Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yozsoy anlaştığımız gibi..önce ben dans edicem şerefle tamammı..yemin ederim gördüm bu gece bulunduğunu rüyamda..gerçektede yaşacakmışım demkki bu mutluluğu..şuraya bak bikaç saat önce yine aynı hüzünle girmiştik buraya..allahım sen ne büyüksün..eveeet engin ailsei bu büyük sınavı başarıyla atlattı..onu görmeyi o kadar çok istiyorumki..bebişiiim..yerim seni..
  • CUMA GÜNÜ TÜRKIYEYE GELIYORUM HIC KACAR YOLU YOK SEREFCANIMIDA ZIYARET EDICEM
  • @gaest pm attım
  • Arkadaşlar kesin bir bilgi varmı ailesinden bir açıklama yapıldı mı?
  • inanamıyorum çok kötüyüm bayılmak üzereyim hepinizi seviyorum helal olsun size insanlığınıza helal olsun
  • tamam pasta frambuazlı, ilk dans da nafile'nin...
    ama birazcık daha sabır...
  • BEN SIMDI NASIL UYURUM YAAA
  • çok mutluyum engin ailesine sonsuz mutluluklar diliyorum....

• herkes burdaa.gymm kırmızı 81 , onlarda duysalardı keşke..merak ettiğim şey..acaba çeliğin konseri bugünmüydü..bunun etkisi olmuş olabilirmi...amaan neyse ne..

şerefcan sayesinde bir sürü ablam abim oldu..sizleri tanıdım..allah şükürler olsun..hiç birşey bu kadar mutlu edememişti beni uzuuun zamandır..
  • FALKONXLIFE NERDESIN ARKADASIM BIR GIR SITEYE YAA SEREFCAN TASI TARAGI TOPLADI GELDI ALLAHIN IZNIYLE
  • Çelik'in konseri bugün yani 2. Ağustos Çarşamba Günü.
    Artık mutlu haberi verir herhalde. .)
  • ARKADAŞLAR 20DK SONRA BU İNTERNET CAFE KAPANIYOR.YASEMİN SENDEN HABER BEKLİYOR OLACAĞIM.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczaciy

ARKADAŞLAR 20DK SONRA BU İNTERNET CAFE KAPANIYOR.YASEMİN SENDEN HABER BEKLİYOR OLACAĞIM.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.

• çocuk nası bulunmış bilen varmı nasıl oldu
  • GYMİM ,KEVİN1,ABANOZ,KIRMIZI81,FALKON,WİL KEŞKE TELEFONUNUZU BİLSEM UYANIN BAKIN YAVRUMUZ BULUNMUŞ DA PASTA SİPARİŞİ BİLE VERİLİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaciy -- 2 Ağustos 2006; 1:53:22 >
  • Çanakkale geçilmedi......
    GEÇİLMEZZZZZZZZZZZZZZZZ....
  • YAV BİRİSİ SÖLESİN ÇOCUK NASIL NERDE BULUNMUŞ YAV
  • işteee..bu haberi şu şarkıyla kutlaylıımm..candan erçetinden melek..

canımmısın sen benimmisin herşeyimmisin sen hoşgeldin meleeeek..sefalar getirdiin..ya gelmeseydin yetişmeseydim,seni bulamasaydım meleeek..yarım kalırdım melek yanlış yapardım melek..
  • GYMIM FALKONXLIFE ABANOZ KIRMIZI81 WIL NERELERDESINIZ YAAAA
    KEVINI ARIYORUM TELEFONU CEVAP VERMIYOR
  • EBRUBALCI YINE PM ATTIM:)
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.