Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen panik yapmayalım sınırlı bilgiye sahibiz.olay dogru fakat henuz cocuk bize teslim edilmedi.ailem su an devlet birimleriyle gorusuyor.cocuk teshis edildi.
  • Hadi arkadaşlar. Şimdi İlayda'yı bulma zamanı.

Hürriyet'te çıkan haber asılsız mı?
    "Ancak polis, kaçırma olayının başka nedenleri olabileceği üzerinde de durulduğunu açıkladı. Bu arada olayı duyan Engin Ailesi büyük bir sevinç içinde polis merkezine koştu. Engin Ailesi’nin üyeleri Küçük Şeref’i bağırlarına basarken bayram sevinci yaşandı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 2 Ağustos 2006; 2:56:46 >
  • nasil???? kesin ama degil mi? kesin bulundu yani
  • SIRA ILAYDADA ARKADASLAR YA BU KISILER ILAYDAYIDA BULAMAZMI ACABA LÜTFEN SITEYI BIRAKMAYALIM
  • Teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: turgayengin

hemen panik yapmayalım sınırlı bilgiye sahibiz.olay dogru fakat henuz cocuk bize teslim edilmedi.ailem su an devlet birimleriyle gorusuyor.cocuk teshis edildi.
  • turgay bey pm attim
  • Eveet öyle yazıyor cidden. Tesilm edilmedi ise neden böyle yazıyor anlamadım ki ben de?
  • SİZLER ÇOK GÜZEL İNSANLARSINIZ ..GEÇ TANIDIM AMA BU ANI
    YAŞAMAK VARYA... BANADA NASİP OLDUĞU İÇİN MEVLAYA BİNLERCE ŞÜKÜR.RABBİM HEPİNİZE DÜNYA VE AHİRET SAADETİ VERSİN HUZURLU VE MUTLU KALIN ...UMUDUNUZ VE AZMİNİZ TÜKENMESİN...ÖZELLİKLE EBRU BALCI BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ARKADAŞLAR HEP BU ANDAKİ GİBİ KALIN..DUA VE İZZET İLE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebrubalci

Eveet öyle yazıyor cidden. Tesilm edilmedi ise neden böyle yazıyor anlamadım ki ben de?

Evet beni de Şeref'in annesi olarak yazdılar...
    Biraz daha sabır canım arkadaşlarım...
  • sorusturma halen suruyor bu sebeple lutfen acıklayıcı bilgi isteyen sorular eklemeyelım-sonucta emnıyette-jandarmada-cocuk cetelerıde suclularda buraları okuyor-sorusturma surdugu ıcın kesın bılgı veremıyorum ama cocuk bize henuz teslım edılmedı.teshıs edıldı sadece.4 ay kacırılmıs durumdakı cocugu pat dıye ailesıne vermıyolar ole.acıklanması gereken bır dunya konu var.doktor kontrolu var.cocugun saglık taraması olucak.bır dunya test olucak fılan fılan.
  • ALPERENZEYNEP BEN HERZAMAN SİZİNLE OLAMASAM DA SÜREKLİ TAKİP ETTİM BEN DE MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUM ŞUANI YAŞADIĞIMIZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ İNŞALLAH TÜM KAYIP AİLELERİ BÖYLE BİR ANI EN KISA SÜREDE YAŞARLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • o kadar cok mutlu oldumki gözyaslarimi tutamiyorum 2 saat önce oglum uyuyunca serefiminde annesinin babasinin yaninda rahat uyumasi icin dua etmistim. bu gün icimde bir his vardii ve hislerim beni yaniltmadi. esimi uyandirip mutlu haberi verecegim. dualrimiz karsiliksiz kalmadi . serefim seni kocaman öpüyorum. sen artik hepimizin bebisisin. Tuncay bey gözünüz aydin allah birdaha kimseye böyle bir aci yasatmasin.
  • HAKLISINIZ TURGAY BEY, GÖZÜNÜZ AYDIN.BUNDAN SONRASI DA HALLOLACAK İNŞALLAH.......
  • kimse birşey söylemeyecekmi
  • HAKLISINIZ TURGAY BEY AMA HERSEY BITINCE YIGENINIZI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA ALINCA BURAYA YAZIYLA HAYKIRIN LÜTFEN SIZI BEKLIYORUZ
  • TURGAY BEY GEÇMİŞ OLSUN.RABBİM BAŞKA ACI YAŞATMASIN .HAYIRLI SABAHLAR ENGİN CAN VE MUTLU GÜNE MERHABA TÜRKİYE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenzeynep -- 2 Ağustos 2006; 3:20:22 >
  • TURGAY BEY SAGOLUN AYRINTI ISTEMIYORUZ SADECE BU HABERIN DOGRU OLMASI YETERLYDI. SAGSALİM BULUNDU YA......
  • kucagıma alınca kocaman bir fotografını koyarım siteye ve ailece cekilmis fotografta.ilayda icin benzer bir calısma var ve diger kacirilan cocuklar icinde olucak bunun musjdesini vermek istiyorum sizlere.
  • serefsiz A.D. serefi kacirarak serefini kazanicaginimi zannettin???????
  • AYYYYYYYYYY TURGAY BEY COK IYISINIZ YAA UNUTMAYIN AMAAA
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.