • tümay merhaba
    o halde siz de bizimle olun
    çünkü biz de bundan başka bişey düşünmüyoruz...
  • küçük ve büyük _kedigen_ler aldınız mı pm i?...
  • MERHABA BEN TÜMAY. SÜREKLİ MAİLLERİ TAKİP EDİYORUM. FAKAT BİR TÜRLÜ KAYIT OLAMAMIŞTIM. ŞEREF CAN VE İLAYDANIN NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN BULUNMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ HER DAKİKA DUACIYIM. İNSANLARIN ELİNDEN TUTUPTA GEZDİRDİKLERİ ÇOCUKLARA BAKIYOR, ARABA İÇİNDEKİ ÇOCUKLARI KONTROL EDİP DURUYORUM. AİLESİNE SABIR DİLİYORUM. İNŞALLAH ŞEREF İYİDİR.
  • DOGRU ÇOK MALİYETLİ AMA BELKİ BÖYLE BİR ÇALIŞMA İÇİN AİLE EŞ DOSTU DEVREYE SOKAR VE BU BÜYÜK AFİŞ ÇALIŞMASINA ODA KATILIR
    BENCE ATLAMAMAK LAZIM İLAYDA YI DA BULMA ŞANSIMIZ KAÇIYOR OLABİLİR.
    AİLEYİ BU KONUDA BİLGİLENDİRSEK BELKİ ONLARDA DESTEK ÇIKACAK BİRİLERİNİ BULABİLİRLER
    LÜTFEN BU KONUYU DA DÜŞÜNELİM
  • denizgözlüm çok çok güzel olmuş."şimdi mutluluk zamanı" gibi cümleler insanı acayip umutlandırıyo...
    küçücük bi fikir:slaytlar tıklayarak da değil sadece belli zamana göre değişse ve bu zamanlar müziğe göre ayarlansa...örneğin "..annem annem..."çıkışında eşgaller falan denk geliyo sinir bozucu oluyo...çok olmuyorum umarım sadece bi fikir...
  • Arkadaşlarwww.serefcan.net artık yayında yarın tasarımı internete atılmış olucak

şu an site açık
    serefcanla ilgili mail adresleride

beniannemegoturun@serefcan.net
    seref@serefcan.net
  • yozsoy size pm attım
  • nurx size pm attım
  • aymaf bazı noktalar var. O baloncuklar olmamış kanatlarda öyle birde bu acıya ortak olun değil bu arayışa ortak olun olsa daha güzel olmaz mı?

Birde tefriciye duası okuyalım demiştim kimseden ses çıkmayacaksa biz arkadaşlarla paylaşalım.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.