Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar stadyum kanusunda eşzamanlı çalışalım.aynı hafta 3büyük klübün maçına gidecek tandıklarımıza 2*5 ebadında bezafiş verelim ve aynı tribünde dağıtılıp aynı anda havaya kaldırılacak A4 kağıdı fotokopisi afişlerden göderelim.birkaç dakika bile yeter ,basının ilgisni mutlaka çeker.ben fenerbahçe maçını halledeceğim.beşiktaşlı ve galatasaraylı taraftarları bekliyorum. (A4 AFİŞLERDEN ŞEREFCANIN FOTOĞRAFININ ALTINA YAZARAK BİLGİSAYADAN BASIP ÇOĞALTABİLİRSİNİZ BEN YAPTIM)
  • HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR YENİ BİR GÜN BAŞLANGICINDA ŞEREFİMİZ YOK AMA İNŞALLAH GÜN BİTMEDEN ŞEREFİMİZE KAVUŞURUZ VE RAHAT BİR NEFES ALABİLİRİZ
  • enmy34 pm attım..cevap bekliyorum..
  • ayy çok üzüldüm ilaydaya...muhtemelen ilk kaçırıldığı günler görmüşlerdir..bunu aile ve polisle paylaştınmı kayıplararnıyor..gerçi baya bi zaman geçmiş..ama işte mutlaka bi aksaklık çıkıyor...ya ihbar etmiyolar.yada ihbar ediyolar polis ihmal ediyo..ben bu gece şerefin bulunduğunu gödüm..evde kucağıma almışım gezip duruyoruz..ay çok şirin bişeydi ya..

emra yavuz..o konu halen benim de kafamı kurcalamakta.kadın eğer bulgar vatandaşı falansa..yada pasaportu varsa..bence şerefi de bi şekilde idare eder..karayoluyla falan kaçak gçmiş olabilirller..ama bir ihtimal tabii...

arkadaşlar çiğli olayını unutup gitmeyelim bence..yani adam mantıklı,olabilecek bi yer söylüyo.elbet baba bunu değerlendirecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nafilee
    emra yavuz..o konu halen benim de kafamı kurcalamakta.kadın eğer bulgar vatandaşı falansa..yada pasaportu varsa..bence şerefi de bi şekilde idare eder..karayoluyla falan kaçak gçmiş olabilirller..ama bir ihtimal tabii...

Bulgaristan'da bir gazeteye filan ulaşalım.
    Daha önce de demiştim ama yorum alamadım.
    Tek sorun var, o da Bulgarca bilen birisini bulmak lazım.
  • ARKADAŞLAR KADININ ŞİVESİNİN ÇOK DÜZGÜN OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ. YANİ BULGAR GÖÇMENİ OLSA ŞİVESİNDEN ANLAŞILMAZMI ACABA? AMA YURTDIŞI İHTİMALİNİ DE DÜŞÜNMEK GEREKÖİYOR HAKLISINIZ. ÇÜNKÜ BURDA RAHAT DIŞARI ÇIKAMAZ HALE GELDİLER SAYEMİZDE
  • nafile ben de gördüm bugün şerefin bulundugunu
    yıldız hn formdan bize haber veriyordu inşallah bu gün o gündür

ilaydaya cok üzüldüm anlamıyorum inip cocuga sorabilirlerdi senin adın ne bu adam kim diye bilirlerdi cocuk 5 yaşında cevap verebilirdi eger o idi ise cekip alabilirlerdi ya bukadar yakınken neden yapmıyorlar mantıgım almıyor
  • Bende bunu anlamıyorum baturoğul.. :( BEn bi çocuğun şerefcan olduğundan şüphelensem hemen seviyor ayaklarına incelerim..Bi adam bi çocuğu çekiştiriyorsa durup gözlerim.. YAni polise haber verecek kadar şüpheleniyosun neden binip otobüse dolmuşa yoluna devam ediyosun..
    Cevap: Çünkü bunlar hep başkalarının başına gelir(!)
  • Trakya bölgesinde uzun yıllardır yaşayan ve bu yüzden konuşmalarında bir fark duyulmayan Bulgaristan göçmenleri çoktur.
    Özellikle genç nesiller nerdeyse hiç Bulgarca konuşmuyorlar ama tatillerde Bulgaristan'a gidip akrabalrını ziyaret ediyorlar.
    Bu görünen kişi de olsa olsa 25 yaşındadır.

Bu konunun üzerinde durmak lazım bence!!!
  • bulgaristanda bizdeki gibi kayıp proğramları yok mu acaba?
  • YA BEN İLAYDAYA ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLIYORMUŞ BİDE YAVRUCAK POLİS NEDEN GELMEDİ SANKİ
  • nafilee info@bg-turk adresine dün yazdım.
    O konuda çok umutluyum.
    Herkes birer tane email atsın.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.. DÜN ÇELİK BEYİN RADYO RPOGRAMINI DİNLEYEMEDİM AMA GÖRÜYORUM Kİ ŞEREF TEN BAHSETMİŞ. KENDİSİNE YÜREK DOLUSU TEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM.....
    YOZSOY ARKADAŞADA TEŞEKKÜR EDERİM....
    VE İLAYDAYA ÇOK ÜZÜLDÜM YA. KARDEŞİM POLİSE HABER VERİYOSUNDA NEDEN BURAKIP GİDİYOSUN.. YAZIK DEĞİLMİ .İÇİM CIZ ETTİ... ALLAHIM NE OLUR BE ÇOCUKLAR NE OLUR.... DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE ÇOCUKLAR AĞLAMASIN VE HEP ANNELERİNİN YALARINDA BÜYÜSÜNLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayıplar Aranıyor

quote:

Orjinalden alıntı: wil

KAYIPLARARANIYOR HOŞGELDİNİZ..

Teşekkür Ederim

HOŞGELDİN KAYIPLAR ARANIYOR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nafilee

bu zaman gazetesinin bulgaristanda çıkardığı zaman bulgaria gazetesinin e maili ve türkçe..yani türklere hitaben yayınlanıyo... okurhatti@zaman.bg buda yine bulgar türk haber ajansınınn e maili
    info@bg-turk.com buralara bi yazalım bakalım..

MAİL ATTIM....
  • ARKADAŞLAR BENİM AKLIMA BİR DE ŞU GELDİ. ŞİMDİ SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORLAR BUNLAR ANLADIĞIM KADARI İLE VE GİTTİKLERİ HER YERDE EVLERİ OLACAK DEĞİL YA. KESİN HOTEL, MOTEL, PANSİYON GİBİ YERLERDE KALIYORLARDIR BENCE.
    ACABA TRAKYA BÖLGESİNDEKİ BÜTÜN HOTEL, MOTEL VE PANSİYON GİBİ YERYLEREDE ŞEREFİN RESİMLERİ VE KADININ ROBOT RESİMLERİ DAĞITILSA OLURMU ACABA. NE DERSİNİZ????
  • MERHABA ARKADASLAR BIZ KESANDAN GECTIK PAZAR GÜNÜ IPSALA DAN GELIRKEN GÜMRÜK KAPILARI SÜPER KALABALIK DI AFIS ORAYA ASILABILIR MILYONLarca ınsan orda saatlercew beklıyor dıkkat ceker ılanlar. FAZLA GIREMIYORUM FORUMA AMA AKLIM HEP BURDE ILAYDA DA INSALLAH YAVRUM BULUNUR
    SEREF CANIM SENINLE AYNI ÜLKEDEYIZ BUNA BIN SÜKÜR
  • arkadaşlar tünaydın hepinizin burada olmasına sevindimbana şu salytı biri gönderirmi ben dün gece seda sayanada mail atmıştım kimse bunun için yorum yapmadı 1 Ağustos 2006; 2:27:18

--------------------------------------------------------------------------------

Kime: sedamagazin@doganburda.com

Konu: herşey şerefimiz için

--------------------------------------------------------------------------------
    seda ablacım sana yazmamın nedeni küçük şeref can engin bu küçük yavru 7 nisan
    günü ailesiyle birlikte çanakkale şehitliklerine geziye gidiyor ve orada
    kaçırılıyor bu güne kadarda bulunamıyor sanıyorum seninde bu olaydan haberin
    vardır.bizim bir forumumuz var burada birçok anne baba abla abi şeref can için
    bir şeyler yapıp aileye destek olmaya çalışıyor aile inanın perişan senden
    ricamız bu konuyu bir şekilde tekrar ekranlara taşıman canlı yayınının bitip
    tatilde olduğunu biliyorum ama en azından haberlerde gündeme gelmesini
    sağlayabilirsin diye umuyoruz LÜTFEN BİZİ BOŞ ÇEVİRME sende bizlere destek ol.
    forumu ziyaret etmek istersen adresimiz
    www.forum.donanimhaber.com ŞEREF CAN ENGİN
    SENDEN HABER BEKLİYORUM LÜTFEN SEDA ABLACIĞIM YANIMIZDA OL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özmayıs -- 1 Ağustos 2006; 13:23:43 >

• birde şu dün geceki olay için tuncay bey yorum yaptımı yada polisle falan görüştümü çünkü o lafı söyleyenin adınıda biliyoruz OĞUZ KAPLAN dün foruma üye olmuş
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.