Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bakıyorum bakıyorum yok hiçbişey
    Şeref'im neler yapıyosun şimdi bilmiyorum ama biz çok feci ardına düştük...Geri dönüş yolunu unutmayasın sakın, lazım olacak sana
  • arkadaşlar keşan analize yazmıştık ya..yanıt gelmiş.

Konuyla ilgili az bir bilgiye sahibim. Şerefcan'ın bir resmini gönderirseniz sitede seve seve yayınlarız. Ayrıca olayla ilgili biraz daha bilgi verirseniz açıklamada yaparız. Umarım Şerefcan en kısa zamanda sağ salim bulunur. Allah yardımcınız olsun. Konuyla ilgili sürekli irtibat halinde olmak için 0 284 712 33 64'ten ulaşabilirsiniz. İyi günler...

diye..şerefin eşgallerin reismlerini yoladım..açıklamada yaptım..şerefimizi birkaç kişi daha tanıyacak..yupiiii....
  • YA BEN BU KONU HAKKINDA KESİN EMİN DEĞİLİM AMA BEN KIYIKÖYLÜYÜM WE ORDADA ŞEREFCANIN RESİMLERİ ASILI ORDA BİRİ BANA ŞEREFCANIN SARAY'DA GÖRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ AMA NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM BEN SÖLİİM DEDİMDE.AMA NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM.
  • nafilee bu iyi habermiş ya...umarım güzel bişeyler çıkar ordan, çocuğun dedikleri fos çıktı galiba bu arada...
  • herscher
    evet o kısmı doğrudur, sen de etrafına dikkatli bak...
    az kaldı az....
  • YA BEN PEK GİTMİYORUM ORALARA AMA ORASI ZATEN KÜÇÜK Bİ YER ARTIK ORDA TUTUCAKLARINI SANMIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ÇABUK YAKALANIR İNŞ. BİZİM KÖYE GELİRLERDE .... ONLARI
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperenzeynep

aymaf bazı noktalar var. O baloncuklar olmamış kanatlarda öyle birde bu acıya ortak olun değil bu arayışa ortak olun olsa daha güzel olmaz mı?

Birde tefriciye duası okuyalım demiştim kimseden ses çıkmayacaksa biz arkadaşlarla paylaşalım.

TABİKİ OKUYALIM ARKADAŞIM. SEVE SEVE OKURUM . BEN VARIM..
  • ayy...noluyo yaa..hepiniz uyuyamı kaldınız klavyenin başında..nıck nıck nıck..bizlere hiç yakışmıyo.. şeref bi gelsin şikayet edicem hepinizi.canınıza okuycak sizin..
  • şeref gelince böyle bi parti yapalımmm ooohhhh bide pasta alırız küçük beye......çok güzel olacak çookk..
  • 105. sayfada verilen mail adreslerine mail atmayı şimdi bitirdim oh be rahatladı içim. Umarım yanıt veren çıkar içlerinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nafilee

ayy...noluyo yaa..hepiniz uyuyamı kaldınız klavyenin başında..nıck nıck nıck..bizlere hiç yakışmıyo.. şeref bi gelsin şikayet edicem hepinizi.canınıza okuycak sizin..

Hayırdır inşallah.
    Sanki gelişmeler var gibi geliyor bana.
    Tuncay Bey de hiç uğramadı bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 23:35:22 >

• ayy evet ya..ben annemi kafaladım..artık yıldız abla bi kaç saat bizim çenemize katlanıcak ne yapalım..bizmid edik ona böyle bi dünya tatlısı doğur diye.. gerekirse okulu bile kırıcam..banane işte..
  • joyce 84 aminn..inşallh güzel şeyler olmuştur..arkadaşlar ilayda içinde birşeyler yapmamız lazım..ben onun kötü şartlar altında olduğunu hissediyorum..en azından şerefi alıkoyanın ona zarar vermediğini düşünerek kendimizi rahatlatıyoruz..ama ilayda eğer gerçekten dilendiriliyosa..allahım düşünmek istemiyorum..sen ona yardım et..üstelikde bir kız çocuğu..öyle insanlar varki..bir an önce evine kavuşsun..bu dünya güzeli..onun için ne yapabiliriz..bir fikri olan varmı..ailesi tuncay bey kadar aktif değil..maddi durumlarıda iyi değil diye biliyorum...bi şekilde birşeyler yapmamız lazım..
  • bi kaç saat mi valla ben her sene gidicem, doğumgününe...
  • biz izmirdekiler bi ziyaret etsek aslında sizle de durumu paylaşırız ama bakalım...belediyeden bi haber çıksın...Allahım ne de tatlı çocukar ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nafilee

joyce 84 aminn..inşallh güzel şeyler olmuştur..arkadaşlar ilayda içinde birşeyler yapmamız lazım..ben onun kötü şartlar altında olduğunu hissediyorum..en azından şerefi alıkoyanın ona zarar vermediğini düşünerek kendimizi rahatlatıyoruz..ama ilayda eğer gerçekten dilendiriliyosa..allahım düşünmek istemiyorum..sen ona yardım et..üstelikde bir kız çocuğu..öyle insanlar varki..bir an önce evine kavuşsun..bu dünya güzeli..onun için ne yapabiliriz..bir fikri olan varmı..ailesi tuncay bey kadar aktif değil..maddi durumlarıda iyi değil diye biliyorum...bi şekilde birşeyler yapmamız lazım..

Elimizde resimler olsa, nasıl kaçırıldığını ayrıntılarıyla bilsek onun için de bir site hazırlayabilirdik.
    Daha önce amatörce de olsa bu işlerle biraz ilgilenmiştim.

• Amin enemy34.

Bana birileri resim konusunda yardımcı olabilir mi?
    Nasıl kaçırıldığını ve detaylı bilgileri internetten araştırabilirim herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 1 Ağustos 2006; 23:56:59 >
  • Polis Radyosunun Kayıp İlanı bölümüne form dolduracaktım ama Tuncay Bey'in onayını almak istedim.
    http://www.polisradyosu.net/kik.htm linkten doldurulabiliyor. Belki de yapılmıştır bilmiyorum.
  • Form matbuu halde olduğundan elbette kritelerlere uymayan yerler var. Word sayfası halinde indirilip değişiklikler yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrubalci -- 2 Ağustos 2006; 0:22:38 >
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.