Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PEKİ BURDAKİ HERKESİN MESAJI N,YE SIFIR MERAK ETTİM
  • YA NAFILEEE YAAAAAAAAAAAA

• Herkes Şerefcanın bulunması için er oldu. Hepimiz er olduk urfalı bu iş için.
  • EYİ O ZAMAN GAZANIZ MUBAREK OLSUN
  • TUNCAY ENGIN BEN SIZE DEMEMISMIYDIM SIZIN GIBI BIR BABA VARKEN IREM VE SEREFCANIN SIRTI YERE GELMEZ DIYE
  • şeref can nasılmış peki iyimiymiş ailesine ulaşmışmı bulundu ama nasıl başıma ağrılar girdi sevinç yerini merağa bıraktı biirleri içimizi rahatlatsın yarumuz nasılmışşşşş
    ve ayrıca gözümüz aydın arkadaşlar
    ilayda ve diğeer yavrularımız için azmi elden bırakmayalımki bu insanlara pabuç bırakmayalım çokkk mutluyum çokkkk bütün arkadaşlarımı uyandırdımmmmm
  • ee..ağlamayın artık yaa..artık şerefin ağzından yazı falan yazmıycam..gidin o anlatsın kardeşim bıcırık bıcırık..artık ağlama sırası başkalarında..bizim mevsimimiz bahar artık....tuncay engin yıldız engin..allahım ne büyük sevinç yaşıyorsunuz kim bilir..hayat bu denligüzelmiydi yaa..daha önce hiç farketmedim ben..gecenin karanlığı bu denli mtlu edermydi beni...tombişim öpüyorum seniiii...
  • KİM UYUDU KİM UYUMADI!!!
  • Kimse kesin birşey söylemiyor ama millet kutlamalar yapıyor herşey hayirlarla biter inşallah..
  • Uyumak yok bu gece.
    Bu olayı 40 gün 40 gece kutlamak vaaar.

Bu arada bırakalım da aile doya doya yaşasın kavuşmayı.
  • bu arada mutluluk feci halde çenemi düşürür ..hepinizden özür diliyorum..her aklım ageleni buraya aktardığım için..ama biz aylardır üzüntümüzü paylaşmadıkmı..beraber ağlamadıkmı birbirimizn yazdığı yazıları okurken....her kapıyı bir olup çalmadıkmı..yüreğimizle dua etmedikmi..yalvarmadıkmı birilerini tek bir avazla..hayaller kurmadıkmı..umut aşılamadıkmı birbirimize..şerefi sevmedikmi..şimdi varsın çenem düşsün..ben bu sevinci sizle değilde kiminle paylaşayım.
  • SUREKLI SON DAKIKA HABERLERINE BAKIYORUM BIRSEY BULAN OLURSA BILDIRIN LUTFEN. TESEKKURLER ARKADASLAR....EBRU BALCI TESEKKURLERRRRR
  • Arkadaşlar biraz daha sabır edelim tamam mı?
  • BIZ SEREFCANIMIZI BIR ASIR BILE BEKLEMEYE RAZIYDIK ZATEN
  • AİLEDEN BİRİLERİ GÖRDÜK YANIMIZDA DİYENE KADAR İÇİM RAHAT ETMİYOR İNŞALLAH O ÇACUK ŞEREF CAN DIR
  • BIR SAAT BEKLERIZ TABI AMA BEN TITRIYORUM HALA. KESIN YAZARSINIZ DEGIL MI
  • Onlar doya doya hasret gidersinler.
    Kolay değil.

Biz burda bekleriz.

quote:

Orjinalden alıntı: ebrubalci

1 saat hem çok uzun hem de çok kısa aslında. Ya bende kaza ile keşfedilen bir rahatsızlık var ritm bozukluğu ve sol yanım fena ağrıyor sanırım heyecandan ne yapacağız bilmiyorum sakin filan dedim ama güm güm kalbim. Heyecan-üzüntü yok demişti doktor 1 saat zor geçecek sanırım. İlaç filan alıp geleyim bari.

Aman ha.
    Dikkat et kendine.
    Bundan sonra herşey güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 2 Ağustos 2006; 2:19:12 >

• EBRUBALCI
  • herşey doğru herşey yalan olanlar yok artık
  • arkadaşlar enemy le görüştüm 1-2 saat sonra istanbulda
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.